אם כבר מדברים

HandsomeDevil

New member
מטאליקה זה הבי מטאל?!

לא כל להקה שצורחת או נראית קצת קשוחה היא האבי מטאל ידידי. מטאליקה, כמו בלינק, נעים בין הרבה סגנונות, בעיקרון בין שתי תקופות עיקריות: לפני שיצא ה black album ואחרי שהוא יצא. זה לא קשור כ"כ לאלבום, שנשמע שונה בצורה דרסטית מקודמיו, שהטוב ביניהם הוא master of phapets, אלא לחבר החדש בלהקה, שהפך את הלהקה, מאחת הלהקות המובילות בסצינה ללהקת מטאל רכרוכית המתבססת על הפילהרמונית הניו יורקית כמעט בכל אלבומיה, הנוטים גם הם למוזיקה קצת קלאסית הייתי אומר, אבל תסמוך עליי בזה, לא שמעתי את הכל. אתה יכול לדוגמא לשמוע את nothing else mathers או את השי שהם עשו לפס-הקול של משימה בלתי אפשרית 2, שאלו שירים יחסית חדשים שלהם, מול השירים הישנים יותר, כמו it ain´t my bitch או.. את כל מאסטר אוף פאפטס. ו... זהו.

HandsomeDevil

New member
לפאנק ט.איקס.

אני לא יודע עד כמה פאנק ומטאל שונים בלריקיה, ברור שיש הבדל, אבל שתיהם באים כדי להביע עמדה,ואני מדבר על מטאל, בסגנון ת´ראש, האבי, לא פאנק מטאל או ניו מטאל, זה כבר באמת שונה.

punktx

New member
כמו ששירה אמרה

פאנק זה הרבה יותר מחאתי, לפעמים גם פוליטי. גם בנגינה יש הבדלים- הבס הרבה יותר בולט מאשר במטאל, הכל מתבסס על 3 אקורדים, והכל יותר חד ופחות מסריח. ובזאת אני מסיימת את שהותי בפורום זה. להתראות רן ושירה חמודים. נהניתי רוב הזמן... סהר

ּpine appleּ

New member
ופאנק הרבה יותר אנושי ופשוט

וכיף לשמיעה, ומעודד, ומצחיק ו.... טוב אני יכולה להמשיך סהר נהנינו מאוד מנוכחותך בפורום, ואני מבינה למה את עוזבת בייייי

xero1

New member
אולי די כבר להיות כסיל?!!!!

בגללך ובגלל הילדים האלה סהר עזבה ת´פורום המסריח הזה! די כבר!!!!!!!!

HandsomeDevil

New member
בגללי?!

רן, זה נראה כאילו אתה כל היום רק מחפש אותי, בכל פורום שבו אני נמצא יש לך משהו להגיד על מה שאני כותב.... אם יש לך איזו בעיה אתה יכול לפנות אליי באיציק.

xero1

New member
אותו הדבר לגביך

זאת הייתה הודעה אישית אלי, לא? יכולת להפנות אותה אלי באייסיקיו או במסרים. עזוב, זה מהעייפות, חזרה קשה הייתה.

HandsomeDevil

New member
זה לא מהעייפות,

זה קורה תמיד, משהו מציק לך כנראה, לא יודע מזה....

punk223

New member
כן מטאליקה זה הבי מטאל

"phapets" - "puppets" יש לי את כל הדיסקים שלהם וזה כן הבי מטאל. אולי לא שמעת מספיק.

אוףף מה זה משנה!?!? נ.ב.- יש משו

חדש על בלינק? באתר הרישמי כבר הפסקתי לקרוא את ה"חדשות" כי היא רק מספרת כמה היא נהנתה בהופעות, ושהיא פגשה אותם, ושהם נחמדים וכו´.. ואף פעם לא על כל מיני דברים שבאמת מעניינים! וזה גם ארוך מידי, אז אני מתייאשת מלקרוא את זה.... ומרוב שיש לי אתרים שלהם בפייבוריט, אני לוידעת איזה אתר הוא טוב שנותן את החדשות עליהם בצורה טובה (עוד תלונה על האתר הרישמי- תמיד הם שמים שם כל מיני דברים לראות, ואין לי את התוכנה המפגרת הזאת כדי לראות כל מיני דברים, כי פעם היה לי וראיתי בזה נורא לאט, ובאיכות גרועה,ו הכניסו לי מזה איכשהו וירוס, אז הוצאתי את זה, אז בווינדווס מדיה, כשאני לוחצת על האפשרות לראות ככה, אז עושה לי אובג´קט נוט פאונד! וזה מעצבן!! כי אני רוצה לראות, וא-י---א-פ-ש-ר-!!!!!) ~~~~~~ וזה נראה לי כל התלונה.... אז בקיצי, יש חדשות עליהם?

eb182

New member
לא נראה לי שיש חדשות עליהם כרגע

הם רק הופיעו הרבה באמטיוי אמריקה בזמן האחרון והסיפורים מהופעות זה מעריצים כתבו, לבוקס קאר יהיה סיבוב הופעות בסתיו בארה"ב

punk223

New member
שאלה

אם אנטי-פלאג היו מוציאים קליפ בMTV הייתם קוראים להם פופ פאנק? דרך אגב השיר שהכי אהבתי היה watch the right.

ּpine appleּ

New member
כן זה היה השיר המועדף עלי בהתחלה

אבל תאמין לי יש להם שירים יותר טובים אה ושוב, בלינק הם לא פאנק פופ בגלל המסחור זה פשוט מה שהם מנגנים

punk223

New member
כמעט סיימתי

להוריד את Underground network, ואני שומע את Watch the right עשרים פעם ביום, שמעתי You´ll scream tonight, איזה גועל נפש.. אז מה השיר הכי טוב שלהם? וזה נכון שכדאי להוריד רק את A new kind of army&Underground network? ולא ממש הבנתי כלום מכל הויכוח הזה עז את יכולה להגדיר לי בפשטות מה זה 1. פאנק פופ 2. פאנק רוק 3. אמו

xero1

New member
שתוק

שאלה הכי מפגרת ששמעתי. מה הקשר לפופ-פאנק ולאמ טי וי ? אתה רוצה שאני אתן לך רשימה שלפחות 20 להקות שהן פופ-פאנק ואמו ולעולם לא הופיעו באמ טי וי או אפילו באמ טי וי 2 (כן כן...). די לפדח.

למעלה