אם תגידי 'לא'

catchet

New member
אני פשוט לא יודעת

וכשאני לא יודעת איני ממהרת לחרוץ דינים... לא מכירה את הצעיר וגם פייסבוק אין לי. כמו כן לא צירפת את הטקסט עם הסיפור על זה שנשים נהנות מאונס, אז איך אני אמורה לדעת? אשמח אם תוכלי לצרף את המידע הרלוונטי שאפשר יהיה להתייחס ברצינות, אפשר גם בלי תרגום

הייתי אומרת שמדובר בחולה רוח, וצעירות שנתקלו בפוסט שלו

היו לדעתי צריכות לעשות הכל כדי ליידע את רשויות בריאות הנפש וכן את המשטרה. הלה היה צריך להכלא או להיות מוכנס לבי"ח פסיכיאטרי.

catchet

New member
פנתרית

אני מבקשת להבא להימנע מפוסטים שמסיתים לאלימות וללקיחת החוק לידיים. פורום פמיניזם מגנה אלימות מכל סוג, ולא ייתן לה במה! הפעם אסתפק באזהרה, בפעם הבאה הודעות מסוג זה יימחקו מיד.

ומה את מציעה לעשות, בעצמך, אם חלילה תותקפי? (החזקת הפיטבול

שלך, אגב, אינה "מעשה של אלימות פוטנציאלית"?)

Berethor

New member
תשימי לב שענית על זה בעצמך בהודעה יותר לגיטימית שלך בנושא

אפשר להתלונן עליו במשטרה או למחלקה לחולי נפש, אבל לתקוף אותו במהלך הלילה, להכות אדם בצורה קשה ולגרום לחבלה חמורה באיבר מינו של אדם, בגלל תמונה שפרסם, זה לא דבר מוצדק, במיוחד אם יתברר בסוף שזה לא היה איום רציני, אבל אפילו אם היה מתברר שזה איום רציני, המעשה הזה לא היה מוצדק מבחינה חוקית. התקפה שהתחילה מיוזמתך, אינה נחשבת להגנה עצמית, זאת להבדיל מאם הפיטבול היה מגן על מישהי בשעה שהיא הותקפה ראשונה, שכפי שכבר ציינו כאן, אפילו במקרה כזה יהיה קשה להוכיח שמדובר בהגנה עצמית. לתקוף בחור במהלך הלילה, זאת פעולה אלימה מתוכננת מראש.

לדעתי כל מי שמאיים באונס, ברצינות או ב"צחוק" צריך לשלם מחיר

קשה. הוא צריך לקבל אותו טיפול שבו איים על האשה. שיידע שגם הוא יכול להיות קרבן. זה יחסל את השאננות שלו, את הנכונות לנקוט באלימות, גם שלו וגם של כל זכר הרואה את הצילום הזה שלו, ומקבל רעיונות.

catchet

New member
את לא שמה לב

שאת בעצמך נוקטת באותם אמצעים אלימים שאת כל כך מגנה...

GreenMamba

New member
היית יכולה להגיד שזה מחוסר שימת לב

אבל היו ביני לבינה דיונים ארוכים כאורך הגלות בה הראיתי לה בדיוק את העניין הזה, וגם הדגשתי בפניה שהאלימות שהיא קוראת לה בעצם מצדיקה את האלימות שננקטת כלפי נשים.
אז זה לא מחוסר תשומת לב- הסיבות, כנראה, אחרות.

catchet

New member

GreenMamba

New member
מי שמך להחליט באיזה עונש להעניש מישהו?

אלוהים שתשמור, ההיבריס המעוות שלך.
&nbsp
(וגם לפי הלוגיקה המעוותת הזו, עין תחת עין אומר מידה כנגד מידה. ז"א צילום באינטרנט= צילום באינטרנט. באיזה פילטר הגיוני מקולקל תמונה באינטרנט=מכות רצח?!?)

GreenMamba

New member
תקשיבי, פנתרית

את נקראת כאישה חכמה ואינטלגנטית, ואם את רוצה שיתפסו אותך ככזו- אין שום סיכוי בעולם שאת יכולה להוציא מתחת למקלדתך את הפאקינג בולשיט הזה.
ראשית, יש הבדל גדול מאוד בין להתגונן בשעת מעשה לבין "להעניש" או "לחנך" סתם ככה, כי משהו שמישהו אמר/כתב/עשה לא מוצא חן בעינייך. הראשון הוא הגנה עצמית- והוא נדרש ונחוץ, השני הוא אלימות בהמית לסיפוק יצרייך- ומי שקורא לכזו ראוי לו שיוקא מחברת בני תרבות. בחברה תרבותית ענישה נתונה בידי רשות החוק, ולא בידי "קבוצת בנות חזקות וספורטיויות". זה לא פמיניזם. זו התבהמות אלימה.
שנית- אם נלך ע"פ בית מדרשך, עצם העובדה שקראת לנקוט באלימות כלפי אותו בחור, חושפת אותך לתגובת ענישה מוצדקת מצידו. זאת אומרת- אם ניקח את המשוואה שהצגת:
איום באלימות->"קבוצה חזקה וספורטיבית" מבני אותו מין יתפסו את המאיים יכו אותו ויחבלו באיבר מינו
הרי שבעינייך מוצדק, אם קראת לאלימות נגד גבר (וקראת), ש"קבוצה חזקה וספורטיבית" של גברים יתקפו אותך כשתלכי בלילה , ישברו לך את הצורה, ויכו באיבר המין שלך, לא?
&nbsp
האלימות הזו שאת מסיתה לה, בוודאי שלא היית מעיזה לעשות כך בשמך הגלוי, מאחר והיית חשופה לתביעות הסתה לאלימות בבית המשפט. כך שלא רק שאת מסיתה, את מסיתה פחדנית.
&nbsp
(ויש הבדל גדול בין להסתובב עם פיטבול למטרות הגנה, לבין להסתובב עם פיטבול ולהורות לו לתקוף אנשים. אם את לא מבינה את ההבדל- אני אמשוך את הרישא של פוסט זה.)

