אם כבר ניחושים....

קTמו

New member
אם כבר ניחושים....

אז איך אתם מנחשים בד'כ (במידה ולא הספקתם לעבור על השאלה בכלל/לא עולה שום רמז)? אני בד'כ הייתי מסמנת בצורה רנדומלית לחלוטין,אבל שמעתי על אנשים שטוענים כי בפרקים מסויימים יש מספרי תשובות שכיחים יותר.. אז אם אתם יודעים על כאלה/בא לכם לשתף את השיטה שלכם....... ונכון,זה מבאס שאני כבר חושבת על ניחושים אבל בסה'כ די מציאותית :/

S a s h o K

New member
אני בפרק הקשה אתמול...

בכמותי ניחשתי 3 שאלות אבל זה היה חצי ניחוש-חצי ניחוש מושכל כזה ורוב הסיכויים שבגלל החצי ניחוש מושכל צדקתי ב2 מהן... אז אני אומר אם אין זמן לפתור תתחילו לפתור את השאלה ותנסו לראות אם אתם רואים את התשובה כבר, לדוגמא: בפרק השואתי הייתה שאלה 25 עם XYZ והגעתי אליה עם 30 שניות על השעון אז התחלתי לפתוח סוגריים ושמתי לב שאיקס מצטמצם אז ישר פסלתי את תשובות 2 ו3 ואז נשארתי רק עם תשובות 1 ו4 ואמרתי יאללה יש לי הרגשה זה 1 וסימנתי ויצא נכון = יאי ! מה שקרה לי בשאלה של XYZ זה בעצם שהעלתי לעצמי את ההסתברות לנחש את התשובה הנכונה מ25% ל 50% = מעולה :) מומלץ!

RYaniv

New member
אם כבר מנחשים

בהשוואה כמותית הייתי הולך לכיוון 4. בפטל, בשאלה הראשונה והאחרונה 1-2, בשתיים האמצעיות 3-4. בכל השאר אין לי סטטיסטיקות "מבוססות" כמו אלה. כמובן שגם זה לא מבטיח כלום ואם תוציאי 0 מכל הניחושים פה אל תבואי אלי בתלונות.

קTמו

New member
אין כזה דבר

אם הניחושים שלך לא עובדים מבחינתי אתה יורד דומה ;)

RYaniv

New member
אני לא מאמין

הצלחתי לשכנע מישהו להשתמש בניחושים שלי. מבחינתי את יכולה להגיד למי שישאל אותך שאת נתלית באילנות גבוהים. ואחרי זה נרד דומה ביחד, אני אחרי שתגלי שזה לא עובד ואת אחרי שתקבלי את הציון.

למעלה