אם תגידי 'לא'

GreenMamba

New member
מקובל עלי.

אני אנסה להסביר-
בתור קורבן של אלימות בעברי (אני חושבת שכל אישה נורמלית היתה קורבן של אלימות כלשהי) אני רגישה לגילויים של אלימות, ביחוד כשזה בא לי "מהבית".
&nbsp
אבל מכבדת, ומשחררת.

dollface225

New member
אנחנו באותה סירה, אם קשה להאמין יכולה לתת לך את הסיפור שלי

במסר.
אני פשוט לא מתיפייפת כשזה מגיע לתתי אדם אלימים, לא אכפת לי מהם.

GreenMamba

New member
אני מאמינה לך

ואשמח לקבל את הסיפור שלך, אם תרצי לחלוק.
א ב ל
מי שמסית לאלימות, מצדיק למעשה כל סוג של אלימות. את לא יכולה להגיד- אני החלטתי שX ראוי לעונש והנה אלך להעניש אותו, ולשלול את העובדה ש-X יחשוב שאת ראויה לעונש ויבוא להעניש אותך. זו לא התייפיפות. אני לגמרי תומכת בצעדים קשים מאוד נגד מי שפוגע בזכותי לחיות את חיי- אבל כל עוד הם נעשים במסגרת החוק, ולא במסגרת "כל דאלים גבר"

GreenMamba

New member
נו, בואי נפריד

את הבר ההגיוני מהמוץ ההזוי:
"מימיי לא קראתי לתקוף סתם גברים חפים מפשע."- ראשית, זה לא נכון. קראת לבזות גברים באשר הם גברים, גם אם לא עשו דבר ואפילו הם תינוקות (להפנות אותך לפוסטים ההזויים שלך על מניעת הנקה של אימהות לבנים ע"מ להחליש אותם?). שנית- גם תקיפה של גברים שאינם חפים מפשע היא לא בידייך. אם מישהו פירסם תמונה ואת שברת לו את העצמות- את התוקפת, ולא הוא.
בעיית החוסן הפיזי שלרעתנו- נכון (כולל ההתנהגות של גברים כלפינו)
לו ידעו הנשים להיאבק- נכון חלקית. מישהי שיודעת להגן על עצמה אולי כן ואולי לא תצליח להתחמק מאונס או רצח (תלוי בסיטואציה)- אבל מישהי שיודעת להרעיל- תיאנס ואז תרעיל, היא לא התחמקה מהאונס, רק ביצעה מעשה נקמה. אגב, אם ההרעלה כ"כ מוצדקת, מדוע צריך רעל שנעלם מהגוף? הרי הגנה עצמית מותרת בחוק. התשובה כמובן- זו אינה הגנה עצמית אלא תקיפה נקמנית, וה"נעלם מן הגוף" מוכיח שאת יודעת זאת.
הדביל עם התמונה- "מקומו או בבית סוהר או בבי"ח פסיכיאטרי. ורצוי מאד שנשים תתלוננה עליו ותפעלנה לכליאתו."- יש להניח שאפשר להאשים אותו בהסתה, אבל זה לא יתפוס, כי חופש הביטוי אומר שלמישהו יש זכות להתבדח גם על אונס (עד כמה שאישית זה מחליא אותי). לא לכל פרובוקציה בשקל צריך להיענות. ואנחנו מפרידות בין משפט וכלא לבין לקיחת החוק לידיים, נכון? מצויין.
"אבל לו היתה קבוצה של בחורות אורבות לו ברחוב חשוך ושוברות לו עצמות ומכות באיבר מינו"- פה אין הגנה עצמית אלא אלימות ולקיחת החוק לידיים. נקודה.
"חלק גדול מן הציבור היה בא על סיפוקו , ללא ספק"- נו, את בעצמך מודה שמדובר בנקמה בהמית ותו לא. שמחה שהגענו להבנות.

