אם יש שיר בעולם...

הבן דוד

New member
אם יש שיר בעולם...

אם יש שיר בעולם שאני ממש רוצה מכל הלב להקדיש לכל הכחבות והצ'אחלות שפה וגם לאלו שבחיי והיו אי פעם זה רק זה ממש משאלת לב כנה ותמימה..אני לא חושב שזה הרבה לבקש אבל... אז קבלו וכן זה מכוון באהבה חמה וקרה (תלוי בצורך ובעניין) לכל אחת... אבל מכיוןן שאי אפשר להעלות פה שיר אז קבלו תמילים...http://www.mp3music.co.il/Lyrics/2901.html |סלינק|

יניב אתה לא תצא מזה בחיים...

מכיוון שאתה מהמשפחה והכל נשאר במשפחה..אז... קושלידודה גם שלך..

נו מה השטויות האלה?

למה מחקו ת'תגובה שלי ושל משה?????????????? נו מההההההההה ניסגר עם תפוז כבר מההההההההההההההה זאת קנוניה או מה????

"מנעלות תפוז" מוזר הדבר..על איזה יבלת דרכנו??

כאילו למחוק למה????? אמממ... טוב...סלחתי מראש... איייי איזה גבר אני!!!!! סלחתי סלחתי....סיירוס שיחה ביום ראשון עד אז שבת שלום.... נ..ב... אם תמחקו את זה...לפחות תשאירו תשבת שלום....(בעעעעעעעע)

וקבלו המלצה..תכתבו רק בנחמדות ברכות וזה...

כי כל דבר אחר ניגרס עי"י....(מחביאים תאחראי..) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים עשה כבר שקווינקי תחזור כי...כי...כי......אפילו אתה משתגע כברררררררררררררררררררררר

soofgania

New member
משה

אתה ותיק ויודע שאסור לפרסם שירים

סופגי סורי באמת שלא ידעתי...

אגב יש דברים שנעשים באמת בתמימות ובחוסר שימת הלב... מקבל את זה שבת שלום כפרוני.. נ..ב... אטפו על הבן דוד

הבן דוד

New member
תתביישו!

ככה לכתוב ולדבר? אני בהלם מכם אחד עירקי(שאני ממש לא מכיר) מעפן לגמרי ועוד צ'אחלה מרוקאית(שבאמת אין לי קשר אליה) שרודפת אחרי תלמדו ממני אל תפרסמו את זה פה פשוט שלחו את זה לכולם! קולולולולולולוול

טוב סופגי לפחות את השיר שיצרתי אני

לכבוד הבבון הזה<משה> כן תחזירי נו.. את יודעת כמה זמן ומחשבה עד שרשמתי את זה? אה? וזה היה מהלבבבבבבבבבבב מהלבבבבבבבבבבב מהלבבבבבבב אז תני לי צ'אנס אני שרה מהלבבבבב...
נ.ב. משה אטפוו עלייך ונאמר אמן! נביילע!

הבן דוד

New member
משה די לקנא....

מספיק משה... הנה התבהרה התמונה סוף כל סןף.... אני אהוב יותר ואהוד יותר פה (בגל זה לא מחקו לי...) וגורו אתה לא אה נו ושחף חולה על התחת שלי ולא עוזבת אותי לרגע ואני יפה יותר וחזק יותרואתה סתם מקנא לי... אז... עשה כבוד לגורו החדש ותירק על שחף כי אני ציוויתי!!! נ.ב אטפווווווו על המספריים שלי!!!

הבן דוד

New member
אוחחחחחח עליה אני כולי רטוב בגללה

שחף..... נגבי לי? אה...אותי? איזה ידיים שמאליות יש לך...טפיייי

למעלה