אם כבר אז כבר..

justmeandu4ever

New member
אם כבר אז כבר..

סכמש
שם לשבוע: דבר טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: מה השגת השבוע? שיר השבוע? אלבום השבוע? השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיר שאתה פותח איתו את השבוע? אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: איחולים לשבוע הבא: תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

justmeandu4ever

New member
../images/Emo122.gifזהירות,סכמש צומי לפניך

שם לשבוע:דיכאון דבר טוב שקרה השבוע:שומדבר מיוחד..קרו הרבה דברים אבל אני לא הייתי מרוכזת בהם בכדי לראות שהם טובים משהו פחות טוב שקרה השבוע:נתחיל מזה שאני מבואסת כבר מיום ראשון,אחרכך גיליתי שאני חייבת מלא כסף לאורנג',אני עובדת כמו חמור ומגיעה לדירה כל יום ב11 בלילה..הדובדבן שבקצפת:בא לי למות! אדם שעשה לך את השבוע:עומר,כמו בכל שבוע ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) "זה הפער שנוצר בינינו זה הפער שנוצר כעת" ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו:שומדבר במיוחד.תאוריית הקונספירציה של הילל,לא אתם לא אמורים להבין את זה. מה השגת השבוע?שומדבר:\ שיר השבוע?אביב גפן-מלח הדמעות אלבום השבוע?אביב גפן-ממנטו מורי השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:שיעבור כבר:\ שיר שאתה פותח איתו את השבוע?לאידעת אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:כל מי שבא לו לחבק אותי.. איחולים לשבוע הבא:שיהיה בסדר. ונועם,בהצלחה באוניברסיטה
תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

TsufLife

New member
סיכום:p

שם לשבוע:קשה דבר טוב שקרה השבוע:סתיו:) משהו פחות טוב שקרה השבוע:לימודים אדם שעשה לך את השבוע:סתיו ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה)לומדים ותוחנים עד שמתים ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו:זה טוב שיש מישהוא שאוהב אותך מה השגת השבוע?עיפות שיר השבוע?לימודים:( אלבום השבוע?כל אלבום של סינרגיה השבוע שבפתח:3 מיבחנים ועוד כמה בחנים הקיחצר הרבה לימודים משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:לקבל 100 במטמטיקה ערבית ופיזיקה שיר שאתה פותח איתו את השבוע?Were in heaven אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:סתיו וכל אדם שרוצה ליפגוש אותי איחולים לשבוע הבא:שיעבור מהר ובקלות תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

stavik14

New member
עונה :))

שם לשבוע:חמוד ביותר דבר טוב שקרה השבוע:צופי 33> משהו פחות טוב שקרה השבוע:מישהי חוזרת מהפנימיה:'( אדם שעשה לך את השבוע:צופיייי 3> ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה):"אם אין אני לי מי לי" ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו:"אני שונאת אותך ,את פתטית"[סיפור ארוך] מה השגת השבוע?אממ משו ^-^ שיר השבוע?רימקס-קוריצה XD אלבום השבוע? השבוע שבפתח:יהיה טוב משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע:שאני אראה את צװפי..ושלא אתקל באנשים לא נעימים שיר שאתה פותח איתו את השבוע?אין אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע:את דנה הבטטה :) איחולים לשבוע הבא:אממ יהיה טוב אנשים D: תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

sutul

New member
השמאלית בתמונה

מזכירה דמויות מסרט כמו "אבודות והוזות" או מהקליפים של T.A.T.U

TsufLife

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

../images/Emo141.gif

שם לשבוע: כל הקוצים היפים וציפורי הטרף דבר טוב שקרה השבוע: זכיתי לשוחח ואפילו ארוכות עם מישהי שאני מאד, מאד מעריכה וזה היה נהדר
משהו פחות טוב שקרה השבוע: התחיל על רגל.. טוב, לא בדיוק על הרגליים. אבל לא נורא, השתפר מאז (ברוך השם). אדם שעשה לך את השבוע: ע"ע שאלה שניה :) ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) מה עם שיר? האאא? ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "הכי גרוע זה לרחם על עצמך ולהרגיש מסכנה. כי אם את מרגישה ככה, אז זהו." מה השגת השבוע? חיוכים. וזכרונות. וחוויות. שיר השבוע? באר שבע / רות דולורס וייס אלבום השבוע? בעברית / רות דולורס וייס השבוע שבפתח: הולכת לעשות כל שביכולתי כדי שיהיה כמה שיותר טוב. משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: נס
שיר שאתה פותח איתו את השבוע? התחלה של לימודים :) אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: את מי שאני אוהבת ופוגשת בד"כ, ופתוחה להפתעות חיוביות אבל בלי ציפיות לא מציאותיות. הכל בסדר :) איחולים לשבוע הבא: שבוע מקסים לכולם! תנשמו
ותהיו שמחים. תהנו מכל רגע.

