אם מישהו יודע?????????

harazy

New member
אם מישהו יודע?????????

לסיפור על סיביסקיט יש ספר????????? אם כן אז שלחו לי במסרים את השם של הספר ושל הסופר.. זה דחוף אז הייתי חייב לפתוח הודעה חדשה אל תמחקו לי אותהההההה אם אין לזה ספר ואתם מכירים ספר יפה שמסופר בו על סוסים אז תשלחו לי את השם שלו ושל הסופר (חוץ מהספר על הלוחש לסוסים)

horse girl1

New member
אגב ספרי מישהו יודע אם../images/Emo121.gif.....

יש את הספר של הסייח השחור-black stallino בעברית..... ואם כן איפה אפשר להשיג אותו

harazy

New member
לספר של הסייח השחור קוראים:

בלאק ביוטי וכן יש אותו בעברית

horse girl1

New member
אני יודעת איך קוראים לו..... ../images/Emo121.gif

באנגלית אבל אני רוצה לגעת איפה אפשר לקנמות או להזמין אותו(בסביבת רמת גן כזה) את יודעת איפה אפשר

harazy

New member
אני בן ועכשיו הלכה לך ההזדמנות לדעת

לדעת איפה משיגים ואם לא הבנת זה בגלל שכתבת שאני בת

../images/Emo26.gifאמממ

כמעט כבר בחמש חנויות בסביבה לא השגתי - בינהן רשתות גדולות ואין מה לעשות כשיש ספרייה אחת בגן יבנה - בקושי ובביצפר אין כלווווווום וגם ככה מפחיד להכנס לספרייה! ספרניות מפחידות!

horse girl1

New member
טוב אז אם את רוצה את הספר../images/Emo121.gif....

הקסם השחור זה לא בעיה להשיג כנסי לחנות של סטימצקי תשאלי אם יש אם לא תבקשי להזמין זה מה שאני עשית ואחרי שבוע הספר הגיע הם שמרו לי עותק באתי קנניתי
ככה זה הכי טוב.... והספרים שיש על סוסים הם: 1.הקסם השחור-ממולץ 2.הסייח השחור blac stallion -מנסה להשיג
3.וכמובן אהה הלוחש לסוסים-ראיתי רק את הסרט אבל אמרו שזה יפה... 3.יש גם את עמק הסוסים-אני קוראת עכשיו (התחלתי אתמול)ספר ארוך-636 עמודים
טוב אלה כל הספריםש אני יודעת עליהם אבל בטח יש עוד מלא..

יש לי ספרים מדהימים

1. הקסם השחור- black beuty 2. black stliun תקנו אותי....אני לא יודעת איך לכתוב את זה... עכשיו מידע על הספרים: 1. אני לא יודעת אם יש את זה בעברית אבל אניט מניטחה שכן, ספר מ-ד-ה-י-ם שחבל לך על הזמן!!! אני קראתי באנגלית וראיתי את הסרט, הספר יותר ריגש אותי!!... 2. ראיתי רק את הסרט והוא ממש יפה ואני יודעת שיש גם ספר באנגלית...אני לא יודעת איך קוראים לזה בעברית ואני לא יודעת אם יש את זה בעברית אבל אפשר לנסות!...את זה פחות אהבתי מאשר את הראשון......הראשון ממש מדהים!!

MorH

New member
גם ידידתי פליקה זה ספר אחלה

השאלתי את הספר הקסם השחור מהסיפריה והוא אחלה של ספר ויש גם את ידידתי פליקה שהוא באסט ואת הלוחש לסוסים קניתי - ספר ענק והיום חיפשתי בסטימצקי את הסייח השחור ולא מצאתי אותו גם אני מתה לקרוא אותו

horse girl1

New member
בלי להעלבי אבל ידידתי פיליקה..../images/Emo121.gif

זה משעמם בטרוף כל פעם שהתחלתי לקרוא אותו כמעט נרדמתי וגם הוא בכלל לא מעניין0אותי לפחות...)

horse girl1

New member
טוב אבל זה יקרא עוד הרבה זמן ../images/Emo121.gif

כי לקחתי אותו בספרייה העירונית והפסקתי את המנוי כי לא היה לי מה לקחת.... אולי שאני יחדש שוב אני יקח.....

כן יהיה עדיף ../images/Emo13.gif

בהתחלה הוא באמת שמעמם אלב אחר כך הוא מה זה מענין. זה על ילד שבוחר דווקא בפליקה הסוסה הכי מופרעת זה מספר על הקשר ביניהם קראתי את זה לפני הרבה זמן...
אבל בכל מקרה ספר יפה

MorH

New member
כן , נכון

הפרק הראשון ואולי גם השני משעממים כי מתארים את הטבע שלהם והסביבה והנוף

למעלה