אסור לשתוק, ואפשר להשיג תוצאות
חנה הי
האם האתר הזה הורד??? האם האתר של ואללה הורד???? פורום תמונות חובבים הורד... באם היית בעובי הקורה הייתי שמחה לשמוע כיצד הורד ומה היו הצעדים שננקטו ואצלי זה יכנס למשבצת התזאית ש´האזרחים´ ( " the people " ) יכולים לשנות הכל. בכל מקרה אני חושבת שאם נקים ארגון או התארגנות או מטה פעולה ב 29 (יום הכרת האו"ם במדינה הציונית מה שמראה שהכל אפשרי ואין זו אגדה
)- אצלי הדי לכיבוש אינו די לציונות או די לקיום המדינה. אני סבורה שלציונות מטרה צודקת וב 67 עלה לציונות השתן לראש... אבל אני מאד ציונית ביסודי וה´אם תרצו אין זו אגדה´ הוא הקוצב לב של הפעילות הציבורית שלי ורוח שמפעילה את השבשבת אבל זה היה אופטופיקי לציון התאריך. אני סבורה שעלינו להכריז מלחמה על אתרים כאילו. לא מפני שאנחנו ויקטוריאנים. כי מבחינתי אישה או נערה המצולמות באתר כזה-
לא נתנו את הסכמתן עד שיוכח אחרת - המשטרה אומרת שלא תפעל עד שתוגש תלונה אבל איננו מצפים מאישה או נערה שהצטלמה באופן פרטי עבור אדם פרטי ומצאה את עצמה מחוללת בסייבר שתלך להתלונן במשטרה. מה היא תגיד??? אילו התמונות שלי??? והשוטר יעשה חיפוש באינטרנט ויראה... אני חושבת שזהו מצב של קרבון נשים ונערות כאשר הקורבנות
אינן יכולת להגיש את התלונה בשל ההשפלה הנוספת והחשיפה הנוספת לכן עלינו להניח
שהסכמה לא ניתנה עד שמוכח אחרת - לכן עלינו להתנגד ל
כל תמונות העירום באינטרנט- מתוך הנחה שהמצולמת לא רצתה. נכון - יש מקרים שהמצולמת רצתה וקיבלה אתננים כספיים ואין לי שום שיפוט מוסרי או אמירה צדקנית ויקטוריאנית לגביה. אך אני תמיד אטיל ספק כי במקרה והיא לא רצתה הרי שנעה כאן
אונס - אונס אינו האקט הפיזי של חדירה פיזית- זה יכול להיות הכפיה המינית על אישה או נערה להיות בסיטואציה מינית שלא רצתה כמו חשיפה פומבית עלינו לנקוט פעולה משולשת א. הגשת תלונות במשטרה ופניה לבתי משפט תוך כדי הגדרתינו כפמיניסטיות ולכן בעלות עניין- תוך הסבר שהנערות לא תתלוננה בעצמן כי בעצם הגשת התלונה תחוונה השפלה נוספת (ניתן להתיעץ עם עו"ד לגבי הפן הזה ) ב.עתירה לבתי המשפט לסגור באופן גורף את כל האתרים הללו - ולחוקק חוקים לגבי פרסום תמונות שבהן רק במידה ונתנה הסכמה מפורשת של המצולמת התמונה תפורסם. ( נערת השער בפליבוי- אמנם מייגת השפלת נשים אולם היא נתנה את הסכמתה מראש ובכתב לכך - ולכן נוסף להשפלה הכללית של נשים אין כאן אונס פרטני של אישה מסויימת שכן היא נתנה את הסכמתה ) ג.יפה היה הרעיון לפרסם את מספר הטלפון. אכן לחץ ציבורי הוא טוב כי גלגלי הצדק טוחנים לאט. הנערה אשר נאנסת להיות מוצגת בצורה משפילה באתר לא יכולה לחכות עד שכבוד בית המשפט יתן את פסק דינו ולכן לחץ ציבורי להסרת התמונות כמו התקשרות לאנס המפרסם אותן (מבחינתי הוא
אונס את הנערות להיחשף ) ד.הגשת תלונה על המפרסם במשטרה בגין אונס- אונס פירושו כפיית מעשה מיני על אדם אחר. חשיפה , אקסיביציה- הינה סוג של מעשה מיני. ההשפלה בעקבות חשיפה בכפיה כמוהה כהשפלה בעקבות חדירה בכפיה... אין הבדל ולדעתי זה יתפוס בבית המשפט... די שתקדים אחד ינתן ואנחנו על הגל ה. מבצע-תארי לך ש 10000 פמיניסטיות חוברות יחד למעשה כדי להפיל אתר. ידוע שכניסות רבות לאתר עשויות להפילו. לכולנו כיום יש אינטרנט של חופשי חודשי שאנו יכולות להשאיר פתוח 24 שעות. עם עשרת אלפים נשים או פמיניסטיות או אזרחים שוחרי זכויות אדם יעלו לאתר זה לא כדי להסתכל - אלא רק כדי לפתוח חלון לאתר זה - הוא עלול ליפול. מה שיותר טוב- לפתוח אתר זה בחמש חלונות שונים. כמובן המטרה לא להשתתף במציצנות אלא להפיל את האתר וכך להגן ´בגופינו´ על הנערות פי אס השרשור שלמטה ששיך לפורום שלי ובלהט הרגשות הגיע לכאן - המחשב שלי מקולקל תדירות אז לא יכולתי להעתיקו אני מניחה שמחר אהיה על יד מחשב ואז אוכל להעתיקו לפורומי... כך שכל דיונים בנושא המאבק בכפיה פסיכיאטרית יועברו למקומם הטבעי ענבל