אם ו...

שמלת תחרה1

Well-known member
יש אמת.
הייתי מציעה להעניש את הזייפנים בעונש חמור.
ואם אין זיוף. למנף ששסתם רודפים אחרי החרדים.

חשד: 11 חולים שנמצאו בטיסת אל על מניו יורק עלו לטיסה עם אישורים מזויפים​

נוסעי טיסת חילוץ של אל על, שהמריאה ביום ראשון מניו יורק לישראל, התבקשו להיכנס לבידוד ולעבור בדיקות קורונה לאחר שהתברר כי 11 נוסעים חרדים זייפו ככל הנראה אישורים שעברו בדיקות קורונה. "שיחקו בחיים שלנו. הדיילים פחדו להתעמת איתם ואנחנו שילמנו את המחיר הכבד", זעם אחד הנוסעים בשיחה עם​

GoldenEyes

Well-known member
יש אמת.
הייתי מציעה להעניש את הזייפנים בעונש חמור.
ואם אין זיוף. למנף ששסתם רודפים אחרי החרדים.

חשד: 11 חולים שנמצאו בטיסת אל על מניו יורק עלו לטיסה עם אישורים מזויפים​

נוסעי טיסת חילוץ של אל על, שהמריאה ביום ראשון מניו יורק לישראל, התבקשו להיכנס לבידוד ולעבור בדיקות קורונה לאחר שהתברר כי 11 נוסעים חרדים זייפו ככל הנראה אישורים שעברו בדיקות קורונה. "שיחקו בחיים שלנו. הדיילים פחדו להתעמת איתם ואנחנו שילמנו את המחיר הכבד", זעם אחד הנוסעים בשיחה עם​

את לא מבינה שלא מעמידים חרדים למשפט ? את תגרמי למשבר קואליציוני :)
זה ברור ומובן מאליו שמותר להם לעשות מה שהם רוצים
כולל התגודדויות בטיסה

שמלת תחרה1

Well-known member
נוסעי טיסת חילוץ של אל על, שהמריאה ביום ראשון מניו יורק לישראל, התבקשו להיכנס לבידוד ולעבור בדיקות קורונה לאחר שהתברר כי 11 נוסעים חרדים זייפו ככל הנראה אישורים שעברו בדיקות קורונה. "שיחקו בחיים שלנו" https://www.mako.co.il/travel-news/israel/Article-73e36619a1fc771027.htm?Partner=makoApp

Harrington

Well-known member
מנהל
לפי פרסום אחר מדובר בס"ה ב"נוסעת טענה ששמעה קבוצת חרדים שהתרברבה בהשגת מסמכים מזויפים". יתכן שזה נכון ויתכן באותה מידה שלא כמובן. הבדיקות לפני הטיסה לא מאשרות שהנוסעים אינם חולי קורונה. זאת בדיוק הבעיה (ובעיני הדבר המאוד מיותר) בכל סיפור הבדיקות הזה.

כך או אחרת, במידה ואכן מדובר באישורים מזוייפים ו/או באנשים שידעו שהם חולי קורונה, בוודאי שיש להעמידם למשפט. אם זה יקרה או לא? עד היום בשנה האחרונה הועמדו נדמה לי רק 2 אנשים למשפט על דברים דומים. לא בגלל שלא נתפסו אחרים, אלא בגלל שהמשטרה החליטה כך משום מה. הזמן ילמד מה יקרה כאן, אבל זה כמובן תלוי בנתונים קצת יותר ודאיים ומדויקים.

נסיך.333

Well-known member
אם זה נכון אז לשנה בידוד בכלא, בלי קשר לחרדים או לא,
כל מי שמתנהג כך ביודעין.

למעלה