אם היה סרט...

D Elfithh

New member
מה גורם לכם לחשוב אבל שאנחנו (או

אני לפחות) יודעים מי אלו השחקנים?!?! אה?? אגב בילי קריסטל מתאים אבל מה עם תמונה?? מיזה ההוא שאמרו בהתחלה?!והשני אחרי בילי קריסטל?! וזה שאמרת שהוא משר הטבעות ממש לא אומר לי כלום : ) היו שם הרבה שחקנים אז לפחות תנו תשם של הדמות שהוא שיחק באיזה סרט מוכר אנערף

אני יכול לעזור.

תמונות אין. אבל... הראשון זה גנדלף.... השני זה ההוא מבברלי הילס... הזה עם המצח, שאבא שלו יענו נרצח וכו',...

D Elfithh

New member
אה גנדלף גנדלף! השחקן שלו לא מת

בכלל?!?!?............ :/ ואני אוכל להשחק את קיטיארההההההההה אני רק צכה לעשות תלתלים ולצבוע לשחור ולעשות דיאטהההההההה רצחניתתתתתתת ולהתאמן מלא כדי להיות שרירית אבל אני אעשה אותה נהנהנה : ) חחחח (ההתלהבות)

Silver Lance

New member
איאן מק'קלן לא מת.

אולי התבלבת עם השחקן ששיחק את דמבלדור בסרט "הארי פוטר", כי השחקן ששיחק אותו, אכן נפטר.

Mamimi

New member
ולגזור שיער,ולגבוהה ../images/Emo105.gif

אבל את מתאימה!

Wing Chan

New member
את מספיק מאומנת? ../images/Emo3.gif

אם לא אני יכול לשמש לך כשק איגרוף הממ.

Alice The Elf

New member
הכי מתאים שאת חלמיש ישחק

השחקן ששיחק את גימלי בסרט שר הטבעות (אני יודעת שזה רעיון ממש לא מקורי אבל תודו, יש לו פרצוף של גמד...).

el kortito

New member
באמת שזה היה דיי צפוי שזה יקרה

אם לשאלה הזאת היה יופי קלוש לפני שר הטבעות הוא הלך ידעתי שגנדלף וגימלי ישר יעלו ותכף יזרקו פה איזה הוביט כקנדר... מילא אם הייתם לפחות לוקחים איזה לוחם של שר הטבעות ועושים אותו כאן אלף מילא אבל אתם לוקחים קוסם זקן ועושים אותו קוסם זקן וגמד לגמד

../images/Emo167.gifאבל כשחושבים על זה,

ויגו מורטימשהו יכול להיות תניס, ולאונרדו בלום יכול להיות ברם חביב. זוכרים את ברם? דמיינו את בלום עם אבן ירוקה בחזה ושיער יותר לבנבן. לאורנכלגטיקה

midnight dragon

New member
לאונרדו בלום?../images/Emo15.gif

זה מן צרוף של אורלנדו בלום ולאונרדו דיקפריו?

D Elfithh

New member
אוקיי ויגו ממש אבל ממש מתאים להיות

תאניססססססס! אבל אורלנדו בתור ברם?! לאא.. זה תפקיד עומו לגמריי בשביל אחד כמו אורלנדו

מהההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תסתכלי על הבנאדם!!!!!1 תראי איזה פאג הוא!!!! ואת אומרת שברם יותר מידי הומו בשבילו?????? אה, ואגב, כל השיער בלונדיני וזה, זה לא שלו, זה פאה! והוא לא ניראה כ"כ טוב בלי הפיאה והאיפור! (למרות שאני הייתי מת להיראות כמוהו [מצד שני, איך שאני ניראה, אני אסתפק בלהיראות כמו חכם חנוכה..])

D Elfithh

New member
מהההההההה???????????!?!?!?

אני מסתכלת עליו! הוא מהמם!! הוא לא פעעעעעעעג היית מת להגיע לרמת הפעגיות שלו :) חיחיחי ואני יודעת שהשיער לא שלו וגם העיניים :) בשר הטבעות שמו לו עדשות אבל הוא עדיין יפה:)) גררררר למרות שברור שבתור אלף הוא הרבההה יותר יפההההה

למעלה