אם תבוא

שמים1

New member
אם תבוא ../images/Emo79.gif

אם תבוא במבט מסעיר שמים ללטף לילי נטול הכוכבים אם תישא אהבתי על כפיים להביא לך מנחת תשוקתי. אם שפתייך ירוו שפתיי השוקקות בריפרוף לוטף חובק תחושות, אם תפגוש אותי בין המילים שלך אני לעולמים .

odo13z

New member
אם היא...תבוא.../images/Emo66.gif

ואם תבואי... וכשתתרצי.... 27/5/06 כדורי זמן שחורים ואטומים יהיו לכדי מטר זיקוקים שקופים,סגולים וזוהרים. אנחה תפרוץ כמו נהר רחב אחבק אותך בגעגועים,באהבה,בתאווה,בחמלה בדימעה. בכולם....בד בבד. ואחר כך אביט בעינייך אל האין סוף. היחיד. אהובתי.....אנא , תתרצי.

שמים1

New member
כשאתרצה ../images/Emo79.gif

וכשאתרצה ואבוא אלייך סמוקת לחיים מבט חושש בוהק בעיניים התמתין לי עת שחר יעלה בידיך קרן שמש בישנית? התושיט לי את ידך ללוותי לסיור בחדרי ליבך התדליק אש באח ובליבי? כשאתרצה התאהב אותי?

ואיך לא??

לא אוכל ללכת לדרכי כי קורי-עכביש טווית מסביבי ניראים לא ניראים אך חזקים הם מחוטי פלדה טוויים רוחך ריחך עשני סחרחר לא מוצא דרכי לניכר קרן אור קיצית חמה חורכת גופי עד לעמקי-הנשמה האוכל להיישיב פנייך ריקם לבי יפרפר מעתה ועד עולם

טאKילה

New member
ואם תבוא...../images/Emo79.gif

כשמחלחל לתוכי געגוע וחושיי מופקרים תנשוף אלי הדיי אהבה מעל משוכות מרחקיך . , ואם תבוא- להוטה אנשק שפתיך אנסוק תשוקתך לעילא אתיר בך את כל כולי לטבוע בים תאוותיך שעודם גועשים בגופי לכאורה

odo13z

New member
לכאורה......./images/Emo66.gif

ואולי.... סערה הייתה...לכאורה אולי... דלקו מאורות...לכאורה אולי... לאטת לי כיבושין...לכאורה אולי... הכל....לכאורה וכיוון שיש לאותה "לכאורה"...הרבה פירושים איך אבחר ביניהם ? (על פניו ? במבט שטחי ? כביכל ? באופן לא מחייב ? אולי....ההיפך ?)

גדעון היחידי

New member
מנהל
ולכאורה... בתוך הלילה, כשקראתי את שירה של שמיים ואת השירשור בעקבותיה נחה עלי רוחה של רחל שפירא, והבאתי גם לכם. לילה טוב. . "נחמה" מילים רחל שפירא לחן נורית הירש. (חלק בלבד) . ולכאורה, עסקנו בשלנו, רק בשלנו מבלי לבקש, גדולות ונצורות. שלווה מופרת וכבר אחרת ואין טעם לכסות כי בפתח נכנסות התמורות. . זה בזו נביט ונתמה שנית אם ראינו נכונה לפעמים אני לפעמים אתה כה זקוקים לנחמה.

למעלה