שלום שרה,
שלום שרה, הנה דעתי. נהגתי לאמר שאני חובבן, אבל אני ארבע עשרה שנה מנתח לאנשים כתב יד, אז יש לי ניסיון לא מבוטל. גם קראתי את כל הספרים שיש, אבל את ההשכלה שלי קיבלתי מהאוניברסיטה ולא בתחום הגרפולוגיה. ובכל זאת, אשמח אם תעירי לי על דברי, בכל דרך שתמצאי לנכון. קודם כל, את אדם עם הרבה לבביות ואת אמורה להיות ממש מקסימה במקומות חברתיים. מתנסחת בבהירות, קולגילית, בעלת קצב מחשבה מהיר וחד, יש בך יכולת נתינה משובחת, וגם כשאת מצפה מהעובדים שלך שיעשו משהו, את יכולה להיות אסרטיבית, אבל אין לך נטייה לאלימות. גם בשירות שלך לעובדים תחתייך וללקוחות, את עושה את העבודה בצורה מדויקת עם כמה שפחות 'נזקים' בצורת בירוקרטיה, או כל מכאובי השירותים. עם זאת, האות שנעלמת אצלך מכתב היד היא האות 'י', בזמן ששאר האותיות ארוכות ודומיננטיות, האות הזאת כמעט לא קיימת. היא 'נקודתית'. אני נוטה לפרש את ה'י' אצל נשים כמחשבות על ילדים. ללא ספק הנושא הטריד אותך בעבר, ופחות היום. ההורות היא דבר שאת מדחיקה ומנסה שלא לחשוב עליו. יש בך ניסיון לבלום את העתיד, האותיות שלך לעיתים חוסמות את סוף השורה. את מנסה לעצור, להקפיא את הרגע. זה מתקשר לחיפוש שלך אחר בן הזוג, אני מניח שבן זוג טוב הוא איש עם פתיחות, איש שיחה טוב, שתוכלי להעריך ב'גובה העיניים', כלומר מישהו בעל סטטוס דומה לשלך. אולי, לא כדאי לך לנסות לחפש אנשים בעלי סטטוס גבוה, שאינם בהכרח מייצגים דבר מזוגיות טובה. יש בך, לדעתי נטייה לפנטזיות על השגת אביר חלומות. בכל מקרה, אני מאחל לך הרבה בהצלחה בחיפוש אחר הבן זוג.