אם יש כאן...

BaBy GiRL93

New member
אם יש כאן...

רוכבים מאיזור פרדס-חנה כרכור, קיסריה, בינימינה, חדרה אז תגידו לי מאיפה אתם ואיפה אתם רוכבים!!! זה ממש ממש חשובב...

../images/Emo176.gifמקיסריה.. ורוכבת באורוות הקי

אורוות הקיסר שבבית חנניהה
חמסה|

BaBy GiRL93

New member
את יכולה לתת לי

עוד פרטים על המקום הזה... כאילו מיספר טלפון... זה עולה שם כסף לירכב? אם כן כמה..?

lidarush

New member
כן זה עולה..

לשיעור זה עולה 75 שקל נראה לי משו כזה.. ואמממ עוד פרטים על המקום זה בבית חננים יש פה הרבה אנשים מהחווה הזאת=] אחלה חווה=] אממ אממ זה חוות אינגליש קפיצות ואנחנו יוצאים לתחרויות... יש בצפר רכיבה לכל הרמות...גם אם זה להתחיל מאפס.. אם תרצי טלפון תשלחי מסר..

BaBy GiRL93

New member
תודה... ו...

אתם יודעים כמה דני הי לוקח? ואולי אתם מכירים עוד חוות?

olivia 4 ever

New member
דני היי [=

דני היי מומלץ בחום פשוט חווה מעולה .. והיא לוקחת 80 - לשיעור ניסיון ו75- לישעור פרטי ויש גם קורסים של 13 שיעורים ב -975

PinkHorse

New member
גאד זה זול../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif איזה מגניב להם../images/Emo9.gif.

Vintage Queen

New member
פשוט מאוד

בגן שמואל יש את עימנואללל ואני לא יכולה בלי עימנואל =] העבודה שהוא עשה עם הסוסה שלי היא מדהימה והוא החזיר אותהלשפיות ואני לא חושבת שיהיה נכון לעזוב אותו... אני אוהבת תעבודה שלו עם הסוסה שלי וזה מה שהכי חשוב לי נכון להרגע =]

Vintage Queen

New member
ובנוסף לזהה

אני פשוט אוהבת תחווה.. היא לא חווה כמו כל החוות, אין שם ממש ביתספר אז הכל שקטט ואני אוהבת תאנשים שרוכבים איתי שםםם ויש שם כל מה שהסוסה שלי צריכה (חצרות שהיא משוחררת בהם כל היום) ולא יודעת.. אני לא צריכה יוותר מזה =]

BaBy GiRL93

New member
לסתיו...

את רוכבת בגן שמואל??? יש שם חווה? אם כן אז תיכתבי לי את הטלפון שלהם ותתני לי עוד פרטים... כמה עולה שם שיעור?

A z a r o

New member
קיסריה ../images/Emo110.gif../images/Emo103.gif../images/Emo176.gif

רוכבת באורוות הקיסר

BaBy GiRL93

New member
תני לי על זה פרטים...

כמו לשמשל איפה זה? כמה זה עולה לשיעור? מה המיספר טלפון של החווה?

A z a r o

New member
אמממ ../images/Emo110.gif../images/Emo103.gif../images/Emo176.gif

זה בבית חנניה
80 שקל לשיעור
ואת המספר תכנסי
אלי לאיי סיי כי אני לא
זוכרת אותו....311291980

למעלה