בקשר לאיך אני מתגוננת- אני אעשה איתך עסקה. את תחשפי את עקרונות הנשק הפלאי שלך נגד גברים, ואני אפרט לך איך אני מתגוננת. הערכה שלי? לך אין שום בסיס מציאותי לנשק כזה, ואני אמשיך להיות מוגנת בדרכי.

א. לנוכח ביזוי נשים באשר אנחנו נשים, עשיית דבר דומה לגברים

נותנת סיפוק. התנהגות כללית כזו יכולה לאזן את כפות המאזניים, ליצור סביב המין הזיכרי אוירה קשה כפי שכה רבים מהם אחראים לכך שכזו נוצרה סביבנו. לא רואה מה רע בכך.
בקשר להנקה מועטה של תינוקות זכרים - הרעיון הוא להחליש את הגוף הזיכרי כך שלא יהיה חזק מאיתנו. כמה צרות היו נחסכות כך!
הרעלה: התכוונתי למקרים של בעל רצחני בפוטנציה. לו הנשים שלבסוף נרצחו היו יודעות להרעיל את הבעל האלים מלכתחילה הן היו ניצלות.(וכן, כן, ברעל שמעלים את עצמו, כי המערכת השיפוטית כיום היא עדיין מוטה לזכרים ויש סכנה שלא תקבל זאת כהגנה עצמית, לא שזו אינה הגנה עצמית!!)
בקשר לדביל - את מתייחסת לפרובוקציה שלו כהתגרות בשקל. אני ובלה סבורות שיש פה שימוש אלים במצב הקשה בחברה (מציאות של אונס)
ואיום אמיתי. כי הוא תורם לאוירה הקשה. כמו שכל גידוף אנטישמי ייתפס כעבירה. בעיקר בארץ כמו גרמניה.
בקשר לבחורות שהייתי רוצה כי תלמדנה אותו לקח - תקראי לכך לקיחת החוק בידיים, ואלימות. לעתים יש צורך בכך. למעשה, הן היו פועלות כתגובה על ההתגרות הקשה שלו.
אינני רואה נקמה של אשה בגבר כ"בהמית", כפי שאת מתבטאת. זוכרת את האשה שחתכה את השמוק של בעלה המתעלל? רבות וטובות חשו סיפוק, והאם זה היה רגש בהמי? לא לדעתי. כמו שנקמה בנאצים אינה בהמית.
בקשר לנשק שלי - הרעיון מציאותי מאד, ומבריק, אף אם אני אומרת זאת. אני לא אחשוף אותו בפומבי. הלואי והיו לי קשרים עם מדעניות ומהנדסות.

GreenMamba

New member
את מתבלבלת

מה שמתבצע ע"י רשויות החוק הוא חוקי, ומה שנעשה ע"י אנשים פרטיים סתם ככה כי התחשק להם הוא אלימות בהמית.
אם ניקח את השיטה שלך,האומרת:
מישהו פגע בי בעבר> אני אבצע פעולת ענישה
תסבירי לי בבקשה את ההבדל בין:
מישהו מפרסם תמונה מעליבה באינטרנט>קבוצת נשים מכסחות לו את הצורה
מישהו מפרסם תמונה מעליבה בעיתון> קבוצת חמושים מרססת את העיתון ביריות
מישהי מעליבה את בעלה> הוא מפוצץ לה את הפרצוף
&nbsp
כשתסבירי לי למה הראשון מקובל עלייך והשני והשלישי הם מעשי אלימות בהמיים- נוכל להמשיך לדסקס.

dollface225

New member
אוקיי נכון, רק תחשבי דקה לפני שאת אומרת:"מישהו/י מעליב/ה"

עלבון הוא לא האישיו ולא הביטוי הנכון.
זה בכלל לא מעליב. זה מחריד, זה מזעזע , זה מאיים, זה מפר את שלוות הנפש, זה אלים, זה ברוטלי, זה אכזרי, זה....
לא אנושי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

GreenMamba

New member
צודקת

ועדיין, מה ההבדל בין לקחת את החוק לידיים במקרה הזה, לבין לקחת את החוק לידיים במקרה של שרלי הבדו, או סתם להגיע הביתה ולפוצץ לאישתך את הצורה כי קרה X?
&nbsp
אין הבדל, וכשאתה "מבין" או מסית לאלימות אחת, אתה מאשר בעצם העניין גם את האלימות האחרת.