soul on fire

New member
מסכמשת

שם לשבוע: הלווין? דבר טוב שקרה השבוע: ארז ישן פה את רוב השבוע =] משהו פחות טוב שקרה השבוע: המסעדה אתמול אדם שעשה לך את השבוע: ארז ודניאל ציטוט השבוע(מספר\סרט\סדרה) -אין- ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "תפסיקי למרוח את התחת שלך על כל הכיסאות על מה אני אשב אח"כ?!?" עלי יושבת על כמה כיסאות במסיבת הלווין אצל דניאל בתחפושת חושפת תחת במיוחד מה השגת השבוע? המון פינוקים. שיר השבוע? כוורת - גולית אלבום השבוע? הדג נחש - המכונה של הגרוב השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: יפטרו אותי בערך... שיר שאתה פותח איתו את השבוע? כניראה שהשעון המעורר אלא אם ארז יעיר אותי אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: כל מי שיזדמן לפגוש איחולים לשבוע הבא: שיהיה רק טוב! תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

edentwito

New member
=]

שם לשבוע:עצבים? דבר טוב שקרה השבוע: ישנתי המון משהו פחות טוב שקרה השבוע: רבתי עם אמא אדם שעשה לך את השבוע: מירב ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה) "למה להתכרבל כשאפשר לעשות את זה?!" -קלסו שנות ה-70 מה השגת השבוע? באסה שיר השבוע? עומד בשער-עמיר בניון השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: לחזור למצב נורמאלי שיר שאתה פותח איתו את השבוע? צא מזה -אריק אינשטיין אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: אוריאל..

ElPelado

New member
מזל טוב לי

שם לשבוע: יום הולדת שמח לי! דבר טוב שקרה השבוע: יש כמה: הכי חשוב, קיבלתי את הציון של המבחן האחרון שלי בתואר!!! ועברתי (אחרי 4 פעמים)!! וגם, ב31 לאוקטובר היה לי יומהולדת וחגגתי עם סבא וסבתא (שביום שני חוזרים לארגנטינה :( ) ועם סיגי ושאר המשפחה :) היה נחמד משהו פחות טוב שקרה השבוע: שהתחלתי להרגיש את זה שסבא וסבתא חוזרים עוד יומיים :,-( אדם שעשה לך את השבוע: סיגי :) ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה) לא זוכר... ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "מה אתה צריך להתרכב במשרד?" מה השגת השבוע? עוד שנה, ו"עובר" במבחן הכי קשה בתואר שיר השבוע? nothing else matters - elevator version אלבום השבוע? Master of Puppets השבוע שבפתח: לא יודע.... הוא יתחיל קצת עצוב, ואין לי מושג איך זה ימשיך משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שתהיה שביטה בכל השדות תעופה בעולם ושסבא וסבתא יצטרכו להשאר פה עוד שבוע.... שיר שאתה פותח איתו את השבוע? Suicide & Redemption אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: סיגי, סבא וסבתא איחולים לשבוע הבא: que tengan un buen viaje. los quiero mucho y los voy a extrañar תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

uvita

New member
אהובי!

אמרתי מליון פעם, אבל לא תזיק עוד פעם אחת: מזל טוב על היומהולדת ועל המבחן! נשיקות

uvita

New member
השבוע מתחיל מאוחר כרגיל...

שם לשבוע: רק בשמחות! דבר טוב שקרה השבוע: יש כמה: 1. הגשתי את הפרוייקט ובכך סיימתי את חובותיי לתואר ראשון. 2. אוריאל עבר את המבחן שלו. 3. לאורי חמודי היתה יום הולדת והיה לי כיף לשמח אותו ולהיות איתו. 4. אחרי הרבה זמן, ביליתי עם אוריאל סופ"ש. משהו פחות טוב שקרה השבוע: לא זוכרת ולא בא לי לזכור
אדם שעשה לך את השבוע: אוווורי! והאנשים מהעבודה שנתנו לי לקחת ימי חופש! ציטוט השבוע(מספר\\סרט\\סדרה): סדרה- האח הגדול/סרט-"יוקרה"/ספר- persuation ציטוט השבוע-משהו שמישהו אמר ואתה מעוניין לחלוק איתנו: "חיי באר" מה השגת השבוע? גאווה! שיר השבוע? time of your life (למרות שלא שמעתי אותו השבוע) אלבום השבוע? once השבוע שבפתח: משהו שאתה מקווה שיקרה השבוע: שיהיה לי זמן לבדוק לגביי תואר שני וגם שבדיקות הדם יצאו לרצוני. שיר שאתה פותח איתו את השבוע? לא יודעת. אנשים שאתה מקווה לפגוש השבוע: חברים. איחולים לשבוע הבא: רק טוב!!! תמונה (לא חובה,רק אם בא לכם.)

sutul

New member
ארוכים

ארוכים ויפים.. רזים וגמישים כסיפור שמשון גם אני איבדתי את תלתלי ה ס ת פ ר ת י תמונות .. אולי מחר

למעלה