אם רק הית יודעת

ע ו מ א ר

New member
אם רק הית יודעת

כמה את חסרה לי עכשיו כמה קשה לי שאת לא איתי יותר כמה אני אבוד בלעדייך אם רק הית יודעת....

danitos

New member
תגיד לה..

הלואי ולי היו אומרים.. אתה פשוט לא תדע אם אתה מפסיד וסביר מאוד להניח שכן..אתה מפסיד..

ע ו מ א ר

New member
היא ממש לא שם יותר

או יותר נכון אין לי למי להגיד יצאנו במשך 6 חודשים אהבה מטורפת היתי בעננים בזכותה הרגשתי מה זאת אהבה ואז ביום בהיר אחד (שבוע שעבר) בלי התראה מוקדמת היא הודיעה לי שהיא הולכת לדרכה היתי בהלם פשוט בשוק ביקשתי שלא תלך דברתי לליבה במשך לילה שלם בבוקר היא לא היתה שם יותר לא וויתרתי לה נתתי לה יום אחד להיות עם עצמה למחרת התקשרתי דיברתי שוב אל ליבה התחננתי שלא תלך אמרתי לה קשה לי בקשתי שתחשוב שוב דברנו שוב בלילה אמרה זה לא מה שהיה "לא מרגישה אלייך כמו פעם כמו בלון שהתפוצץ וכל האוויר יצא" נכנעתי לה היא הלכה סוף. עכשיו אתם מבינים למה זה מיותר להתקשר

A d i 23

New member
עם כל הצער והכאב..

לפחות היא אמרה לך שהיא הולכת, לפחות היא אמרה לך שזהו, נגמר ! ולא "מרחה" אותך. לפחות היא לא נעלמה לך פתאום או תירצה לך תירוצים עלובים שלא מכבדים אף אדם.. אני יודעת שהמילים שלי לא מקלות, לא מנחמות.. אבל כן, לפחות היא היתה כנה ולא השאירה אותך "תלוי באוויר" כמו שאומרים. כנות זה מצרך חשוב וחסר בימינו לצערי. תרגיש טוב

danitos

New member
באותה הסירה..

אני גם במצב שלך.. ובמקרה הזה אין מה לעשות.. פשוט להלביש על הפרצוף חיוך יפה ולהמשיך הלאה.. מי כמוני יודעת עד כמה זה פשוט יותר להגיד מאשר לבצע אבל כשאין ברירה אז אין ברירה.. להמשיך לרדוף אחריה ולהתקשר לא יתן לך שום דבר.. תאמין שהכל קורה לטובה-ופשוט תיאחז בזה.. תמשיך בחיים כאילו שזה עוד דף לדפדף גם אם הוא כבד.. תאמין שאתה יכול ואז תצליח.. גם אצלי זה טרי.. אבל פשוט הבנתי שככל שאני אשקע בגלל זה יהיה לי קשה יותר לעלות חזרה.. תבין את זה גם אתה.

ע ו מ א ר

New member
היתי בסירה יחד איתה

אף אחד לא יכול לדמיין איזה אהבה היתה לנו וכן זה היה הדדי במשך 6 חודשים עברנו המון ביחד אבל תמיד האהבה ניצחה את הכל אני ממשיך הלאה לבד מנסה להנות מהדברים היפים בחיים אבל תמיד מרגיש שחסר לי והיא כל כך חסרה לי עכשיו.

danitos

New member
כ`כ מבינה ומזדהה

אבל עדין.. בין הברירות של לצאת מזה או לשקוע בזה - מעדיפה לצאת מזה.. מעדיפה להתחזק וללמוד את הלקח שלי-פשוט לא לתת את כולי.. עדיין מאמינה בלתת פשוט יש אנשים שלא יודעים לקבל טוב.. פשוט לא למדו להעריך.. והמשפט עד שאתה לא מאבד משהו אתה לא מעריך אותו.. מאוד מציאותי!! אני יכולה רק לחזק אותך בכך שאם היא הגורל שלך.. אז מתישהו זה יחזור.. ואם לא אז פשוט עדיף ככה.. סומכת עליך שתתחזק..

oferyosi

New member
"תאמין שהכל קורה לטובה"....אהההמממ../images/Emo13.gif

אני אדם מאמין - אבל עדיין שונא לשמוע את המשפט הזה. שמעתי אותו כל כך הרבה בתקופה האחרונה...

ע ו מ א ר

New member
תאמת

יכול להיות שגם לה קשה אמרתי "יכול להיות" כי גם יכול להיות מצב שהיא התנתקה לגמרי ומתוך הכרות שלי איתה גם אם קשה לה היא לא תחזור ומצד שני אם היה לה עכשיו כל כך טוב, לא היתה לה בעייה להתקשר או למסור לי ד"ש ככה זה אצלה אבל הכל בתאוריה ***חברים תודה על העידוד והתמיכה

אני באותו מקום שלך

אחרי 10 חודשים הוא קם והלך. כל כך החלטי - לא מוכן להקשיב ולא מוכן להסביר. לעולם לא אדע מה קרה שם?

ע ו מ א ר

New member
אצלי זה היה

טיפה יותר עדין אבל בבום מה זה בום פצצת אטום זה כאילו שיש לך הכל ופתאום אין לך כלום מה שקרה אצלה בגדול : "לא מרגישה אלייך כמו פעם כמו בלון שהתפוצץ וכל האוויר יצא" הרגשתי שהשמים נפלו עלי אבל שהיא אמרה לי את המשפט הזה "לא מרגישה...וכל האוויר יצא" אני חושב שאז איבדתי לגמרי תקווה והפסקתי להלחם על חיי שתשאר זה כל כך מעצבן להזכר במה שהיא אמרה לי כמה ימים לפני שהיא הלכה " אוהבת אותך..חולה עלייך.." ואפילו יותר מזה יום לפני שהיא הלכה היתי כזה עם עצמי בלי יותר מידי מצב רוח והיא וואוו כמה שהיא השתדלה להרים אותי משם ואז יום אחרי היא פשוט אמרה "נגמר, קבלתי החלטה אני מקווה שתבין " והלכה ששאלתי אותה בשיחה האחרונה שלנו איך זה יכול להיות שכמה ימים לפני היא העניקה לי את כל האהבה בעולם ואיך זה שיום לפני היא פשוט יצאה מדעתה על מנת שארגיש טוב תשובתה היתה : "הכנתי את הקרקע" עד עכשיו אני בשוק

עברתי הרבה אכזבות ואני יכולה להבטיח

ששוכחים מאוד מהר מהאהבה ששרפה אותך. לומדים הרבה לקשר הבא... ב ה צ ל חה

ס א ט י ן

New member
אז תעזוב את זה....

אם אחרי חצי שנה היא כבר לא מרגישה כמו "פעם" (פעם?? סך הכל חצי שנה), אז מה יקרה אחרי שנתיים ביחד? תמצא מישהי שתרצה להיות איתך....ותוכל לעמוד בקשר של קצת יותר זמן....

למעלה