אם בא לכם...

דניאל! שלוםםםם!!!!

מה המצב איתך !?! כמה זמן לא התחברת? משהו כמו כמעט שנה....לא טוב.... בכל אופן- WELCOME BACK!~ אנו, פורום צופים, מקווים שתקדישי לנו מעט מזמנך ותקפצי קצת לעיתים יותר קרובות.....
דרך אגב, נחשי מי הש.ש הזכר היחיד בקומונה הר יונה שבט "דקל"? כן כן, ארז אלבז:) קלטי....אפילו לא פגשתי את הבנאדם עדיין, אבל מיד כשראיתי שהוא משבט ערבה, חשבתי עליך! אז תמשיכי לבוא, בהצלחה בשנה הבאה!!

דניאל!!! זו את????

הייי! איזה מיליון שנים שלא היית פה
אני מקווה שעכשיו תחליטי להישאר
אז מה המצב???? איך היה במחנ"ק? מה את עושה שנה הבאה? תתחילי לספר

יהההה איזה כיף!

חשבתי שכולם שכחו אותי!!! אז הכל טוב אצלי... קיבלנו מבנה חדש לשבט וגם 70 אלף שקל לקנות ציוד! אנחנו מליאנים שוחים בכסף טובעים! המחנק הזה היה בין המחנקים הכי קשים שאי פעם היו לי... החניכים שלי פשוט היו כאלה מופרעים... הלכתי איתם מכות הם עשו הפסקת חשמל הנהגתית... הם הורידו אוויר לגלגלים של איזה מכונית שם, קיצר זוועה... אבל היה מרגש פעולת סיום והכל אוווו אין לי חניכים יותר!!!! (!) בכל מקרה אני שנה הבאה (טום טום טום) ראש מחסן (!) כן כן בין ההחלטות הכי חכמות שעשיתי זה לבקש מחסן! ולהלחם על זה.... ושבט אריאל... בחיים יותר לא נעשה איתכם הסכמי ציוד!!! תהנו!

באמת?!

ארז אלבז הוא החבר הכי טוב שלי! ואי איזה כיף לך!!!!!! הוא הבן אדם הכי מדהים שאי פעם פגשתי!

חחחחחחחח....אוקייי../images/Emo13.gif

נמסור לו ד"ש!@!! בכל אופן, שמחה שנגמרה השנה? גם אני....אבל יש המון עבודותתתתת!!

למעלה