אם תגידי 'לא'

catchet

New member
זו בכלל לא דעה שהבעתי

אלא אפשרות שיש לקחת בחשבון. אם אומר לך שיש בני זוג שזו הדרך שהם מתקשרים אז מה תשללי אותה רק בגלל שלך זה לא מתאים?

Berethor

New member
היא התרגלה, שהמנהלים לשעבר כאן היו סלחנים לאלימות וההסתה שלה

הגיע הזמן שתלמד, שהשחיתות הזאת נגמרה, והיא יכולה "לעמוד לדין", ככל אדם, כבר אין לה "חסינות".

"ניתן להעמיד חבר הכנסת לדין לאחר סיום כהונתו בגין מעשים שאינם מוגנים על ידי החסינות המהותית, בלי שיתאפשר לו לבקש הענקת חסינות."

[URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%91%D7%A8_%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%AA#.D7.97.D7.A1.D7.99.D7.A0.D7.95.D7.AA_.D7.97.D7.91.D7.A8.D7.99_.D7.94.D7.9B.D7.A0.D7.A1.D7.AA[/URL]

dollface225

New member
אתה כותב פה יותר מכולם

ואם מצב הפורום הזה בכי רע (דבר שהוא שקר גמור) זה רק בגללך.
אתה זה שמתיש את כולם, מסית ומבריח גולשים.

Berethor

New member
אני כותב פה יותר מכולם? זאת ראייה סלקטיבית ומנותקת מהמציאות

אני אומנם בין המשתתפים הכי פעילים כאן, בניגוד עליך, אבל אני לא כותב כאן יותר מכולם. מי שדרדרו את הפורום הזה אלו קיצוניות אלימות כמוך, והמנהלים לשעבר שהיו סלחניים לאלימות שלכן בתירוצים שונים, גם להסתה שלכן נגד גברים באופן כללי, וגם נגד נשים שלא מסכימות איתכן, וגם האלימות המילולית שלכן בנוסף לאיומים וההסתה לאלימות פיזית, באופן מגמתי, זה מה שהבריח מכאן הרבה אנשים, כולל פמיניסטיות לא מעטות, נשארו כאן מעט מאוד כותבים רציניים, ולא פלא שאני אחד מהם. עכשיו שהגיעה מנהלת חדשה עם גישה לא אלימה, ומנסה לשקם תפורום הזה, את והפנתרית מחבלות במאמצים שלה, משתלחות בא, ולא מרוצות מכך שמינו אותה למנהלת.

"The writers have a villain, and they want to give that character some depth. The obvious solution is to Pet the Dog. Unfortunately, that tends to make the character less scary, causing Badass Decay and Villain Decay."

"Instead, writers may keep the villain just as vile as before, but reveal that they have a reason for being that way. The most popular one is the Freudian Excuse: the villain had an abusive and particularly violent childhood (such as Abusive Parents, being bullied by peers, etc.), making them insane and warping their perception on the universe, and that's why they're sociopathic Serial Killers going on a Roaring Rampage of Revenge, or why they want to destroy everything out of their misery, or why they're Straw Nihilists who adhere to The Social Darwinist philosophy that it's a Crapsack World where Might Makes Right. Sometimes, this is done for deliberate Badass Decay, but usually it isn't. The villain is as horrible as ever, only now the audience can look at them in a new way."

"Unfortunately, just like a Pet the Dog moment, the Freudian Excuse sometimes fails to give a villain any depth at all. If the villain is particularly evil, it can come across as an illogical and lame Non Sequitur: "his father beat him, and that's why he's an Omnicidal Maniac." Even if the villain's crimes are proportionate, the writers have to strike a hard balance. Too much emphasis on the excuse, and it looks like they're attorneys justifying the villain. Too little, and it is a fallacious Appeal To Pity that looks like a ridiculously gratuitous scene of Wangst."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/FreudianExcuse

הינה ההקשר

קישור לחשבון הטוויטר של הבחור בתאריכים הרלוונטיים:
https://twitter.com/search?q=from:Swerveodactyl since:2014-04-10 until:2014-04-14&src=typd

הטוויט עם התמונה (שפורסם ב-10 לאפריל) הוסר, אבל שאר ההודעות נשארו.

