אם בא לכם...

saraa

New member
אם בא לכם...

פורום יקר שלום בבקשה, בבקשה תנתחו לי את הכתב יד....

shamon51

New member
הניתוח שלי

הי שרה, אני עוסק בגרפולוגיה כתחביב, קחי בחשבון. יש לך יחס רגשי חם, טבעיות וספונטניות רצון לתרום, לתת, אהבת הזולת (הולך עם המקצוע
) שליטה עצמית ויחס אוביקטיבי לזולת יש לך דעות מגובשות, זהירות ואחריות, סדר, צניעות וענווה שומרת סודות ולא פטפטנית לא נכנסת לאחרים בעצמות, שומרת על ריחוק קל , אינדיבידואליות זכרונות טובים מהעבר, אם כי ניכר התרחקות מן המשפחה ומן האם הפרעה וצימצום בגישה לאב. הצד הספורטבי, גופני חזק. עמידה איתנה על הקרקע. הקו הראשון ב-מ מראה בטחון והעזה בתחום האינטלקטואלי אישי חוסר יכולת להביע רגשות בנושא הבין אישי, קושי בדיאלוג בין אישי חסר לך אמון בבן הזוג (ראי הקו השמאלי של האות מ) הצד המיני נראה שבעיקרו גישה טבעית ורגילה למין אולם משהוא עוצר אותך כשמגיע למימוש, אולי פחד מכישלון אולי קימת רתיעה מהמין השני עקב אכזבות מן העבר ניכר שנושא הנישואים מטריד אותך (ראי האות א במילה "נשואה" לעומת האחרות נראה שהפסקת לצייר את הקו היורדבאמצע הדרך) לסיכום: נראה לי שאת אחלה בחורה ובן אדם עם הרבה תכונות להיות גאה בהן בן זוג: נראה שמשהוא מפריע לך בהמשך הדרך ואין זה קשור בהכרח למי מבני הזוג שתהי איתו כלומר, קודם תסירי את מה שמפריע (וזה ענין אישי שלך) מאחר ואיני איש מקצוע לא אוכל ליעץ לך כיצד לעבור מעצור זה שמעון אין התיחסות = אין התקדמות

גימי1

New member
אין צורך להתחנן...

אנחנו מאוד נהנים שאנשים שכמותך מנדבים עצמם לטובת הפורום... אז גם אני איני מקצועי ומבקש משוב על דבריי... אני לא אכנס לפירוט, רק כמה נושאים שבלטו לי לעיין: ילדים ומחשבות על ילדים מאוד מטרידים אותך בזמן האחרון. אני חושב שטוב עשית שעברת לניהול ולא נשארת אחות, נראה לי הרבה יותר מתאים לך ונשארה בך יכולת הנתינה הגדולה. יש לך תפיסה טובה לנושאים ריאליים. אני רואה נתק מסויים מאביך, אימך הרבה יותר דומיננטית בחייך. עכשיו שאלה: האם יש לך לחץ לאחרונה באיזור השכמות או הצוואר ? נדמה לי שייש יותר באיזור הכתף או השכמה השמאלית......נכון ? לא נכון ?

saraa

New member
קודם כל..... תודה

אז קודם כל תודה גדולה על ההתיחסות, הדברים שכתבתם כמעט מדויקים להפליא, קודם כל, אבי נפטר לפני כ-17 שנה אולי זה מסביר את סיבת הצמצום והנתק... אכן יש לי הרבה מאד מחשבות על נושא הנישואין (באמת מעניינת הא')וגם מחשבות על ילדים, ופחד שמא אפספס זאת. וכן, ממש מדויק יש לחץ באיזור השכמות, ואפילו קצת יותר בצד השמאלי. רק הערה על השליטה העצמית שאכן מתקיימת ברוב הפעמים (בעיקר בעבודה) אבל עם קרובים(משפחה, חברים טובים במיוחד)יש מידי פעם התפרצויות ממש בלי שליטה, חוץ מזה ,מגיעה לחובבנות שלכם מילה טובה-האיבחון ממש מדויק תודה
שרה

שרהל'ה תגידי, את לא במקרה א' תרזה?

נדמה לי שהחבר'ה קצת הרחיקו לכת בסגולות האנושיות הרגישות והמתחשבות שלך, ביכולת הנתינה, בכמיהה שלך לכך וגם לכך, ואת במלוא רוחב לבך ורחמנותך שיתפת פעולה. היות שרואים בכתב שאת יודעת להיות, כשאת רוצה, מאד ערנית, חריפת מבע, ממוקדת ומדויקת, אבקשך לרתום זאת לצורך פידבק מאוזן יותר - גם אם קצת קשה לך בגלל הלחץ הטורדני באיזור הצלעות. המשך יום נפלא. אבקשך לתת פידבק

saraa

New member
תשובה מאמא תרזה

לפחות ליום אחד הרגשתי קצת כמו אמא תרזה-נורא? אבל באופן רציני-אכן כן שצריך/שאני רוצה אני אכן יודעת להיות גם פחות נחמדה ומתחשבת, אמנם לפעמים עם יסורי מצפון גדולים אבל אכן יש גם תקיפות ולא תמיד אני כל כך נחמדה.... למרות שהיה לי נחמד לחשוב כך כמה שעות, לחץ באיזור הצלעות לא ממש יש, אלא רק כאבי כיב קיבה גם לך המשך יום נפלא

shamon51

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo42.gifגימי, מאיפה הגעת ל

שכמה השמאלית ? מכיר אותה במיקרה ? רופא?

