אם כבר במצעדים עסקינן

גוזלה

New member
ראיתי את זה בשש עם עודד בן עמי

או באחת מתוכניות הקדם-חדשות-שמונה .... :] בהחלט נהדר! [את מכירה אותו שאת קוראת לו?]

ROTEM30035

New member
לא מכירה אישית

אבל הוא ישראלי במקור, ועושה סיבובי הופעות רק בחו"ל. אז קראתי לו לשוב הביתה, כדי שגם אנחנו נזכה לראות הופעה =]

רעוּת

New member
לא מוזיקה, אבל-

עונת החתונות. כאילו, אמג. זה כלכך ירוד, שאין לי מילים לתאר אפילו. http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8025,00.html ובאותו הקשר (של טלויזיה מוואינט
)- http://reshet.ynet.co.il/12484.aspx

עונת החתונות קורעת ../images/Emo6.gif

ממש מצחיק אותנו, ועוד לחשוב שהציעו לנו להשתתף בזה ואיזה מזל שלא נכנענו לגרידיות וסרבנו
. (ויגאל, הוטרינר של הספארי, נעלב קשות מזה שהם אמרו שהוא הומופוב)

רעוּת

New member
אני בטוחה שלא הייתן מצחיקות כמו הזוג הומואים,

ולמי שפספס, התקציר: "אבל הכלב חייב להיות בחתונה. אם הוא לא יהיה בחתונה אני לא מתחתן" |בכי| "אנחנו נביא אותו בכל זאת. ונעשה איתו צילומים. חשוב לנו שהכלב יהיה נוכח לפחות לפני החופה. הוא הילד שלנו!" |בכיתמרורים| אמג. אני אוהבת הומואים, באמת. אבל הם היו כלכך בלתי נסבלים
. ועדיין, שום דבר לא ישתווה לכלות שהיו שם
.

הם היו משעשעים, רק קצת מרוכזים בעצמם ../images/Emo6.gif

הזוג המטורף הרוסי-מרוקאית היו הכי קרועים עד עכשיו. תקציר: "אני חייבת שקובי פרץ יהיה בחתונה" "אם קובי פרץ לא יהיה לא תהיה חתונה" "קובי פרץ לא יכול לבוא לחתונה!" "בוא ניסע לאילת, יש הופעה של קובי פרץ ונשאל אם הוא יכול להופיע בחתונה!" ("וי, כמה ארוכה הדרך לאילת, תן, תן גז") "קובי פרץ לא יכול להופיע בחתונה!!!!"

רעוּת

New member
חחחח באמת שכחתי לציין את הפסקול של הסדרה ../images/Emo16.gif

כל כך הרבה מוזיקה מזרחית
ועד שהם כבר מגוונים, זה ל- last night i dreamt that somebody loved me בחופה. כאילו, אמג. זה כמו לשים בחופה את "החול יזכור".

גוזלה

New member
אני מתה על הבועות

שהם מוסיפים לאנשים! :] פחחח זה הורס אותי! :]

WhiteShadows

New member
חח ווואי זה היה פרק גדול!

אני עדיין לא מבינה למה הרוסי הזה התחתן איתה! אני במקומו הייתי מעדיפה להתחתן עם משה פרץ לפני שאני מתחתנת איתה!

WhiteShadows

New member
עונת החתונות זה אחד המצחיקים!!!!

כל כך נמוך אך עם זאת פשוט קורע

WhiteShadows

New member
חח מי הזוג ההזוי של השבוע?

ראיתי רק שני זוגות (אין לי הוט, סתם הזדמן לי) וזה היה ההומואיפ והכלב והרוסי, המרוקאית, ומשה פרץ. בעצם עכשיו כשאני חושבת על זה, זה יותר שלישיות

מצטרפת להמלצה כללית עליהם

אני גם ממש אוהבת את The Planets Bend Between Us וכמובן Chasing Cars, הקלאסיקה.

למעלה