אם הייתן כעת

אם הייתן כעת

ראש ממשלה במה הייתן מטפלות כעת?
איך הייתן בונות את הממשלה מי השרים? איזו מפלגות נכנסות ?

niva99

New member
הכי חשוב לטפל

בנושא הבריאות והרווחה - הם הכי מוזנחים: יש להוסיף תקנים לרופאים ולאחיות וכן להוסיף בתי חולים. שם יפיסיקו לשכב במסדרונות..והתורים האינסופיים לניתוחים יתקצרו.
אח"כ הביטחון - ביטחון פנים: למשטרה אמנם הוחלפו המדים לשחורים ומאיימים יותר אך עבודתה לא נעשתה אפקטיבית בהתאם. האזרח הקטן מרגיש לא מוגן - אירגוני הפשע משגשגים ופעילותם משקפת חוסר פחד משלטון החוק.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

mykal

New member
לא הייתי רוצה

להיות ראש ממשלה--בדיוק בגלל השאלה שלך,
זה לא שהוא יכול באמת לבחור עם מי לעבוד--מי מומחה ויהיה טוב,
ואפילו לא במה לעשות יותר---הכל יהיהמטופל בלמי יהיה 'כח פוליטי' גדול יותר.
אבל כנראה שכך העולם בנוי---
ואינני אוהבת להשתעשע בנדמה לי.

ממש לא הייתי רוצה תפקיד כזה...

לדעתי הנושא הכי חשוב הוא קודם כל הנושא הבטחוני.
לוודא שאין מנהרות, כניסת מחבלים/מסתתננים וכו.
&nbsp
הנושא הכלכלי הוא הבא בתור לדעתי.
הייתי בודקת "איפה הכסף" ולאן הוא הולך והאם זה מצודק.
כל העניין של התחרות והמונופולים..
&nbsp
זה ממש על רגל אחת ורוב הסיכויים שהייתי משתגעת אחרי 5 דקות ולא עושה כלום....
&nbsp
מאוד קל לבקר את השרים וראש הממשלה (וחלק מהביקורות מוצדקות במאה אחוז) אבל אני ממש לא בטוחה שכל אותם מבקרים היו עושים את התפקיד במקומם.

אשבל1

New member
קודם כל בנושא הבריאות:שתהינה מספיק מיטות אישפוז

שיהיה זמן הוגן לכל מטופל לקבל טיפול ומידע מהרופא, שהרופאים יעבדו שעות סבירות, שכל חולה יזכה לכל בדיקה לה זקוק ללא שיקולים כלכליים אכזריים, שכל חולי הסרטן והמחלות הקשות יקבלו כל תרופה לה זקוקים בלי שיצטרכו לבקש נדבות ותרומות.

שטיפול נפשי יהיה זמין ומוזל כמו טיפול פיזיוטרפי למשל.

וכמובן בכל נושאי הבטחון, בפרט כשאנו בפתחו של יום השואה וכולם סביבינו מיחלים להשמדתינו, עולם מפחיד!

hila218

New member
קשה לומר

נושא הביטחון חשוב היום בעבר ובעתיד אך הייתי פונה לשים לב שלא תהיה ממשלה חרדית מידי.
לרווחה, לבריאות ולחינוך.

oritta17

New member
תחבורה ואכיפה,נושא שגבה מחיר 30,000 הרוגים מאז קום המדינה,,,

30,000 איש נהרגו ,(הרבה הרבה יותר ,מאשר חללי צה"ל ,שנפלו בכול מערכות ישראל, מאז קום המדינה).
הרוגי תאונות הדרכים נהרגו ללא סיבה מוצדקת,שניתן היה למנוע ,ולא מנעו ,
מכיוון שאין אכיפה בשעת הצורך,
חלקם נהרגו בגלל היתקלותם בנהגים שנהגו במצב של שכרות ,חלקם נוהגים ללא רשיון נהיגה,
או בתקופת שלילת -רשיון, "מצפצפים" על החוק,ומשתוללים בכבישים,נוסעים באור ירוק
ולא נענים לתמרור עצור.
האם חשבתם על המספר המזעזע והבלתי נתפס של שלושים אלף הרוגים -בשדה הקטל בכבישי ישראל .
צריך לעשות סוף לקטל בכבישים.
&nbsp
מותם של נהגים יכול להימנע, רק אם הממשלה תטפל בנושא התאונות בעדיפות ראשונה,ותשקיע משאבים,
בהקניית יותר תקנים לגיוס שוטרי -תנועה, וברכישת יותר ניידות בצמתים- בכדי שיתפקדו מדי יום ,
לא רק בסופ"ש.
למי שלא עוקב,אחרי הקטל בכבישים:
רק התחילה השנה הנוכחית 2015 ,וכבר ברבעון הראשון שטרם הסתיים,
נהרגו 101 אנשים בתאונות דרכים.
ועוד ,,, יש בגין התאונות גם פצועים במצב קשה ,קטועי גפיים ,פגועי -ראש , הפכו נכים לצמיתות,
ומרותקים למיטה ולכסאות גלגלים.

מצב הכי עגום שיש שנדחק לפינה ולא מטופל כנדרש,

הסוף לקטל בכבישים צריך להגיע לטיפול הכי דחוף בממשלת-ישראל,שכיום לא ממש מעוניינת למגר את הקטל, ומסתתרת מאחורי הבעייה, וגם לא עשו זאת מאז קום המדינה .
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

oritta17

New member
אכיפה ביום שבת,גם זה קורה פעם ב,,,

כידוע לכולם,בדרך- כלל, פקחי-התנועה לא רושמים דוחו"ת בשבתות,
אבל אתמול יום שבת,רכב משטרה שעבר בשכונה בו אנו גרים, נעצר ליד מעבר חצייה, בכדי שהילדים שהיו שם, יוכלו לחצות את הכביש ולעבור למדרכה שמנגד ,אך למרות שהוא עצר,אך הם לא חצו ,
ואז השוטר הבחין מיד בבעייה, כי המעבר -חצייה חסום בהמשכו,,לקראת סופו,
היה זה רכב חונה שחסם את המעבר, רכב ארוך, שלא השאיר מטר אחד פנוי , בסיום מעבר החציה,
וזה חוסר אחריות,למנוע אפשרות חציית הכביש להולכי הרגל.
השוטר מיד רשם לבעל הרכב דו"ח תנועה, (למרות שזה היה ביום השבת,וזה מקרה חריג)
&nbsp
(בעל הרכב החונה,בחוצפתו לא חזר לרכב הרבה שעות.(ולא ידע שמחכה לו "הפתעה" על שימשת המכונית).
&nbsp
הלוואי שעוד פקחי תנועה ,היו נותנים דעתם לכול עברייני -התנועה בכביש, אלה המרשים לעצמם הכול,
ולחלק להם דוחו"ת- תנועה,גם ביום שבת. רק עם אכיפה כנדרש, יפחתו התאונות -הדרכים.

למעלה