אם היה סרט...

Mamimi

New member
אורלנודו מתאים להכל!../images/Emo99.gif

ויגו מורטנסון-תאניס? לא ניראה לי...
אורלנדו בלום...
תמונה מצילומים של טרויה(חייבת ללכת!!!)

python 4

New member
המממ...../images/Emo12.gif

מצידי הוא יכול לשחק גם את קיטיארה. העיקר שישחק בתפקיד נטול חולצה רוב הסרט.

Mamimi

New member
../images/Emo45.gifבדיוק!../images/Emo8.gif../images/Emo105.gif

טוב,חוץ מהקטע של הקיטיארה... בלומי...~~~
~~~

Mamimi

New member
עוד תמונה('צטערת שאני מציפה)../images/Emo105.gif

וואי! הוא יכול להיות סער!

כן, הכלאה.

מה? לא שמעתם את הרכילות החדשה בהוליווד? לאונרדו בלום דה ג'וניור! זה יהיה שחקן לא רע (בכל המובנים...) יערה

midnight dragon

New member
יש כמה שממש מתאימים..../images/Emo15.gif

מצד שני כמה שממש לא
חחח.. וגם עוד לא החלטתי אם ג'וני דפ צריך לשחק את רייסט או את דאלאמר.. כי הוא באמת שחקן מוכשר.. איזה שווה הוא היה בשודדי הקריביים!! אבל נגיד נו איך קוראים לו שמבקר בישראל כל הזמן ממש לא מתאים לריסט.. נו.. ברח לי השם.. לא משנה.. חחח

Uzumaki Naruto

New member
עכשיו שאני חושב על זה

ג'וני דפ יכול לשחק את רייסט... איך שהוא הצליח לשחק את המשוגע בקראביים, הוא יכול לשחק גם את הרשע ברומח הדרקון. והוא גם שחקן מעולה.

לדעתי דאלמר...

ג'וני דפ יכול לשחק את דאלמר... דאלמר יותר מתאים לו מאשר רייסט...

הוא לא! רייסטלין צריך להראות

הרבה יותר חלש, וג'וני דפ נורא... אההה... איך להגדיר... חסון. לאורנבלסטיקה

moriabar

New member
המפ....(סורי,סייבר...נדבקתי!)

רייסט- שון פן (אתם לא יודעים עד כמה מפחיד הוא יכול להיות!!!) קרמון- השחקן של זאנדר מ"באפי", הוא פשוט קרמון! קיט'- קים קארטל (סמנת'ה מסקס והעיר הגדולה) טיקה- השחקנית של ג'יל מ"ללכת על הכל" (שחקנית ענקית! איך קוראים לה???) פיזבן-רואן אטריקסון (מיסטר בין) גדילן קוץ רגל- מתיו פרי או מייקל ג'יי פוקס, או אולי אפילו השחקן של ג'ון מ"אלי מקביל" תאניס- דיוויד לוראנזו! ("אנג'ל") לאורנה- קורטני קוקס ארקט ואולי אני אצליח לחשוב על עוב.... יש לי תעודה זהות!!!!!!!!!!

D Elfithh

New member
&*)@^)*&$!

אוקיי קרמון- זנדר? לא מתאיםםםםםםם!! לטיקה מתאים ג'יל! את צדוקת חחחחחחחח יו ענק.. פיזבן ורואן.. חחחח שילוב מצויין : ))) ומי שאמרת אל תאניס? זה דייוויד בוריאנז... לא לוראנזו חחח.. והוא לא מתאים :| ומרינה, מי זה בתמונה?!

למעלה