אם היינו נקסון...

Don Nirtin

New member
אם היינו נקסון...../images/Emo87.gif

משחק שעשוע קטן לשעות הבוקר ולבכלל המשך היום. אנחנו מגלמים את אלוהי המשחק- נקסון. (וויזט מזמן כבר לא ממש בתמונה). אנחנו מתכננים את פאץ' 0.65-0.75. א. תכתבו מה הייתם עושים בכל פאץ' ופאץ'. ב. תפרטו. הרבה. תתפרעו. תשתוללו. תעשו שימוש בתאי המוח האפורים שעוד נותרו לכם (הערה סמויה גם לאיריס הקשישה
). אל תתביישו לפנטז על דברים שנקסון לעולם לא היו עושים. כמו למשל LAND OF FIRE.
ג. תגנבו רעיונות זה מזה. למה לא. ד. אנג'וי

Don Nirtin

New member
לו אני הייתי נקסון...../images/Emo87.gif

פאץ' 0.65 היו מוכנים!! היו סבלניים!! הבוס הכי קשה הגיע למייפל סטורי!! Pinky beam מגיע להפריע לנו ולהציק!! -עיר חדשה: Time Temple. -מפלצות חדשות. קווסטים כדוגמת: Boy's request Girl's request Just for Collars rescue The pangs Live and Death and much more... קאש: חייה חדשה: צפרדע. בדקו עכשיו בקאש
פאץ' 0.66 -מונסטר בוק. -ליפרי מתרחבת
18 מפלצות חדשות
ביניהם Big Dargon, Tarumacash and Death Devil. -קווסטים כדוגמת -For fly and more -ride on Death's head -tech a lesson for Tarumacash!! - kill Mr. Elly. and much more... אירוע קאש חביב- 80% מהקאש יהיה חינם למשך שעה בכל יום. דאבל אקספי כל יום במשך שעתיים למשך חודש. בגינרים מקבלים סקיל חדש: TRAP TARVEL- האפשרות לטייל בכל המפות מבלי למות. פאץ' 0.67 סינגפור ההרחבה מגיעה בפאץ' הזה. משימות ומפלצות רלוונטיות אליהן. CRISMON WOOD משתנה. עובר שיפוץ גדול. קאש חביב- מתנה לכל בגינר.. סקילים מתוקנים ומשופרים לקוסמים. פאץ' 0.68 It's a great time to come to 200!! כל מי שמגיע לרמה 200 מקבל 50 ביליארד מסוס.
DARK OF DEATH- יום ההתקפות הבינלאומי על המייפל. אף שחקן לא יהיה בטוח בכלל
כל המפלצות יעשו דמג' של 1,800 מהרגיל
. קאש חביב של שטויות קווסט בוב החלזון מושלם סופסוף (
) פאץ' 0.69+0.70 פאץ' 69 לתקן באגים וכאלה. פאץ' 70- LAND OF FIRE- ממוקם ליד אל נאט. התגלה קראק שבור בלבה שפורצת מההר שבקצה של זאקום. יש שם מפלצות אש שחלשות לקרח החל מרמה 45 (ביניהם JR EFFY הותיק) וכלה לרמה 120. קוסמי קרח ירגישו שם כמו בבית
פאץ' 0.71 חלק נוסף במאסטריה נחשפת!!
בואו לבקר בMARGRITA- הפסל יטי שיש בו שיגור הזוי. מפלצות מגוונות לכל הרמות. קוסמי קרח ימצאו בו תועלת רבה מאחר ורבות מהמפלצות שם חלשות לברקים
. קווסטים כדוגמת A visit from space Good night mr Oly i know the true (part 1: first mission( ועודדדדדדדדדדד
פאץ' 0.72 פאץ' תיקוני באגים, שיפורים כאלה ואחרים, הסרת אירועים כאלה ואחרים, וכן הלאה והלאה והלאה. פאץ' 0.73 גם זה פאץ' הסרת אירועים וכן הלאה והלאה. יום העצמאות מגיעה. קווסטים חדשים. קווסט המשך לבוב החלזון בו מתגלה שבוב החלזון הוא גם בוס לרמה 60.. ונלחמים נגדו. אריאנט מכריזה פשיטת רגל ויוצאת לחופשת פאץ' קצרצר. פאץ' 0.74 שוק הלילה נפתח
בואו לבקר את השוק הלילה האכזרי דרך מאגטיה. גם בואו לבקר בשנגחאי- עולם מושלם למפלצות חלשות מאוד. בגינרים ירגישו בבית. פאץ' 0.75 פאץ' מיוחד במינו בו הGM עונה על שאלות הקהל. מזמינים מפלצת, הורגים אותה, וממשיכים בסבב השאלות עד שלGM נמאס או עד שזאקום מגיע. בגינרים מגלים קברים חדשים. Bains מקבלים ארבעת מפות חדשות. הדאנג'ן של לודי מתרחב בעוד שלוש קומות. פאפוטלוס מגלה את עצמו להיידן סטרייט חדש. והעיקר: LAND OF FIRE פותחת את ההרחבה שלה שכוללת שלוש עשרה מפלצות אש נוספות
.
היה קשה לחשוב על כל זה

