אם המצב נשאר ככה...

walk alone

New member
בואו לשיכון עליה!!!!

בעצם עדיף לכם שלא לבוא הערסים פה שורצים והכל בכל הגילאים
זהו המקום המסריח שאני גרה בו וכל הום אני שומעת מזרחית מהחלון
ואז אני מחזירה להם במערכת של אחי הגדול שהוא לא נמצא
אבל הנקמה האמיתית תגיע שיהיה לי גיטרה חשמלית + מגבר 150W
כמה שהם יהיו מסכנים חיחי

אסף Day

New member
"איך נוצר ערס" מיני-כתבה שלי

האבולוציה של הערסים הולכת ככה: בתור ילד קטן הערס לא מכיר מוזיקה כמו כולם הפעם הראשונה שהוא שומע מוזיקה זה ששמים בשכונה שלו ערסים מפותחים יותר ממנו (עד כמה שהם מפותחים שכלית) מוזיקה ששמה דיכאון (אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה) ואז הם אומרים לו שזה מגניב וקול הם מעוורים אותו עם המילים האלה ואז הוא מעביר הלאה את השושלת. לסיכום: אם נפסיק את האבולוציה הזאת נהפוך את הארץ בחזרה לארץ הנורמלית שהם הרסו בשנות ה70 וה80 הארץ היית בסדר אבל הם משתלטים כמו סרטן חושבים שהם חזקים מסתובבים עם סכינים כדי לדקור את מי שלא חושב כמוהם בלי הסכין הם לא יותר חזקים מחילזון ישלי מזל שעלי ההשפעה פגה אחרי כמה שנים (עד כיתה ט' כששמעתי את IN THE END) לעוד מישהו יש תיאוריה על איך נוצר ערס?

לינקנית

New member
לי יש!! חח שלך מצחיק XDXDXD

יום אחד ביקום לא מוכר, גדל יצור, לא מזוהה, שיכל ללבוש צורות של אנשים ויצרוים כדומה..יום אחד בני האדם הגיעו ליקום שלו, במכונה מזורה. היצור הציץ החוצא. הסתכל על המכונה ממש התייענן בה. ותיפס עליה, לראות אם היא אכילה. שחזרו בני האדם. מלהביא אבנים לניסוים. היצור. שהיה שקוע במכונה הבלתי מזוהה. לא הבכין בכך, שהיא התחילה לנוע ולעוף. היצור שהיה דבוק לתחתית המכונה. הבכין לפתע בהיעלמות היקום שלו. ומרוב פחד לא יכל לזוז. שהמכונה נחתה בארה"ב, היצור שהיתעורר אחרי 5 שנים מהאודיסאה ראה אנשים בלתי מזוההים ומתוך הרגלה לצפות בהם. הפך לאחד מהם. ויום אחד מצא מישהי יפה וזיין אותה בלי קונדום וככה הוא היתרבה!
the enddddddddddddd

לינקנית

New member
וואי שכחתי תקטע שהוא ערס../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

בקיצור הוא יצור=ערס

הוד11

New member
איך נוצר ערס

ההשפעה על הערס מגיעה כמעט תמיד מבן משפחה מבוגר יותר שנקרא לו "הסמכות העליונה". "הסמכות העליונה" יכולה להיות בנדוד או אח או סתם בן משפחה שמפזם את מוסיקת הדיכאון כדי ליהיות שמח. הילד הקטן ובעל האינטיליגנציה התת מפותחת מנסה לחכות את "הסמכות" בכל מעשיו ומכאן שגם במוסיקה. אני לא בטוח שהילד הקטן מבין על מה מדובר בשירים (מר לי מר לי מר לי, רע לי רע לי, קר לי קר לי ...) או בכלל אוהב את המוסיקה אבל כדרכם של ילדים הוא רוצה ליהיות מבוגר ומחכה את "הסמכות" וככה הילד גדל ושומע מוסיקה שהוא לא מבין מהי אבל כולם שומעים וזה מגניב. אחר כך נולד בנדוד קטן ששומע את זב חוטם לשעכבר שהפך ל "סמכות" וככה דור אחרי דור.

למעלה