אם בא לכם לצחוק

חיימוo

New member
ורק שלא תבין אותי לא נכון

רוב המאמינים שמשתתפים כאן בפורום, באים לכאן במטרה להתווכח, ולכן אני עונה לך כמו שאני עונה.

MOOLKI

New member
לא מעניין אותי אנשים אחרים.

אני יודע איך אתה עונה לי וזה מספיק.

כל שינוי קטנטן הוא חיובי

ומועיל לפרט שנושא אותו. אם הוא מזיק, הוא ייעלם. אם הוא מועיל, הוא יתפשט. אם השינוי הוא אכן נייטרלי לגמרי, יש לו עדיין סיכוי להתקבע באוכלוסיה, והסיכוי שווה לאחוז הפרטים שנושאים אותו. (2% מהפרטים עם מצב תכונה נייטרלי לחלוטין, כשגם האופציות האלטרנטיביות הקיימות באוכלוסיה נייטרליות - יש למצב הזה 2% סיכוי להתקבע בכל האוכלוסיה במרוצת הדורות). ה"אבולוציה" לא יודעת כלום ואין לה מטרה, בדיוק כפי שלכימיה אין מטרה ולפיזיקה אין מטרה. כל התורות הללו הן אוסף של חוקים שלפיהם העולם עובד, לא יותר מכך. שינויים משתמרים רק אם יש בהם תועלת. הדרך היחידה להשתמר כשאין לך תועלת (ואין נזק) היא באקראי, במקרה שהם ניטרליים ומתחרים בשינויים ניטרליים אחרים.

Johnblaze

New member
התכוונתי לנעל לא למוכר

למרות שאל בנדי הוא האל היחיד שאני מכיר

MOOLKI

New member
תשובה ל Johnblaze

תתפלא אבל דווקא אין לי כיפה על הראש.... רק חמור קופץ בראש. ידעת?

חיימוo

New member
אני מוכרח לצטט:

"מזל שהאבולוציה חשבה לתת לנו, בעלי החוליות, רק שתי עיניים. איזה מזל שהאבולוציה ידעה למקם את אותן עיניים דווקא בראש. איזה מזל שהאבולוציה ידעה למקם את העיניים מעל האף ולא בסנטר. איזה מזל שהאבולוציה ידעה למקם את אותן עיניים 40 פעם דווקא בראש. איזה מזל שהאבולוציה ידעה לחבר בקצוות את העיניים דווקא למוח. איזה מזל שהאבולוציה ידעה כי העולם שלנו הוא תלת מימדי. איזה מזל שהאבולוציה ידעה כי בעולם שלנו יש צבעים." הדניאל בלס הזה הוא טמבל מושלם

Johnblaze

New member
זה הכי מצחיק

"איזה מזל שהאבולוציה ידעה כי בעולם שלנו יש צבעים." אוי אוי אוי ....... תגיד לי בלס,אתה אמיתי?

SilentMike

New member
אחד מיני רבים.

לטאטא את הרצפה עם בלס הוא טקס חניכה שזכו לו רבים מאלה שהיו פעילים בשנים שבלס היה נוהג להתווכח הרבה גם מחוץ לפורום שלו. אני אגב לא חושב שבלס יודע הכי הרבה על אבולוציה מבין הדתיים. זה לא הוגן כלפי הדתיים ואפילו לא כלפי הבריאתנים. בלס כפכף שלא יודע שום דבר על שום דבר. אבל זה לא מפריע לו להיות גם שקרן וסלפן. ככה שלא הייתי דן אותו לכף זכות מפאת טיפשות.

למעלה