אם כבר מדברים

firerez

New member
אני רוצה

וזה לא כדי שתוכיח לי אני לא ילד קטן אני פשוט גם אוהב את הסגנון הזה ולא מכיר הרבה להקות בסגננון הזה אז אם אתה יכול תגיד לי כמה להקות ושירים מועדפים תודה

firerez

New member
מה???

אמרתה עכשיו כול כך הרבה שטיות בלינק פאנק רוק חחחחחח בחולם בלינק פאנק פופ אולי יש להם כמה שירים מהישנים שהם פאנק רוק סם 41 פאנק רוק חחחחח גם מצחיק הם להקה שיש לה כמה סגננות רביפ מפאנק להבאי מטאל ,פופ מה שתרצה אופספירנג חלק הדיסקים שלהם הם פאנק רוק כמו סמאס אבל נגיד אמריקנה הוא פאנק פופ בעיקרון צדקת בדבר אחד גרין דיי הם באמת פאנק רוק ועוד דבר ממש מצחיק שאמרת בוקס קאר- פאנק חחחחחחחח lol הם האימא של האלטרנטיב אני מתחיל לחשוב שאתה איזה כוסית שאוהבת את בלינק רק בגלל איך שהם ניראים

HandsomeDevil

New member
תרגע קצת,

אז הילד טעה, אף אחד לא מושלם. (חוץ ממך, כמובן) בוקס קאר הם האמא של האלטרנטיב. לא, ממש לא, anouk היא האמא של האלטרנטיב, וגם הסבתא

ּpine appleּ

New member
טוב אממממממ

אם אופספרינג הם פאנק פופ, אז גרין דיי הם פאנק פופ אופספרינג הרבה יותר פאנק רוק מגרין דיי ואמריקנה? למה פאנק פופ?... אם כבר אז conspiracy of one מתקרב לפאנק פופ.... וגם רק בשירים מאוד מסויימים לאופספרינג יש סגנון די ייחודי, והוא לא פאנק פופ רק בגלל שהם קצת התמסחרו זה לא אומר כלום

HandsomeDevil

New member
מזתומרת "והם לא פאנק פופ בגלל שהם

קצת התמסחרו- זה לא אומר כלום". ברור שזה לא אומר כלום. פופ לא בהכרח שווה מסחור, יש הרבה להקות פופ לא ממוסחרות. כמו bare naked ladies או אולי matchbox 20 וגם silverchair שהן לא ממש פופ, אלטרנטיב רך כזה.. לא יודע הגדרה מדוייקת. וחוצמזה בלינק הרבה יותר ממוסחרים מ ה מ ו ן להקות פופ אחרות.

HandsomeDevil

New member
אני הצדקתי את מה שאמרת, לא נגדתי את

זה, והוספתי גם טיעון משלי, שאומר שלא כל להקות הפופ הן ממוסחרות :)

punk223

New member
מה אתה אומר

מתי אמרתי שבוקס קאר זה פאנק רוק? ואופספרינג הם פאנק רוק, על תדבר שטויות, אין פה מה להתווכח, כולם יודעים את זה.

ALMIGHTY

New member
box car racer = emo

הייתי מגיב על זה קודם אך קניתי את בוקס קאר השבוע רק...אוקיי, בוקס קאר רייסר הם Emotional hardcore או בקיצור Emocore או בעוד יותר קיצור Emo. גם אלטרנטיב מתקבל וגם פאנק. הם Alternative Emo Punk.כמו סייבס דה דיי,פו פייטרס,ג´ימי איט וורלד.סוף פסוק

למעלה