אם תבקשי

karmy66

New member
אם תבקשי

היא אמרה אם תבוא עד אליי אניח לך הביט בעיניי אם תבקש בעיניים כלות אתן לך צווארי ללפות היא אמרה אם תגיע עד הלום אמולל שפתייך עד תום רק אל תבקש אותי לדעת כי אינני כבר אני ואיך אתה תגיע לדעתי? לבי כבר אינני שלי רגליי כבר אינן נתונות לרצוני נשמתי חצוייה לבי גם כן אז רק תבוא ואל תבקש בקשות כי הכל כבר שלך יכול להיות ומי מבקש רשות לגעת בדבר שהוא בכלל שלו זה מכבר

../images/Emo38.gif

פינה חמה אור צל והבנה רוגע אושר שלווה להט חום ואהבה מגע חשמל תשוקה הכל אני לך פורסת אהובי אני לך נכספת לתת לך את כולי ולקשור אותך ללבי.

מתבשמת

New member
גוף אחד ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

לאט לאט, מהדק כפותיך לגופי. לאט לאט, מחליק אותן לעורי... מקלף אותי מתוכי, לרחש אצבעותיך. מעצב אותך בתוכי, ללחש נשימותיך. לאט לאט, מתיך ורידיי בעורקיך. לאט לאט, מזרים אותם בורידיך. מצמיד עצמך לעצמי, לגוף אחד. רעד נשמתי, בלבך לעד.

טאKילה

New member
כשתבוא עד אליי...../images/Emo79.gif

כשתבוא עד אלי ותראה פני ממורקים בדמעות תאיר לי את החושך עם נרות על פמוטי כסף שמח את לבי בתפארת זרי שושנים. , כשתבוא עד אלי תטביע את גופך בגופי בתוך חרות הלילה וניחוח התשוקה בריכוז פראי . , אחכה שתבוא עד אלי אהובי.

odo13z

New member
המחשב מקולקל....../images/Emo66.gif

היום... אומר שלום לאהבה דומה כבר אין מחר לב בודד מהלך בלי מטרה במדבר מחשבות כגלי ים עיניים לטושות דגים טורפים ידי המושטת באוויר נותרה ריקה.יתומה. אותיות על הדף התקמטו ונפלו המחשב התקלקל...הקשר אבוד נותר רק המרווח שבינם חסר משמעות המרחק שבינינו כשתי גדות נהר. נהר של דמעות. ומחר....אולי .... תקווה.

odo13z

New member
ופתאום......./images/Emo66.gif

ופתאום בלי אזהרה... שלחת לי חיוך ומילה... ואלה היו בעיני כחיבוק ונשיקה.... שוב בא האור אל עיני שוב מאמין במחר עד בלי די.... תעתועי הלב.....אלליייי

למעלה