אם המצב נשאר ככה...

Jagged chaos

New member
אם המצב נשאר ככה...

בסוף שנת 2009, במצעד העשור של העשור הזה, In the end בדוק ב- TOP10. ואני בכלל לא קשור ללינקין פארק... בוא'נה השיר יצא שהייתי בכיתה ח'.. הוא נכנס כזה חזק.. הוא היה בתודעה איזה 7 חודשים..

miss evil

New member
מסכימה איתך

גם אני הייתי בח' באותה תקופה ולינקין עשו פשוט מעבר מהמוזיקת פופ שהיית שולט למוזיקת רוק.. לא היה אחד שלא הכיר ולא זמזמם את השיר..

לינקנית

New member
אההההההה הבנתייייייייי

חח ואנלא קטלתי חח ואני חשבתי "סליחה באיזה שנה אני חייה?" מישו עונה:"2009" חחחחחחח יעני טעיתי בשנה חח או בחיים
חח לא הבנתי אבל עכשיו הבנתי שהוא אומר מתי שיגמר העשור הזה בשנת 2009 אז במצד של כל העשור כולו IN THE END יופע בו חחח

אסף Day

New member
IN THE END שמעתי את השיר הזה רק...

בכיתה ט' אפילו הערסים של חצור הגלילית שמו זה היה נס! אותו זה השיר חיבר אותי למוזיקה כללית אחר כך זה התפתח לכיוון הז'אנר רוק ולגבי הז'אנר פופ התחיל למות והנה אני היום חזק בסצנת הרוק מהיחידים בישראל

giant G

New member
מהיחידים? בואנה אחי איפה תחיי

רק אתה שומע רוק ומטאל בפורום הזה? נכנסת חזק לקטע של הרוקיסט הבודד צא מזה... בלי להעליב...

אסף Day

New member
לא העלבתה../images/Emo13.gif אני שונא...

להיות הרוקר הבודד אני שמח שאני לא צריך לעזוב את הארץ כדי למצוא אנשים שמבינים במוזיקה אבל יוצא לי לדבר איתכם פעם באלף שנה ואני תקוע בעיר של ערסים שמופיע בעיתון רק בגלל דברים רעים אין לי עם מי לדבר באזור שאני חי בו HELPPPPP אם אנשים מעוניינים לדעת איך נראה גיהנום בואו לחצור הגלילית אנחנו זאת אומרת הם אני לא כמוהם נמצאים בצפון ליד צפת

אתה מחצור?? מסכן שלי מאמיייייייי

כל הערסים מחצורררררררררררררררררררררררר בלעעעעעעעעעעעעע שההיתי בסאמר סקול בחיפה...אז היה פוללללללללללללל אבל פולללללללל ערסים מחצורררררררררררר ואני ואחותי ההינו צריכים להיתקע איתם
וגם כל האלו מעפולה חחח
בקיצור אני עברתי קבוצה למדעים ושמה היו כל הנחמדים חח

L 0 L

New member
חח

בבית שאן יש שם יותר ערסים! זה פשוט חור שורץ ערסים זה מפחיד!.

tony16 yy y

New member
וי, פספסתי מפגש :(

התאריך לא משנה לי כל כך........... אבל עדיף בעזראלי

אסף Day

New member
אני מכתיר את אור יהודה בתור...

העיר עם הכי הרבה ערסים. אני מתכבד להעניק לה את הכינוי ערס-יהודה

חחחחחחחחחחחחחחח

לא אבל בחצור יש הכי הרבה!! בעפולה חח יש קצת מאיפו לי לדעת כמה יש
חח אבל אני מכירה ת'ערס של עפולה
אלדד אוחיון

mirrra

New member
כולם יודעים שבבת ים יש הכי הרבה ../images/Emo4.gif

זאת עובדה. אבל לא נתווכח.. הערסים שורצים בכל מקום!

giant G

New member
היי היי היי ערסים יש בירושלים

במיוחד בשכונה שלי גם פעם הביצפר שלי היה מלא באנשים איכותיים עד שהוא עבר עירעורס עכשיו הוא קקה של ערסים השכבות היחידות שנשארו איכותיות הן י"א שעולים עכשיו לי"ב וזהו!!! כל השאר מלאים בערסים וזה מפחיד אני שונא תביצפר שלי!!!

למעלה