אם כבר מדברים

punk223

New member
אם כבר מדברים

אז תמליצו לי על שירים טובים של antiflag.

punktx

New member
ואתה קורא לעצמך פאנק 223...

על שם להקות קשוחות וידיעתך בחשבון.

punk223

New member
Punktx

לא הבנתי למה התכוונת במשפט :" ואתה קורא לעצמך פאנק 223 על שם להקות קשוחות וידיעתך בחשבון". דבר שני, אף פעם לא שמעתי על antiflag, הם טובים?

ּpine appleּ

New member
anti flag

right on captain anarchy a new kind of army thats youth this machine kills facists spaz´s house destruction party indie sux, hard-line sux, emo sux you suck she´s my little go go dancer davey destroyed the punk scene אלה השירים שאני הכי אוהבת יש עוד פשוט תוריד ותשמע

ּpine appleּ

New member
סתם שירים שזכרתי

עקרונית רוב השירים שלהם טובים חוץ מכמה שנשמעים כמו איזה heavy metal וזה מפחיד

punktx

New member
וזה מה שנקרא פאנק רוק. הם דומים לבל

ינק ? אני לא חושבת...

xero1

New member
בדיוק

תישמע כמה להקות בסגנון, ואז תחזור לכאן עם התאוריה הזאת שלך.

ּpine appleּ

New member
דווקא תאורייה מעניינת

אהבתי את זה שמישהו אמר שבלינק הם הארדקור-פאנק-רוק פשששש אבחנה מעולה שומעים את הצרחות

punk223

New member
אם לא

הייתי יודע שזה antiflag הייתי יכול להשבע שזה metallica בדיסק הראשון kill ´em all. המוזיקה שלהם דומה הרבה יותר ל heavy metal מאשר לפאנק. גם גרין דיי בשבילך לא פאנק רוק? אולי גם אופספרינג זה לא פאנק רוק? אולי גם סם 41 לא פאנק רוק? כי גם להם יש הרי קליפים בMTV, והם להקות "ממוסחרות"? בגלל בשבלינק צועקים פחות ואומרים פחות Fuck בשירים שלהם זה עושה אותם פחות פאנק? או שזה בגלל שהם לא צועקים ססמאות של מלחמה? אולי תגדיר לי מה זה פאנק רוק בשבילך? ואחרי זה תגדיר לי מה זה heavy metal? תוריד איזה שיר מ kill ´em all, (שזה heavy metal) ותגיד לי שהם לא דומים ל antiflag. antiflag זה גם יפה , אני מודה, (לא יותר יפה מבלינק, אפילו לא קרוב) אבל אולי בגלל שהם צועקים ומקללים זה עושה אותם ל- הארדקור פאנק רוק אבל בלינק פחות הארדקור אבל בכל זאת הם ישארו פאנק רוק. ודרך אגב מה זה בשבילך בוקס קאר? גם פופ?

ּpine appleּ

New member
יאללה נמאס

דיייייייייי כבר כוס אמממממק
תבין רן אמר שבלינק הם פאנק פופ לא כדי לרדת עליהם לא כדי לעצבן אף אחד זאת גם לא ירידה זה סגנון סגנון מוסיקה סגנון מוסיקה דווקא חביב ואם זה לא מוצא חן בעינייך חבל

punk223

New member
לא יפה...

מנהלת פורום ומדברת ככה? יכול להיות שיש פה ילדים קטנים.... בואו נפסיק את ההתערבות הזאת, לכל אחד דעות משלו, בשבילכם זה פופ פאנק, בישבילי זה פאנק רוק, בסדר? העיקר שכולם אוהבים בלינק. דרך אגב (בלי קשר להתערבות), תשווי את antiflag ל metallica(kill ´em all) כי זה באמת דומה...לפי המוזיקה והכל.

punktx

New member
כמה בור אדם יכול להיות.

אנשים מנוסים. אנשים שמבינים בזה יותר ממך. אנשים שיודעים הרבה יותר על פאנק ומהחיים בכלל. אנשים שמנסים לעזור לך. יש פה כמה וכמה אנשים כאלו. אני ממש ממש לא מבינה למה אתה מסרב להכיר בעובדה שאתה טועה. אז טעית! מה כבר קרה ? ואם אתה משווה בין ת´ראש מטאל לפאנק רוק אז יש לך חוסר הבנה בסיסי בפאנק, ובמוסיקה בכלל. היית יודע שפאנק ומטאל הם שני סגנונות שונים לגמרי, בנגינה, בליריקה וכיו"ב. אז בבקשה, תפנים, ואל תביך את עצמך יותר משכבר עשית. סהר

ּpine appleּ

New member
צודקת

אבל האמת יש לאנטי פלאג כמה יציאות שממש לא אהבתי למשל you´ll scream tonight, מה עבר עליהם?....

punk223

New member
זה לא

לא השוואתי בין מטאל לפאנק. השוויתי בין שתי להקות ספציפית. תקראי לפני שאת רושמת.

xero1

New member
צועקים ומקללים?

ניסית להבין את השירים של אנטי פלאג? על מה הם שרים? ניסית לשמוע עוד להקות שדומות לאנטי פלאג בסגנון? תיראה, אני לא בא לרדת עליך, אבל לפי מה שהבנתי מההודעות שלך אתה לא מכיר הרבה להקות בסגנון, אז בבקשה. ועוד משהו, אם עוד לא התייאשת, לך עם ההודעה הזאת שלך לפורום פאנק, תיראה שם מה יענו לך.

למעלה