catchet

New member

רק דבר אחד שחשוב לי להדגיש שוב - הכלב לא נלקח למטרת הגנה, נכון שבפועל יצא לו גם להגן, אך לא רק. ובעיקר שימש כחבר

אני מאמינה בעין תחת עין. כמוכן אני חושבת שהגוף העדין יותר

של האשה נהפך בחברות האנושיות עליהן השתלטו לזכרים לנקודת תורפה אצלה. אני מאמינה שלכן אנחנו צריכות אמצעים לאזן את מאזן הכוח.

וכן, אני הותקפתי (מינית) ע"י זכרים, בלי פרובוקציה. ולא ידעתי להתגונן. לו חינכו אותי מילדות להתגונן, ונתנו לי כלים, היו הזכרים האלה משלמים את המחיר.
אני מתרשמת שהפחדנות היא סה"כ שלך.

GreenMamba

New member
ננסה שוב, הפעם לאט

אם מישהו התקיף אותך והתגוננת בעת התקיפה- כל הכבוד לך.
אבל
אם מישהו דיבר אלייך לא יפה (ואפילו איים עלייך) ותקפת אותו פיזית- את גרועה כאחרון הזכרים הבהמיים.
אם מישהו תקף אותך, ולאחר התקיפה הלכת הביתה, לקחת אקדח וחזרת כדי לנקום- מקומך בבית הסוהר.
&nbsp
אנחנו ברורות לגבי ההבדל בין הגנה עצמית לאלימות?
יופי.
אם ראית מישהו שולח תמונה כפי שצולמה פה, ואירגנת את "חברותייך הספורטיביות" כדי לתקוף אותו, לשבור לו את העצמות ולחבול באיבר מינו- מקומך בבית הסוהר תוך טיפול פסיכיאטרי.
&nbsp
והסתה לאלימות היא הסתה לאלימות- לא משנה מאיזה צד של המפה היא קורית. נקודה.
&nbsp
(אגב, אני, בניגוד אלייך, יודעת להגן על עצמי לא רע. תודה על הדאגה)

אענה שוב, הפעם לאט. שתתפסי.

מימיי לא קראתי לתקוף סתם גברים חפים מפשע.

הבעיה שלנו הנשים היא שגופנו העדין יחסית וחוסר מיומנותנו במאבקים פיזיים מביאה לכך שזכרי זבל מרשים לעצמם לגדף אותנו, להרים עלינו את הקול, וכן לתקוף פיזית. לדעתי אותן נשים שנאנסו ואותן שנרצחו בידי זכרים, לו ידעו ויכלו להאבק (הנאנסות) ולו ידעו היטב את אמנות ההרעלה (עם רעל שנעלם מהגוף), לא היו נאנסות ולא היו נרצחות.
זה שהופיע עם התמונה שצולמה פה, מקומו או בבית סוהר או בבי"ח פסיכיאטרי. ורצוי מאד שנשים תתלוננה עליו ותפעלנה לכליאתו. אבל לו היתה קבוצה של בחורות אורבות לו ברחוב חשוך ושוברות לו עצמות ומכות באיבר מינו - היה יודע שגם הוא יכול להיות קרבן, שאננותו וראייתו את האשה כקרבן פוטנציאלי היתה נעלמת, וחלק גדול מן הציבור היה בא על סיפוקו , ללא ספק.

את באמת יודעת להגן על עצמך? עד שלא תספרי באילו אמצעים את נוקטת, תרשי לי להטיל ספק.

catchet

New member
אני מבינה את הצורך בהגנה

אנחנו באמת שבריריות יותר לרוב, אך זה לא נותן לנו את זכות להשתמש באלימות. נהפוך הוא, עלינו להשתדל למגר אותה, דווקא משום שאנו חשופות לה יותר

dollface225

New member
עזבי אותה. היא לעולם לא תפסיק להתיפייף

גבר בהמה אלים חושב שאונס זה עניין מצחיק- היא מקסימום קוראת לו פרובוקטור בלירה.
את מביעה דעתך איך ראוי להענישו- אז את מסיתה לאלימות ומסוכנת לציבור.
&nbsp
&nbsp

GreenMamba

New member
מה זה מזכיר לי....מה זה מזכיר לי...

מישהו מפרסם משהו שפוגע ברגשותיי...ואני אנקוט בפעילות אלימה מחוץ לחוק ע"מ להעניש אותו פיזית ככל יכולתי....

אהה! נזכרתי!

מזל טוב, דולפייס. את ופנתרית חולקות את אותה אידיאולגיה עם אל קעידה. רק צריך להחליף "מוחמד" ב"נשים" וחסל.
בירכותיי.

למעלה