אם תבוא

אם תבוא

אם תבוא אלי עובר אורח, את רגליך תגרור אל מפתן ליבי תתדפק על דלתי בכוח יגרדו ציפורניך כסות נשמתי, אאחוז בידך שלא תרעד אחבק אותך אלי "סוף סוף באת, אתה לא לבד!" ילחשו שפתי.

odo13z

New member
לתת לך....../images/Emo66.gif

רוצה לתת לך.... חיוכים.חיבוק. נשיקות. ליטופים. לרגע...לתת לך לראות עצמך דרך העיניים לי....אולי תביני. רוצה לתת לך כל טיפת אושר שרק אוכל. מגן.מרגוע. ביטחון. אהבה. רוצה לתת לך....את עצמי. התיקחי ?

שמים1

New member
אם תבוא ../images/Emo79.gif

אם תבוא אלי ביום שמש אביבי לקטוף חרצית של תשוקה מנבכי נשמתי אפתח לך תריסים בחדרי לבבי להכניס את אורך אל חיי.

odo13z

New member
../images/Emo66.gif...........

רזי לב כמהה... תם לא יבין... באזני השבע... תחנוני הרעב - הם רק הבלים. עיני פקוחות לראות לשמוע את אשר חשקה נפשי. רחקת...עד כאב. נישמתי..וגופי... ציפור דרור דואה אל השמיים ליבי...רתוק אלייך בנחושתיים.

המשך ל"אם תבוא"

אם תבוא אלי כמו מלך מלכתך אהיה עד בלי די שרביטך אלטף בלי הרף ותיפול שדוד לרגלי. גם אם תבוא כאביון מתחת לבלויים אכירך בעיני אתה לי אדון כי אני אוהבת אותך.

karmy66

New member
אם אבוא

יספרו לך שראו הלך שפוף משרך רגליו ולבו שרוף פורש ידיו כעני עיניי אדומות כשני לא יאמרו לך שמו ולא יאמרו לך את גילו ישרוט בציפורניים מגודלות על דלת ליבך עד כלות יהיה לך למורג משונן ובליבך יעל הענן בליבך תדעי מי הוא? תהיה בך חמלה למראהו? ואם יבקש לשתות בצמא מבטייך? ואם רק יבקש לקרב אלייך? התדעי קרוא בשמו? התעשי כרצונו ? למען יפסיק כאבו?? או תאמרי אסופים אינני אוספת לך לך לכלכת לי את הכסת

טאKילה

New member
אם תבוא הלילה../images/Emo79.gif

אם תבוא הלילה ברכות אהבה תאסוף בלשונך רגעים שאבדו. , שוב אנשום אותך בתשוקה בוערת אלהט בין ידיך ושפתיך החושקות.

למעלה