בקיצור, הינה הסיפור:
הבחור פרסם בטוויטר שלו הודעה של מישהו אחר שראה, שכללה דיעה מזעזעת ביותר לגבי אונס. הוא פרסם את ההודעה כי הוא חשב שהיא מצחיקה:
Yeah obviously rape is bad, everyone knows it. But without me you would never have seen that ridiculous view on it. You're welcome.

בתגובה להודעה הזו הוא קיבל הודעות נזעמות, ובתגובה הוא כתב:
I'm about to post a really distasteful picture, just a warning. I mean those who think I'm a Rapist won't be surprised
וגם:
I tweeted the prom picture with me in it as a response to the few people who saw my first picture and think I'm a terrible person

ופרסם את התמונה המצורפת למעלה. סוג של ניסיון (מאד לא מוצלח לטעמי) להתלוצץ על ההודעות שנשלחו לו בתגובה להודעה הראשונה. אז זהו, זה נער בן טיפשעשרה שהתלוצץ בצורה חסרת טעם וחסרת רגישות על נושא שאין בו בעיני כל מקום לבדיחות מהסוג הזה, אבל לא מעבר לכך. בסופו של דבר הוא פרסם סוג של התנצלות:

I apologize for my insensitive tweets concerning rape.Rape is a horrible act and should not be taken lightly.I made a mistake and I'm sorry.

bellalopez

New member
אתה מעגל פינות

מה לגבי הטקסט המצורף שהוסיף על יד התמונה (לצערי הרב אבד לי הקובץ)
מה עם זה ? נאום מקומם המבקש להבהיר כי נשים רק עושות הצגות שלא נהנו מאונס על מנת לקבל תכשיטים וכסף
ובכך פוגעות בבני אדם ש"רק הם באמת יכולים להיאנס- הגברים"?

שאני אבין, זה פשוט נוח לך להתעלם מזה כי מישהו איים לדווח עליו אז הוא "התנצל"?
התנצלות מאוד כנה
אחותי..

הטקסט שאת מתייחסת אליו

זו ההודעה שהתחילה את הסיפור. בעיני זה יותר ממקומם. זה מזעזע. אבל לפי מה שאני מבין זו לא הודעה שלו אלא ציטוט של מישהו אחר שהוא פרסם בטוויטר שלו. לטענתו הוא פרסם את זה כי זה היה בעיניו "כל כך מגוכח שזה מצחיק" (טענה שלו, לא שלי. בעיני זה גם לא מצחיק).

אז אם כבר, מה שמזעזע זה שהיה מישהו אחר, אין לי מושג מי, שכתב את המניפסט החולני הזה והתכוון לכך ברצינות. אבל כפי הניראה זה לא הבחור הזה.

GreenMamba

New member
וכאן בדיוק נכנס הביטוי

אני פמיניסטית ואין לי חוש הומור.

Surrealistical

New member
בדיוק

הוא לא רשם את זה ואפילו הודע שלדעתו זו דעה מגוחכת. אבל מי שבאמת רשם את זה הוא אדם מעוות, ויש סיכוי טוב שתקף מישהי מינית או יתקוף בעתיד.

dollface225

New member
לפי דעתי זה לא משנה שלא הוא כתב

העלאת הפוסט בכזו צורה עם סכין באיום מגחיכה את חומרת מעשי האונס.

גם אם זה לא הוא אמר את זה

והוא רק ניסה להגחיך את מי שכן אמר כזה דבר..
התמונה הזו, הטקסט, הסכין והחיוך שלו,
לא מצחיקים אותי בכלל.

למעלה