אם זה לא קשה מידי...

TwelveEyes

New member
אם זה לא קשה מידי...

אכפת לכם לתת המלצות לספרי פנטזיה ו\או מדע בדיוני בנוסח ניל גיימן, דאגלס אדאמס או טרי פראצ'ט? תודה מראש

sisyphus

New member
חולית.

זה ספר המדע הבדיוני הראשון שתמיד עולה בדעתי. מדהים בעולם העשיר שבו, בתחכום, בדמויות ובקשר בינהן, בעלילה המרתקת, וברוחניות. אני בטוחה שיש מימדים שלא הזכרתי. אני לא רוצה לקלקל לך, אז רק אוסיף שאני מקווה שתהנה/תהני. סליחה, לא בדקתי בכרטיס האישי מרוב שאני חייבת ללכת... חולית / פרנק הרברט אם האנגלית זורמת אצלך - רצוי בשפת המקור.

TwelveEyes

New member
קראתי כבר.

(אבל תודה בכל זאת שהזכרת לי את נוכחותו על מדף הספרים שלי
) באופן קצת יותר ספציפי, אני מחפשת ספרי מד"ב או פנטזיה שנכתבו ברוח הומוריסטית, כמו המדריך לטרמפיסט או דיסקוורלד. לא ש"חולית" הוא לא ספר מצויין, אבל אני רוצה משהו "קליל" יותר.

go blin

New member
לך אל גופיך הפזורים/ פיליפ חוזה פאר

והמבין יבין. אתה מת, ומקיץ כשאתה בן 25 שוב. ללא שיער גוף, צלחופי נהר אינסופי, ואתך מקיצה כל האנושות כולה על חופי אותו נהר, כולל כמה דמויות מוכרות מההסטוריה. רקש...פאשלה קטנה- בטעות היית בהכרה האמצע תהליך ה"החייאה" ומשהו שמה נראה לך מאד מוזר.

suki da yo

New member
ספר אחר של פיליפ חוזה פארמר

שמאוד מאוד אהבתי הוא עולמיום. אני מניחה שהוא לא הכי קל להשגה, כי הוצאת המד"ב של עם עובד היא נמכרת יותר, רק כיד שניה (או לפחות אני מניחה ככה, כי לא ראיתי בחנויות ...), אבל שווה להתאמץ כדי להשיג אותו. בספר מתואר מצב שבגלל פיצוץ האוכלוסין המאסיבי, אנשים חיים יום בשבוע. כל אדם, מרגע הולדתו, חי במשך יום אחד בשבוע, ובשאר הימים הוא במצב של הקפאה. וכמובן שאם זה ככה, יש גם עברינים עוברים על החוק, וחיים שבוע שלם. ספר מעולה! באמת. גם מעלה המון רעיונות מעניינים למחשבה אח"כ, וגם רץ מהר ומשאיר אותך מרותק לחלוטין.

למעלה