אם כבר במצעדים עסקינן

ROTEM30035

New member
אם כבר במצעדים עסקינן

מהו הפלייסט שלכם ברגעים אלו ממש? כי אני נגיד, מתאים לי קצת מוזיקה חדשה. מה גם, שלאחרונה מצאתי את עצמי בריגרסיה ואני מקשיבה לפיונה אפל בריפיט. אז בשם הגיוון - שכל אחד ימליץ על כמה שירים מעניינים ויצרף איזה ביצוע שלא יוצא לו מהראש. כך לפחות נמצא נחמה בכך שאחרים שותפים לפסיכוזות האישיות שלנו. אני אתחיל כאמור בפיונה - בביצוע פסיכוטי לאלביס קוסטלו - I Want You ובמילה אחת - גררררררררררררר

רעוּת

New member
אני אוהבת את הקאבר הזה ../images/Emo16.gif

כה נוירוטי ואובססיבי
. ואם כבר, אז היה בפרק של האוס שיצא השבוע את הקאבר שלה ל why try to change me now
ושאלתך- באופן מפתיע, אני אאחר לעבודה אם אתחיל לענות על זה עכשיו (אתם בטח חושבים שאני עובדת מלא ויש לי כסף
אז לא באמת. אני סתם עובדת ב-5 דברים שונים בערך, והחיים שלי בזבל
), אז זאולי אח"כ
. רק אגיד שבזמן האחרון אני בעיקר מנסה לחנך את הילדות שאני מטפלת בהן (ע"ע אחת מהעבודות שלי
) ולהקנות להן חינוך מוזיקלי שהוא לא רק שירי פסטיגלים מהשנים האחרונות
זאת משימה קשה, כי קשה להתחרות באגם רודברג ומאיה בוסקילה, אך אתמול היה לי רגע ניצחון קטן כאשר צפיתי בילדה בת 3 משחקת עם עצמה בבובות ושרה להן את הילדה הכי יפה בגן
. אוף, אני צריכה לעזוב את כל התארים האלה ופשוט ללכת להיות נני
.

לכבוד

זה שמחר אני נבחנת לבגרות למתמטיקה ולכבוד זה שיום אחרי אני נוסעת להופע של הדרה לווין ארדי הנה השיר הראשון והיחידי ששמעתי שלה, זה גם השיר שגרם לי לרצות ללכת להופעה (תרגישו חופשי להתעלם מהקליף) http://e.walla.co.il/?w=/201/1629199

גוזלה

New member
הוו!! היא נהדרת!!

[וגם הסדרה ממש טובה, בעיניי] אם לא הייתה הופעה של רונה בשישי, בטח היית פוגשת אותי שם :]

בעיתי

לי לנסוע הפעם לרונה, אז אני נשארת קרוב הפעם. אני חושדת שבסוף פברואר יתום לו מסע ההופעות, אני מקבה שאני טועה. ומצד שני גם לרונה מגיע לנוח

גוזלה

New member
עכשיו מיקס של

רות דולורס וייס, הדרה לווין ארדי, יעל דלקבאום ויהודית תמיר. שיר שכבר זמן מה מתנגן לי בראש, כי היא פשוט עשתה לזה ביצוע קורע נשמות, זה "משירי ארץ אהבתי" של רות דולורס וייס: http://www.esnips.com/doc/d0f85563-e34a-40d3-8fda-9de7d3914f61 ויעל דקלבאום, כי היא פשוט כיפית של ממש: [רעות, מצטערת, לא מתאימה לך... ] http://www.youtube.com/watch?v=zQLU4V51nHA ומאתמול נדבק לי מגלגלצ "בעין הסערה" של ערן צור. http://www.mako.co.il/music-news/singles/Article-07e5eaea9893621006.htm

רעוּת

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

רות דולורס וייס, לעומת זאת
. למרות שאני לא מצליחה להקשיב לכל האלבום שלה רצוף. אני צריכה ללכת לדפוק את הראש בקיר לפחות 3 פעמים באמצע
.

הביצוע של משירי ארץ אהבתי אכן קורע נשמות

אני אף פעם לא מצליחה לשמוע אותו רק פעם אחת, תמיד איכשהו זה יוצא שלוש פעמים לפחות.

ROTEM30035

New member
אוי, אני מתה על ערן צור

ושונאת את השיר הזה. אגב הדרה, היא מופיעה מחר במרתף לא? בא לי על איזה מופע פסנתר שיכור.

גוזלה

New member
כן :]

ממש הייתי הולכת, לולא רונה :] אני מחבבת אותו בפרוייקטים מאוד מסויימים...

WhiteShadows

New member
../images/Emo45.gif

הביצוע של רות עושה לי "שליחטה בלב" (ע"פ מרגול) ובעברית-שוט גורם לי לבכות. ו"בעין הסערה" נדבק גם לי...שמעתי אותו בדרך למשמרת בגלגלצ לפני כמה ימים וממש מעניין אותי לשמוע כבר את האלבום כולו.

רעוּת

New member
ועוד בקשר לרות דולורס וייס-

היא לא יודעת להופיע. כאילו, זה אכן היה משעשע שהיא נכנסה למצב כפית באמצע ההופעה. אבל כשהיא מפסיקה כל שיר שני בערך באמצע ועושה מהתחלה זה כבר מתחיל להעיק
. כאילו, אמג, שתעבור טיפול נגד פחד במה או משו
. והיא גם לא שרה את משירי ארץ אהבתי. וההסבר שלה דווקא די שעשע אותי: "לצחוק באמצע משירי ארץ אהבתי זה כמו לאכול פופקורן בסרט שואה". אבל אמג, זה השיר הכי טוב שלך
והוא אפילו לא שלך
. קיצר, מה הסיפור שלה
. וזה מזכיר לי את האנלוגיה שעשיתי לחבר שלי לשעבר פעם בהופעה של רונה, כשרציתי להסביר לו את חומרת העניין כשמישהו העז לגחך בתחילת מי מפחד מהזריחה- "לצחוק באמצע מי מפחד מהזריחה זה כמו לצחוק בצפירה של יום הזכרון"
.

שלושה שירים מהעת האחרונה

שיר השבוע שלי הוא ללא ספק You are the rake של sufjan stevens. אי אפשר להפסיק לשמוע אותו, הוא כל-כך עדין, יפה, אופטימי ועצוב בו זמנית. אין אותו ביוטיוב (לעומת זאת יש קליפ של איזשהו תינוק ששר אותו) אבל אני ממליצה בחום להוריד או טוב יותר, לקנות את הדיסק. האלבום ממנו הוא לקוח נקרא a sun came! ובנוסף על העטיפה היפהפיה יש בו שירים משובחים - אם כי מיעוטם חורקים וקצת קשים לשמיעה. עוד שיר יפהפה הוא Grapevine Fires של Death cab for cutie. הוא מאד חורפי ומרגיש כמו סופה שמשתוללת מעבר לחלון. She&Him הוא צמד ממש חמוד עם שיר ממכר שנקרא Change is hard - לא מורכב במיוחד לא מבחינת המילים ולא מבחינת הלחן, אבל הוא מתוק וקל לעיכול, כמו יתר השירים שלהם.

למעלה