GreenMamba

New member
ברור

אבל אם אני צריכה לבחור את החברה בה אני רוצה לחיות, אני מעדיפה חברה בה החוק ומערכת המשפט הם המענישים, ולא לתת לגיטימציה לכל אחד להחליט מי ראוי לעונש, כיצד להעניש אותו וגם לבצע את העונש. תקראי את הסוף של ההודעה הזו-
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=68&messageid=177665239
אין ביננו חילוקי דעות בעניין. מערכת אכיפה שמגישה למשפט פחות מ-5% כתבי אישום אומרת על עצמה 3 דברים: ריקבון, ריקבון וריקבון.

בקשר לפיטבול, בודאי שהכוונה שלה היא להגנה. וכי היא איזו

פושעת מופרעת שרוצה ללכת ברחובות ולשסות פיטבול באנשים סתם כך?

GreenMamba

New member
אותה פושעת מופרעת

שתחשוב שעל צילום באינטרנט צריך לקחת את החוק בידיים ולארגן קבוצת בנות ספורטיביות שיתקפו אותו כשילך בלילה , ישברו לו את הצורה, ויכו באיבר המין שלו.

aaa123

Member
אני מסכים

וכאן במקרה שפנתרית מממשת את הצעתה אני לא רואה אפילו נסיבות מקלות(בניגוד למצב של תקיפה דומה של גבר שידוע שהוא אנס ולא רק פרסם משהו כששם אני כן רואה נסיבות מקלות שהן כמובן גם לא הצדקה).

אגב כל עוד פנתרית לא מימשה את האיום שלה בעיני אין נסיבות מקלות לתקיפת ענישה של פנתרית עצמה לפי בית מדרשי.

catchet

New member
ממש לא

הכלב לא נלקח בשל פוטנציאל האלימות שבו ואפילו לא מתוך שיקולים של הגנה עצמית. הכלב אומץ כגור של כלב, ורק מאוחר יותר הסתבר שהוא מגזע הפיטבול

catchet

New member
וואו

רציתי להגיד משהו כמו "צריך לבחון את האמירה בהקשרה", כלומר יכול להיות שבחברה שלהם נהוג להציע הצעות בנוסח הזה. אבל עכשיו ראיתי שהוא מחזיק סכין... וזה הפחיד אותי... מעניין איך הנערה התייחסה להצעה היצירתית... לדעתי חשוב לראות האם חוותה אותה כאיום או שזו באמת דרך הצעה מקובלת. את יודעת משהו לגבי זה?

catchet

New member
תגידי את רצינית?

אני באמת צריכה להגיד לך לשמור על הפה? ממש לא נעים לי המעמד הזה

ממש לא נעים..... גם לי, שאת, שקיבלת את ההנהלה

של פורום פמיניזם, מביעה את הדיעה שייתכן שלאיים באונס זו אצל אנשים אלו או אחרים דרך מקובלת לקיים יחסי חברות בין בחור לבחורה.

GreenMamba

New member
כנראה שמפריע לך שמישהי רוצה לקבל את כל הפרטים ע"מ להחליט

וכמו שהוכח במקרה הזה, לא מדובר במישהו שבאמת שלח כזו הזמנה למישהי, אלא בדפוק ופרובוקטור בשני סנט שחושב שאונס הוא עניין מצחיק.
אכלת את הפרובוקציה שלו בלי מלח, וקטצ'ט לא. יכול להיות שעל זה הכעס.
&nbsp
לי, אישית, בכלל לא מפריע שמנהלת פורום פמיניזם מביעה קצת הגיון ולא מתלהמת ישר כאחרונת הפקאצות.
&nbsp
אולי זה יראה לאנשים שיש צד אחר לפמיניזם, ולא כזה שניסיתם להראות כאן במשך התקופה האחרונה.

למעלה