גימי1

New member
לא

אני לא רופא וגם לא גרפולוג מקצועי. הגעתי לזה רק מאותו כתב יד שממנו אתה הסקת את מסקנותיך, שהתבררו כנכונות... אני פשוט מנסה להעיז יותר ולא להתחשב יותר מידי במחקרים "אמפיריים" כאלה ואחרים. לדעתי הגישות המסורתיות הן מיושנות מידי. מה שחשוב לי זה לקבל משוב, כמו הגברת כאן שאישרה את האיבחון שלי....זה הרבה יותר משמעותי עבורי ממחקר אמפירי שיוכיח לי קשר בין א' לב'. מה גם שייש לי בעיה בהגדרה של "אמפירי" אבל זה לדיון פילוסופי אחר.

shamon51

New member
אמפירי או לא

כדי שנלמד (וזה לא יהיה "תורת הנסתר") אשמח אם תסביר מאיפה (בכתב) הגעת לזה. תודה שמעון

צמר5

New member
"אמפיריים"???

האם יש סיבה מיוחדת לכך שבמקום לרשום אמפיריים רשמת "אמפיריים"? ולאילו מבחנים "אמפיריים" בדיוק אתה מתכוון, בתם כך לידע כללי?

שלום שרה,

שלום שרה, הנה דעתי. נהגתי לאמר שאני חובבן, אבל אני ארבע עשרה שנה מנתח לאנשים כתב יד, אז יש לי ניסיון לא מבוטל. גם קראתי את כל הספרים שיש, אבל את ההשכלה שלי קיבלתי מהאוניברסיטה ולא בתחום הגרפולוגיה. ובכל זאת, אשמח אם תעירי לי על דברי, בכל דרך שתמצאי לנכון. קודם כל, את אדם עם הרבה לבביות ואת אמורה להיות ממש מקסימה במקומות חברתיים. מתנסחת בבהירות, קולגילית, בעלת קצב מחשבה מהיר וחד, יש בך יכולת נתינה משובחת, וגם כשאת מצפה מהעובדים שלך שיעשו משהו, את יכולה להיות אסרטיבית, אבל אין לך נטייה לאלימות. גם בשירות שלך לעובדים תחתייך וללקוחות, את עושה את העבודה בצורה מדויקת עם כמה שפחות 'נזקים' בצורת בירוקרטיה, או כל מכאובי השירותים. עם זאת, האות שנעלמת אצלך מכתב היד היא האות 'י', בזמן ששאר האותיות ארוכות ודומיננטיות, האות הזאת כמעט לא קיימת. היא 'נקודתית'. אני נוטה לפרש את ה'י' אצל נשים כמחשבות על ילדים. ללא ספק הנושא הטריד אותך בעבר, ופחות היום. ההורות היא דבר שאת מדחיקה ומנסה שלא לחשוב עליו. יש בך ניסיון לבלום את העתיד, האותיות שלך לעיתים חוסמות את סוף השורה. את מנסה לעצור, להקפיא את הרגע. זה מתקשר לחיפוש שלך אחר בן הזוג, אני מניח שבן זוג טוב הוא איש עם פתיחות, איש שיחה טוב, שתוכלי להעריך ב'גובה העיניים', כלומר מישהו בעל סטטוס דומה לשלך. אולי, לא כדאי לך לנסות לחפש אנשים בעלי סטטוס גבוה, שאינם בהכרח מייצגים דבר מזוגיות טובה. יש בך, לדעתי נטייה לפנטזיות על השגת אביר חלומות. בכל מקרה, אני מאחל לך הרבה בהצלחה בחיפוש אחר הבן זוג.

saraa

New member
משוב חיובי

סליחה על זמן התגובה המהיר... קודם כל תודה, דבריך במידה רבה מדויקים.. מלבד-התנסחות בהירה-קורית בדרך כלל רק שאני בסביבה בטוחה, או מוכרת-לפעמים אני ממש נתקעת, אמנם אני יודעת להיות אסרטיבית אך לעיתים אני מתחממת מהר מידי ואומרת דברים ששניה אחר כך גם מצטערת עליהם. לגבי הי'-לא כל כך מבינה בעניני "יודים" אבל נושא הילדים הוא נושא שעולה אצלי לדיון (אפילו רק בראש) לפחות פעם ביום ומאד מאד מטריד אותי. הקפאת הרגע מסדרת לי טוב עם חוסר הרצון להמשיך לגדול.. אז תודה שוב שרה

למעלה