נכון שהוא מתאים? Jonathan Taylor Thomas הוא יהיה גדילן מושלם!
M Mamimi New member 14/5/04 #41 נכון שהוא מתאים?../images/Emo105.gif Jonathan Taylor Thomas הוא יהיה גדילן מושלם!
M Mamimi New member 14/5/04 #42 -אופס טעות בתמונה../images/Emo26.gif חיחיחי.... אבל גם זאת תמונה יפה..
M moriabar New member 14/5/04 #45 מתקפת ה"המפ...ים"!!! הם בכל מקום, ירדפו אותך עד שתמות(או עד שתתהמהמפ!) הם לא מרחמים , משפדים , ממנגלים למוות , מדפיסים לך ת'צורה ... אלה ה"המפ....ים"!!! אבל אין לנו מה לדאוג, הם רודפים רק אחרי אנושיים ...
מתקפת ה"המפ...ים"!!! הם בכל מקום, ירדפו אותך עד שתמות(או עד שתתהמהמפ!) הם לא מרחמים , משפדים , ממנגלים למוות , מדפיסים לך ת'צורה ... אלה ה"המפ....ים"!!! אבל אין לנו מה לדאוג, הם רודפים רק אחרי אנושיים ...
ס סרינה99 New member 15/5/04 #68 יא השחקן הכי מדהים לפיזבן הוא שחקן בריטי שראיתי פעם בפרקינסון...אוף אני כל הזמן שוכחת איך קוראים לו אני חושבת שזה בילי קונולי...הוא הופיע גם בסמוראי האחרון
יא השחקן הכי מדהים לפיזבן הוא שחקן בריטי שראיתי פעם בפרקינסון...אוף אני כל הזמן שוכחת איך קוראים לו אני חושבת שזה בילי קונולי...הוא הופיע גם בסמוראי האחרון