אם יש שיר בעולם...

הבן דוד

New member
אמרתי לך

שחף אישה מוזרה! לא רצית להקשיב לי! מה עשית לה עם הBDSM?!?! עכשיו תראה רודפת אחריי כמו משוגעת! אבל זה לא שהיא השתינה... פשוט בגילה המתקדם (והמזדקן) יש לה בריחת שתן....

יניב ומשה, לא במקרה לקחו את שניכם ודחפו לכם

אותו סוג דם.. תאמינו לי שני דבילים... אחד חש גורו.. השני חש נירדף... ויניב...בגילי המתבגר אני מרגישה צעירה בהרבה יותר מהרבה אנשים בגילך.. אגב...נראה לי שהטיטולים שאתה שם לא מתאימים לך כ"כ..תעבור להאגיס מאמי... ומשה...אתה פשוט תסתום! עבור לארצה! ו...תשאר שם עד שאחליט אחרת... מפגרים!

משה..קבל ת'תגובה לשיר שלי מחדש...

לא רוצות שניתחבק לא רוצות שניתנשק רק בדבר אחד חשקה נפשנו זה דיי אישי.. תמות לי, כן זה מה שאנחנו רוצות... זה פשט מאוד.. תמות לי! כמה זמן אנחנו יכולות לחכות, וזה פשוט מאוד.. לא רוצות שתחבק, לא רוצות שתנשק.. לא רוצות שגם תגמור, טוב את זה ממילא אתה לא מצליח לעשות.. אז פשוט...תמות לי, כן תמות לי.. כמה זמן אפשר לחכות???? תמות לי! כן תמות לי! דביל, מפגר, אפס מטומטם, או יה יה... תמות לי! נו משה? איך הקטע האומנותי שלי אה? טפיי על הקצב של ה"24" מ"מ שלך...יודע מה ניפתח אחריי קניון מלחה בירושלים.??? יודע?????? פתחו את הקושלידודה שלך י'זבללללללללללללללללללללללל!<מי שמכיר ת'בדיחה שיסתום!> פשוט כמו ג'יגולו טפיי עליו, מכירה פומבית שלא שווה אפילו אגורה...לפחות תיגבה כסף אולי תעשה מגבית על חשבון הגוף שלך ותקנה גלגלי בלון וחלקי טוסטוס י'אפס! זבל! יאללה צ'אחלות פתחו רגליים יש פה אפס שמציע את עצמו בחינם! מות! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!

soofgania

New member
ואני בין המגיבים../images/Emo9.gif

שיר מקסים
אולי תשלחי ת'שיר למושיק עאפיה או קוקו לא חבל שהשיר לא יתפרסם?

סופגי את השיר שלה את לא מוחקת?? זו גיזענות!!

אמן תתעברי יא תיימניה!!!! אגב...עוד מחיקה אחת שלך לשירשור שלי בראש של הנהלת תפוז אני מתכריעע עליך...צחלה..

שחף למות לך על מה?? לא ציינת כלום...

למות על הציצי שלך?? למות על הטוסיק שלך?? למות על קושילידודה שלך??????????????? שמעי אי אפשר למות באופן אוניברסלי...אני חיייב למות באופן ספציפי... חקקקקטפי עליך איזה שיר זימה...

יש פוליס חדש בתפוז!!! "פראפור"

נתחיל בזה ש..סעמעמעמעמעקק מי שמוחק תשירשור.... המגישה הצעירה של תוכנית הילדים "חלוצי המחר",של טלוויזית החמאס סרא, סיפרה בגאווה כי "פארפור הפך לשאהיד בעת שהגן על אדמתו. הוא נרצח על ידי אלה שרוצחים ילדים - טרוריסטים פראפור הפך לשהיד.. ניתכנס כולנו..נעלה את זיכרו...ונשפשף על גופתו במשרדי התפוז החדשים.. כתובת הבורסה 69 נא לבוא בלבוש חפוז... פראפור שלנו...איננו... הלך.. מת.. ז"ל.. הפיך לשהיד... עכשיו 72 פרורפרות משתרללות איתו.. טפייי ורק אני תקוע פה..

הבן דוד

New member
הלך לנו....

אוי יא פראפור איך הלכת?? עכשיו בשמיים על 18 בתולות בנות 72 מבוגרות זה הקטע שלך? גם אתה נפלת אחרי העירקי הבבון והמרוקאית הגמורה לBDSM?? איך נפלו גיבורים.... אטפווווווווווו על שחף ואמרו אמן

פראפור איננו והפורום שותק...איייככ.....

זה בגלל שהוא שחור??? זה הקטע... פורום של עשכנזים!!!! אם זה היה פינוקיו ממזמן ההיתם בוכי ממזמן....

הבן דוד

New member
די משה עזוב....

אין פה כבוד למנהיגים גדולים כבר אין פה הערצה!! איפה הדור ההוא? של האנשים הטובים... יש פה שנאת חינם לעכברים אז מה אם יש לו אוזניים גדולות והוא בובה.... זה לא אומר ששחף לא נמשכת אליו...... עכשיו תתנצלו בפניה על החוסר כבוד הזה....

פראפור הפך לשהיד!!! סעמעמעמק עמיר פרץ!!!!

למה לא הצלת אותו למה???? כי הוא אשכנזי??????????????????? זה הקטע???? כי הוא אשכנזי??? פראפור שלנו בפיתה....ווווווווווווווועעעעעעעעעעעעע

אולי סתמו שניכם עם הפראפור הזה?

דיי חלאס....שיגעתם לי את רבו עם זה... אטפוו על פראפור ואימרו אמן!

הבן דוד

New member
לא תשאי את שם פראפור לשווא

טפייייי על מלך מרוקו ואמרו אמן!!!! סעאמק עמיר פרץ!!!!!

למעלה