אם כבר אבולוציה

תקשיב

כנראה שאתה לא הבנת מה אני אומר 1. נניח שמאז אבותינו הקופים לא היינו מתפתחים לבני אדם שאנחנו היום אלה לבני אדם עם זיקפה תמידית (בצורה אבולוציונית כמובן) אז לא הייתה מדבר על הרקמות שיש לנו היום כי כנראה לא היו לנו את אותן רקמות אז השאלה היא כזאת ואל תענו לי מתוך מי שאתם היום אלה מה היה עדיף לגזע להתרבות לא היה עדיף מבחינה אבולוציונית שיהיה לנו זיקפה תמידית? הרי היינו מוכנים תמיד ובכל זמן נתון להעביר את הגנים שלנו הלאה ללא כל הפרעה(פסיכולוגית,נפשית וכו') האם המצב שלנו היום הוא אידיאלי? סתם דוגמא אם היו השיניים שלנו נוהגות לפי אבר המין שלנו רק כשהן מגורות לאכול הן יוצאות בדיוק כמו שכשאתה מגורה מינית עומד לך ושוב אל תענה לפי מי שאתה היום תענה ללמה לא הגענו למי שאנחנו היום +זיקפה תמידית

אוו קיי,

ובכן, אחת ההשערות היותר רווחות גורסת שהזיקפה על-בסיס רקמות דם מטרתה להפגין תקינות של מערכת הלב והדם. באופן עקרוני, אין יתרון של ממש בזיקפה תמידית, היות ובמקרה של גירוי תוך עשרות שניות אפשר להגיע לזיקפה מלאה, כך שהזיקפה התמידית לא נותנת יתרונות של ממש. באופן עקרוני, כל החשיבה של "למה הדברים לא התפתחו כך" היא בד"כ שגויה בתכלית. האבולוציה לא מוצאת את הפתרונות הטובים ביותר, אלא בסה"כ את הפתרונות שעובדים (שלפעמים הם מדהימים ולפעמים הם לקויים). מדובר בתהליך אקראי בחלקו, ללא כל תבונה. למה אין לאדם כנפיים? למה אין לו אפשרות לירות קרני לייזר? אפשר לשאול שאלות כאלו מהיום עד מחר. לא ברור מה תהיה התועלת בכך.

ובכלל,

קצת קשה להתייחס לבנאדם שאומר שבגיל 16 היתה לו זיקפה תמידית. מה שכן, חברות שלך בטח היו מבסוטות.

T r i v i n

New member
אולי הן היו מבסוטות בהתחלה...

...אבל לא אחרי שהאבר שלו הפך לשחור, נרקב ונפל...

תאמת

אני הייתי הכי מבסוט וחוץ מזה או קיי תשובה מספקת לחלוטין ומקובלת עלי מאוד תודה

גורן3

New member
שלום רב...זו פעם ראשונה שאני

כותב כאן. הבחור שכתב על הזקפה התמידית בגיל 16 התכוון לומר שהוא חווה זקפה לעתים תכופות ביותר. נכון הדבר שבגיל הזה שכיחות הזקפות הספונטאניות. וודאי שזקפה תמידית אינה אפשרית מבחינה פיזיולוגית. מנגנון הזקפה פועל כך שגירוי מיני גורם לחסימת הוריד המנקז את הדם מהפין וכתוצאה מכך מתמלאות הרקמות בדם וחלה זקפה, שכפי שנאמר, התהליך אורך זמן קצר מאוד. כפי שנאמר קודם, האיבר היה נרקב ונושר. אין תועלת ביולוגית בזקפה מתמדת. זה לא יקרה.

למעלה