אם רק היית יודע....

ע י נ ם

New member
אם רק היית יודע....

אם רק היית יודע כמה קשה היה לבוא לראות אותך בפעם האחרונה, להרגיש את השפתיים שלך מנשקות את פניי כמו בכל פעם שהיינו נפגשים, להריח את הריח של האפטרשייב שלך קרוב ומוכר כל כך...ולדעת שזהו זה, הכל נגמר כי אתה עוזב. עוזב לא רק את העיר שקבלה משמעות שלך במשך השנתיים האלה, אלא עוזב גם אותי. כל הזמן בקשת ממני להיות רצינית, ומה ניראה לך שלא אהבתי?! חשבתי לתומי שאם אשמור על מסכת הקשיחות והעמדת פנים לא תוכל לפגוע בי....טעיתי. למרות שהמילים אף פעם לא נאמרו ידעת כמה אני אוהבת אותך ולא עשית עם זה כלום. אני עדיין זוכרת את ההרגשה כעמדנו ככה חבוקים באמצע הרחוב ונידמה היה כאילו הזמן נעצר, ואז אמרת טוב אני הולך, נתת לי נשיקה במצח והלכת...לא יכולתי לנהוג בגלל הדמעות, אז ישבתי באוטו ובכיתי שעתיים, כל הדמעות שנשבעתי שבחיים לא אבכה עליך מצאו דרך החוצה. ואתה יודע מה הכי עצוב, שאתה לא הרגשת אפילו שליש ממה שאני הרגשתי באותו יום...ואם תגיד לי אחרת אני יודעת שזה יהיה שקר. אתה אף פעם לא אהבת אותי באמת, ואם לרגע היה נדמה לך שהצלחת לשטות בי טעית בגדול. ידעתי כל הזמן מה הדיל, ידעתי מה התנאים ומה מותר ומה אסור, למה אתה חושב הקשר שלנו החזיק מעמד כל כך הרבה זמן? אז עכשיו אתה לא פה, יש לך דברים חשובים יותר ממני על הראש, ולי, יש לי רק אותך, הדמעות בעיניי אלה אותן דמעות של היום שבו עזבת. זהו רק שתדע, שאהבתי אותך, נכון גם אני טיפשה שכמותי , וגם עכשיו אני אוהבת, ולעיתים מתגנבת תקווה לליבי, שאולי כשתחזור... עינם

ראיתי ..

אצל הרבה אנשים כאן בתפוז מסרים בחתימה שלהם משפט כמו בסיגנון: "אם הוא גורם לך להזיל דמעה אז הוא לא שווה אותך.. " אני לא זוכרת את המשפט במלאו , אך תסתפקי בזה.. המשיכי הלאה אספי את עצמך , מחי את הדמעה ותסתכלי לעבר העתיד שם מחכה לך מישהו הראוי לך , ואך ורק לך! שבחיים לא יתן לך לדמוע בכוונה.

למעלה