אם רק תדעי

jolly

New member
אם רק תדעי

אם רק תדעי עד כמה אם רק תדעי - תביני. כנראה לעולם לא תדעי כי אם אגלה לך אפגע בך בעצמי ובאחרת. אמשיך להנות ממך איילת חמד מקסימה אך בשבילי את תהיי כמו תמונה במוזאון. אביט בך מרחוק . אילו ידעת עד כמה אני מפרגן לך אילו ידעת עד כמה אני נמשך אליך אילו ידעת עד כמה אני רוצה לחבק אותך אילו ידעת עד כמה אני רוצה ללטף את שיערך הגולש אילו ידעת מה אני רוצה ללחוש לאוזנך אילו ידעת עד כמה אני רוצה לנשק לשפתייך החושניות אילו ידעת עד כמה אני חושב עליך אילו רק ידעת - אבל את לא את לא תדעי כי תפגעי. את לא תדעי כי את רוצה אותי ולא אחר אני - לא פנוי ולא מתכונן לפגוע בך. לא רוצה לתת לך תקוות שווא. רוצה שתזכרי אותי לטוב - שתמצאי את נסיך החלומות. תביני שאנחנו מרגישים אותו דבר, אני יודע את רגשותיך אבל את לעולם לא תדעי את שלי. אולי זה פספוס. אבל לא רוצה גם לנסות אם אנסה כולם יפגעו

מרגש עד דמעות וחכם

נחישותך תרצה את כל הצדדים מעטים הם האנשים שניחנו בראייה רחבה ומגיעים למסקנות שיש בהן מן הרגישות הזו שאינה נעלמת מהעין לזכור לטובה זה הכרח ולא רצון מן הדברים שנכתבו מתוך האמת והכנות שנדירה היא בחוצותינו.

dafna63

New member
כאילו כאיש שלי אמר לי את הדברים

מזה חודש שאנחנו לא בקשר הוא במבט אמר את שכתבת במעט המילים שיכול היה לומר זה שבר תודה שנתת לי רגע של דמעות רגע של מילים שהיו חסרות תודה שנתת לי רגע של בועות רגע של אשליות

maya 25

New member
jolly יקירי....

למרות כל מה שכתבת שזה ממש נוגע ללב, חבל שהבחורה שכתבת עליה לא יודעת מה באמת אתה מרגיש, אם זאת היתה אני הייתי מעדיפה לדעת מאשר לא לדעת ולחשוב כל אותו הזמן שהוא לא מרגיש כלום אליי.... אזור אומץ, ספר לה.... וזכור שלאהבה אין תנאים ואין חוקים וכשאוהבים ורוצים השמיים הם הגבול אל תוותר! ואם הגורל שלכם להיות יחד אז מה שייקרה בסופו של עניין...
מאיה

jolly

New member
למאיה.

הלוואי והחיים היו פשוטים - הם לא ! לא קשור לאומץ בכלל. יש מצב נתון, המצב מסובך לא אכנס אליו בפרוטרוט.

למעלה