אם בא לכם לצחוק

Johnblaze

New member
אם בא לכם לצחוק

מי שרוצה לראות את ההבנה של ה"רב הדגול" דניאל בלס באבלוציה שיכנס לקישור יש שם ויכוח שלו עם אתאיסט ושם רואים בדיוק איזה בור האדם שמבין הכי הרבה באבולוציה בין הדתיים פשוט לרחם על אדם שחקר 8 שנים והגיע למסקנות שגויות אני לא מקנא בטיפש כזה.. בבקשה תקראו עד הסוף ותראו איך בלס יוצא אידוט פעם אחר פעם. http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=972292

LucidGuest

New member
חחחחח איזו נוסטלגיה !!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

תודה שהזכרת לי נישכחות
זה דיון ישן מאד שהיה לי איתו פעם..... שלום שלום

Johnblaze

New member
אה זה אתה ?

שיחקת אותה לגמרי... הרגשתי כאילו- אני מתכווח איתו ראוי לציין שקרעת אותו שם לגזרים... אני במקומך אגב לא הייתי נשאר כל כך נחמד לאור הטמטום שלו אני נוטה לקלל שאני מתווכח אם אדם כ"כ טיפש ואטום כמו מר בלס אז קבל צל"ש על הסבלנות שלך

LucidGuest

New member
כן זה אני, בכבודי ובעצמי ../images/Emo13.gif

שמח שאהבת את הוויכוח שהי לי איתו
ובקשר לנימוס, בדרך כלל אני משתדל להיות מנומס
אבל לא תמיד הולך לי
Lucid.

no problem

New member
מרשימה הסבלנות של האתיאיסט.

לא היה לי כוח לקרוא את הכל והוא גם קרא את המאמרים של בלס וגם ענה בצורה יפה ללא קללות. בהחלט מרשים.

MOOLKI

New member
מה אתה צוהל?

פשוט לרחם עליך.... "ושם רואים בדיוק איזה בור האדם שמבין הכי הרבה באבולוציה בין הדתיים" אתה הוא הבור וחבל שאתה סתם מדבר מתוך אמוציות ולא קראת הכל בעיון. אתה יצאת אדיוט. בהחלט מומלץ לקרוא הכל(למרות שזה ארוך). דיון מעניין.

Johnblaze

New member
אם אתה מסכים עם בלס

סימן שאתה לא מבין שיט באבולוציה ואני לא מתפלא,הרי יש לך כיפה על הראש..

Orange16

New member
יש לי שאלה, מהי התשובה שלך

לטענה של בלס בציטוט שלך?

Johnblaze

New member
בלס

בלס חושב שמוטציה צריכה לדעת ולתכן מראש,הוא לא מבין את הבסיס לאבולוציה בהתחלה חשבתי שהוא שקרן,אבל לאט לאט הבנתי שמקומו הראוי הוא בחנות נעליים

Orange16

New member
אבל השאלה עומדת בעינה

הנקודה היא, שקשה להבין איך התפתח איבר, באופן אקראי, שמסוגל לקלוט אור , לפענח אותו וכו'. ועוד יותר קשה להבין כיצד התפתח יצור רב מערכתי, באופן שיודע לדגום את כל הדברים שבעולם הזה. כן, תתפלא זה קשה להאמין. לכן רבים מובלים להאמין ביד מכוונת כלשהי.

Orange16

New member
ואני מגיב לעצמי כי אני לא מצליח

לערוך. מצד שני, קשה לי להבין גם כיצד חיידק שמעולם לא שמע אל אנטיביוטקיה , פיתח באופן אקראי גן שמקודד לחומר שמננטרל את אותה אנטיביוטקיה. אני מניח שזה הגיוני לאחר שמבינים שעולם היצורים החיים כולו מורכב מחומרים דומים, ולכן הגיוני יהיה שאחרי שתזרוק חתכיות פזל לאוויר פעם אחר פעם, מתישהו הם יצרו תמונה בדיוק כפי שאתה צריך.

Orange16

New member
לא. אתה אטום.

אני לא מעריץ של בלס, אני ילד בתיכון שלומד במגמת ביולוגיה. אם תבדוק את ההודעה השניה שלי תיווכח שכתבתי בה נימוק בעד התאוירה האבולוציונית, ובתגובה הראשונה, פשוט ביקשתי חידוד והבהרה. אבל היי, אם אתה רוצה אתה יכול פשוט לנופף ואתי ולתייג אותי כמעריץ של בילס.

One Echoe

New member
אולי...

הרבה אורגניזמים פיתחו מערכות שונות, איברים שונים, ועוד כל מיני תכונות שלא עזרו להם לשרוד, והם לא קיימים היום, ולכן אתה רואה רק את התכונות והאיברים שמתאימים לסביבה, שמן הסתם הצליחו לשרוד? יש לי שאלה, אם תהיה לך גינת פרחים בגינה בה יהיה פרח אחד מלבלב וגבוה יותר מכולם, האם תחשוב שיש בכך יד אלוהים?

MOOLKI

New member
אולי?אולי.ואולי לא?

בכל מקרה,מן הראוי שנמצא חלק מאותם אורגניזמים שפיתחו עיניים בתחת ונכחדו עקב כך. לא כך?

חיימוo

New member
מה שאמרת הוא אוקסימורון,

אורגניזמים לא מפתחים תכונות שליליות כי אין תועלת בפיתוחם של אלה, ולכן לא תמצא אורגניזמים שפיתחו עיניים בתחת ואז נכחדו. האם אתה מבין את עקרונות הברירה הטבעית ?

MOOLKI

New member
תגובה....

One Echoe אמר ש ""הרבה אורגניזמים פיתחו מערכות שונות, איברים שונים, ועוד כל מיני תכונות שלא עזרו להם לשרוד..."" איפה אותם אורגניזמים?ואני שואל בשיא התמימות. לא מן הראוי שנמצא אורגניזמים בעלי תכונות מוזרות שבגללן הן נכחדו? האבולוציה היא מעין ניסויי וטעיה לא?אז ההגיון אומר שכמות האורגניזמים שנכשלו,צריכה להיות הרבה יותר גדולה מאלו שבסופו של דבר כן הצליחו ומכיוון שיש אינספור אורגניזמים שכן הצליחו לשרוד,אנחנו צריכים למצוא בערך אינספור בחזקת n אורגניזמים שלא הצליחו לשרוד בגלל תכונות לא מועילות או וואטאוור... הידע שלי בביולוגיה ובאבולציה הוא לא כזה רחב לכן תתייחס להודעה זו בלשון שאלה.

חיימוo

New member
אז גם One Echoe אינו מבין את

עקרונות הברירה הטבעית. האבולוציה איננה ניסוי וטעיה, לפחות היא איננה ניסוי וטעיה באותו מובן אליו אתה התכוונת. מדור לדור מתרחשות בכל אורגניזם שלושה סוגי מוטציות: נטרליות, חיוביות, שליליות. הברירה הטבעית פרושה "ברירה טבעית", במילים אחרות, יש תחרות על משאבים בטבע, לא כל האורגניזמים יצליחו להעמיד צאצאים, ורק המוצלחים מביניהם יזכו להעמיד צאצאים, וכאן נכנסת הברירה הטבעית. אורגניזמים הנושאים (מלשון נשא) מוטציות שליליות נכחדים מן המשחק האבולוציוני, ואורגניזמים הנושאים מוטציות חיוביות מעבירים את תכונותיהם לדור הבא. לכן, לא תמצא אורגניזם שפיתח עין בתחת ואז נכחד. קרא גם את זה

למעלה