אם כבר כל כך קר

גאיה ק

New member
אם כבר כל כך קר

הייתי רוצה מראות שלג במחוזותינו, עם ערמונים מהאש ו
מסכימים ?זורו| שבת חמימה ומפנקת . בתמונה זר נרקיסים שבמקום לקטוף צילמתי לי אותם.

לפעמים יש מראות מדהימים

חושבת שצריך לקנות מצלמה שאפשר להעביר למחשב אבל העלות מלחיצה אותי, איך אדע אם האיכות של המצלמה טובה?

שירקאן12

New member
נסיכה לפני מצלמה

לא עדיף תנור חימום לחדר הקפוא שלך...
לי כבר קפא המוח....
....

שירקאן12

New member
נסיכה אם את

מעוניינת: מוכן לבוא ולסדר לך חימום בחדר באמבטיה ובסלון והכל תמורת קפה-ותודה. בלבד

ת ו ד ה

יש מזגן שאמור לחמם, ומחמם שאני רוצה , במקלחת יש מים חמים אבל כל זה נהדר אבל שהאף קר והידיים קפואות זה קשור למחזור הדם אז מתלבשת חם , בשניה אחרי זה מתחילה להתקלף , נעים לי הקור יותר מהחום צריכה להיות יותר פעילה לא לשבת וזה יסתדר

גאיה,מצגת מושלגת יפה,צודקת,,,

לראותם בלבד בצילום מרהיב, כי אנו לא רגילים לפתיתי השלג הלבנים ,גם ככה מספיק קר לנו, את הנרקיסים צחורות השלג שהבאת הייתי רוצה דווקא לרואת במציאות

ben 911

New member
לא מזמן חזרתי מהעבודה אצלי הערמונים קפאו.../images/Emo186.gif

ערמונים...ערמונית זה נשמע כמו פרוסטטה.
אההההה..הנרקיסים אחלה.
אפשר ממש להריחותם.

בוקר אור ושבת שלום

היום קמתי מאוחר, צר לי שכל כך קר לך בן היקר תשמע פעם אחר לי אחד החברה שלי ששמר אולי יש לך גרביונים להשאיל לי ? אני הייתי המומה הוא גילה לי שזה שומר עליו חם בשמירה בחורף , ודק יותר צהגטקס אז לא תופס מקום במכנס ואני מקווה שהשנה נראה פה קצת שלג ,הקור הזה הןא הבסיס לזה שירד שלג

ben 911

New member
../images/Emo12.gif מעולה לאגן של מי?

אני חייב לציין שריקודי בטן אמנם מגרים את איזורי החשק במוח האדם.. אבל יוצרים אצלי את סיטואציית האפנדי.
זו סיטואציה שכמה אפנדים שרועים על מחצלת מצידם משרתים עם מניפות רוח והגברת מענטזת כמו חוש חש הנחש..מנסה לרצותותם. לא יודע.
אני לא משתגע על זה.

קולי אבד ברוח הקרה

והיום אני בקושי מדברת הרוח הקרה עזרה לקולי לטייל ברוח וזה קורה לי תמיד שמדברת באויר הקר

ben 911

New member
חלמון עם חלב חם, דבש ובצל לרסק בבלנדר.../images/Emo184.gif

בן מקסים , לא חברה של הפרה והדבורה

זה המתכון שיעיף אותי חנוקה למיון אני לא מתקרבת לדברי חלב גורמים לי להתקף אלרגיה קשה וקוצר נשימה נוראי ומאחר ואני מתוקה יותר מדי , הדבש יגרום לעליה חדה וישר למיון אז לצערי תרופת הסבתא הזו לא עובדת אצלי , פעם אהבתי אותה מאד אבל הגוף השתנה מסתפקת בתה תפוחיפ עם חתיכת לימון או בגלידה , זה עוזר לפעמים

למעלה