הספר יותר טוב
N newcharm New member 18/2/14 #12 קן הקוקיה הנסיכה הקסומה חומות של תקווה פורסט גאמפ (וגם מלון ניו המפשייר) אה, וגם בלייד ראנר
D django73 New member 18/2/14 #36 יש כמה דוגמאות... החלק הראשון של שר הטבעות למשל... הסרט סופרמן למשל (זה עם כריסטופר ריב) הספר סופרמן היה נוראי. הסרט חזרה לעתיד (הספר היה סם בדיחה) בטוח שיש עוד כמה דוגמאות. אבל לרוב את צודקת, הספר יותר טוב מהסרט.
יש כמה דוגמאות... החלק הראשון של שר הטבעות למשל... הסרט סופרמן למשל (זה עם כריסטופר ריב) הספר סופרמן היה נוראי. הסרט חזרה לעתיד (הספר היה סם בדיחה) בטוח שיש עוד כמה דוגמאות. אבל לרוב את צודקת, הספר יותר טוב מהסרט.
ח חניתה דרלינג New member 18/2/14 #59 יותר מדי תיאורי נוף יש לי חברה שנרדמה מהספר מילולית - פשוט שכבה ככה על הבטן וקראה - ופתאום צנחה עליו לי לקח חודש לסיים אותו ואני תולעת ספרים לא קטנה לא נורא - חלק מחבריי הטובים ביותר לא מבינים אותי בקטע הזה... גם את "אבק כוכבים" יותר אהבתי כסרט.
יותר מדי תיאורי נוף יש לי חברה שנרדמה מהספר מילולית - פשוט שכבה ככה על הבטן וקראה - ופתאום צנחה עליו לי לקח חודש לסיים אותו ואני תולעת ספרים לא קטנה לא נורא - חלק מחבריי הטובים ביותר לא מבינים אותי בקטע הזה... גם את "אבק כוכבים" יותר אהבתי כסרט.
ח חניתה דרלינג New member 18/2/14 #10 אני עוד אהבתי את הספר... אבל לא מתכוונת להוציא שקל על הסרט גם הודיעו שיעדנו ויצנזרו את רוב סצנות הסקס. אז שחקנית גרועה+צנזורה - מה יישאר? רבאק
אני עוד אהבתי את הספר... אבל לא מתכוונת להוציא שקל על הסרט גם הודיעו שיעדנו ויצנזרו את רוב סצנות הסקס. אז שחקנית גרועה+צנזורה - מה יישאר? רבאק