icy woman

New member
לו הייתי נקסון

לא מושקע כמו של ניר, אבל קודם כל, הייתי פותחת דמות חדשה- מאלף (שני סוגים- אחד שצריך להעלות INT לסקילים המיוחדים שלו, והשני על בסיס STR) בהחלט אני בעד עיר אש, עם לבה רותחת ומפלצות אש נוזליות (למרות שליפרי היא בהחלט עיר לקוסמי קרח). יחד עם זאת, הייתי פותחת עיר חדשה עשוייה מג'ונגל מלא גשרים ונהרות עם מפלצות מים ומלצות אדמה. או לחילופין עיר עידן היורה דינוזאורים למינהם. עיר נוספת- עיר כלי הנגינה- העיר זה אולמות תזמורת והמפלצות- כלי נגינה למינהם (ותנחשו מי יהיה הבוס??) הייתי מאפשרת נישואי אותו המין ושמה בקאש בגדים קצת יותר אטרקטיבים- נועזים (לאו דווקא בכוונה של עירום) לצד קיטשיים ממש. הייתי מכניסה תכנת קול- כשהשחקן כותב- יהיה גם קול עם אפשרות לבחירת צילי הקול (באס, בריטון, סופראן וכו'). זהו. נגמרו לי הרעיונות, אבל משאירה מקום לעריכה ותוספות...

D amaged R oses

New member
לו הייתי נקסון

הייתי חוסמת את כולם חוץ ממני, ומביאה לעצמי הרבה קאש. ובאמת.. הייתי קודם כל מתקנת את ההאקרים
קצת יותר "משתתפת" במשחק. בקושי מגיעים GMים, אם היו הולכים לפרי מרקט לחצי דקה הם היו יכולים לחסום את המפרסמי אתרים המעצבנים האלו שמשתלטים על חצי מהמקום. הייתי באמת עושה עיר מאש [כמו אל נאט'], זה ממש לא פייר שלקוסמי קרח אין עיר אימונים טובה
הייתי מוזילה חלק מחפצי הקאש או עושה יותר מבצעים
הייתי שמה טיפה יותר תסרוקות יפות לבנות בVIP, לא פייר! כל הVIP של הבנות מכוער.. אנחנו חייבות להתאמץ בשביל משהו יפה. ולבנים החוצפנים האלה יש מגוון של דברים יפים
הייתי עושה את המפה של CW וכל הדרך שם פחות מסובכת!!
גם קצת יותר קווסטים לרמות 80+ עם EXP נורמלי
נראה לי שזהו
אחלה רעיון למשחק נירניר ;DDD

deisy

New member
אני יודעת!

הייתי מבטלת את כל ה JQ
טוב נו, לא את כולם רק חלקם
וברצינות... הייתי מעיפה את כל ההאקרים מהמשחק
הייתי מוסיפה קצת מפלצות זומביות לרמות 100-120, אולי אפילו שותלת אותם במפות חדשות בלפרי.. עיר אש זה רעיון מגניב! אבל שיהיו גם רגישות להייל לא יזיק...לפחות חלק מהן... הייתי עושה בגדי קאש קצת יותר מגוונים.. הייתי מוסיפה קווסטים לרמות שמעל 100 ! זה מה שעולה לי בראש כרגע...

למעלה