אם הייתם יכולים ללהק..

maayanro123

New member
אם הייתם יכולים ללהק..
לכולנו יש שחקן/שחקנית שאנחנו ממש רוצות לראות בתפקיד כלשהו (רשע/אביר/רוח רפאים/דמות טובה וכו'), גם אם הסיכוי שזה יקרה במציאות הוא אפסי..

את מי אתם רוצים לראות באיזה תפקיד?

תרגישו חופשי לתאר את התפקיד לעומק, להסביר לנו למה בחרתם דווקא בשחקן/תפקיד הזה, ובכללי לחפור

כמובן שאפשר (ואף רצוי
) לציין יותר מבנאדם אחד.

שימו לב שלא מדובר פה על ליהוק לסדרה שלמה או על כאלה שצריכים לשחק ביחד, אלא רק על כאלה שצריכים לעשות תפקיד ספציפי.

שיהיה אחלה סופ"ש

maayanro123

New member
אני אתחיל..
האמת היא שחשבתי על השירשור הזה בגלל לי סונג גי, אז הגיוני שהוא יהיה הראשון שנדבר עליו

בתור ה"מאמי" הלאומי (כמו שנולי קוראת לו
) בקוריאה, הוא תמיד עושה תפקידים כאלה של בחור טוב ותמים שממש קשה לשנוא.

ובדיוק בגלל זה בא לי לראות אותו פעם אחת בתור רשע/פסיכופת.
זה גם יהיה שינוי מרענן וגם יכול להוציא ממנו דברים חדשים ולשפר את המשחק שלו.

אני יודעת שהסיכוי שזה יקרה במציאות הוא אפסי, וגם אין לי מושג איך הוא יתמודד עם זה באמת, אבל תמיד אפשר לקוות, לא?

nuly123

New member
עם תמונה כמו ששמת...
איך אפשר לדמיין אותו בתור פסיכופט? הוא נראה כזה כלבלב חמוד

אני לא בטוחה שדעת הקהל בקוריאה בשלה לתפקיד מרושע כזה שלו (נראה לי שהם מרגישים שהוא סוג של נכס לאומי), אבל בסופו של דבר זו כמובן החלטה של השחקן עצמו. אולי בדרמה שעל הכוונת, עם פיצול האישיות, אחת האישיויות (או יותר
) תהיה פסיכופטית? אולי זו הסיבה שהוא כ"כ מתלבט. יש סיכון בתפקיד כזה, אבל אני מאמינה שהוא ינסה משהו כזה, אולי אחרי השירות הצבאי.
אגב, די מרשימים/משעשעים הכינויים שמצמידים לו בקוריאה, כמו Nation’s uhm-chin-ah - הבן המוצלח של החברה של אמא שלך, שמהווה מודל להשוואה (שאי אפשר לעמוד בה כנראה
), האח הקטן הלאומי שהפך ל"גבר הלאומי" ועוד.

מסתבר שיש לו שיר שנקרא I Am A Bad Guy, אבל לא התעמקתי בו...

maayanro123

New member
אכן

אני יודעת שזה כנראה לא יקרה גם בגלל דעת הקהל וגם בגללו. אני גם לא יודעת כמה הוא ירצה להתנסות בתפקיד מהסוג הזה, למרות שאני חושבת שזה יכול לתרום לו.

ולא מדברים על הגיוס שלו
אני מנסה להדחיק את זה עד שזה באמת יקרה..

בקשר לתפקיד של הפיצול אישיות - ללא קשר למי שיעשה את התפקיד הזה בסופו של דבר, אני מניחה שלפחות אחת מתוך ה-7 דמויות של הפיצול אישיות תהיה רעה או פסיכופתית, כי זה יהיה משעמם מדי אם כל הדמויות היו נחמדות וטובות לב.
אגב, התפקיד הזה זאת בדיוק הסיבה שחשבתי על השרשור הזה

השיר הזה
אם רק כל הבחורים הרעים היו כמוהו..

nuly123

New member
שאלה מעניינת

אבל האמת שרוב השחקנים האהובים עליי כבר התנסו בתפקידים מגוונים, ולא השאירו אותי "רעבה" לתפקיד מסוים (אולי זה מכיוון שרשימת הפייבוריטים שלי כוללת בעיקר שחקנים מבוגרים יותר, שכבר צברו יותר ותק וניסיון). הציפייה העיקרית שלי היא לראות אותם בפרויקט הבא, מה שזה לא יהיה (אבל תשתדלו שזו לא תהיה דרמה משפחתית, טוב? אין לי סבלנות
).

הייתה תקופה שרציתי לראות את סו ג'י סוב בקומדיה (אחרי שורה של תפקידים מלודרמטיים ומיוסרים), ולשמחתי בשנה שעברה הוא כיכב ב-Master's sun הכייפית :) כנ"ל לגבי ג'אנג היוק, שאחרי עשור של תפקידים רציניים, סופסוף עשה תפקיד קומי מעולה ב-Fated I love you (גם אם יש לי השגות לגבי העלילה...). אני לא אתנגד גם לראות את לי סו-ג'ין בקומדיה משובחת (מאז Lovers, שגם היא לא הייתה קומית טהורה, הוא עשה בעיקר תפקידים רציניים או תכניות ווראייטי).

ואני אחזור על המנטרה הקבועה שלי - אני אשמח לראות את וון בין בפרויקט כלשהו (שהוא לא פרסומת
) - סדרה או סרט בכל ז'אנר שלא יהיה. הוא לוקח הפסקות ארוכות מדי בין פרויקט לפרויקט (האחרון היה הסרט "אג'ושי" ב-2010).

למעלה