זה מזכיר כל מיני תחומים אחרים
יש שתי קבוצות עיקריות:
אחת היא אלה שמיתממים ומתקרבנים כמו אלה שמדברים בתוכן מיני בוטה או שולחים ידיים לבחורות ואז מתבכיינים שכבר אי אפשר להתחיל היום עם בחורה או להחמיא לה.
הקבוצה השניה היא אלה שכל מה שמעניין אותם זה האם זה חוקי או לא חוקי. למשל פוליטיקאים, אישי ציבור, אנשי צבא, זמרים...
לשאלתך, הרבה תלוי בכוונות שלך. אין בעיה לפלרטט ברשת ולהפגש לקפה כל עוד מבחינתך זה באמת רק זה ובלי כוונה שזה יתפתח למשהו אחר.
למשל אתה יכול לשאול את עצמך אם זה רק להפגש לקפה - למה זה רק עם נשים ולא עם גברים. אז לפני שאתה מתמם כמו הקבוצה הראשונה שהזכרתי, תחשוב על הכוונות שלך.
לגבי הקבוצה השניה, כאן נכנסת השאלה המיותרת שלך 'בגידה או לא בגידה'. מה זה משנה? הרי אם נגיד זה יוודע לאשתך היא תיקח את זה בקלות כי זאת לא בגידה? זה בלי קשר לזה שלאישה אחת לא יהיה אכפת באמת ולאישה אחרת יהיה אכפת מאוד. ככה שזה גם מאוד תלוי בנפשות הפועלות.
ושאלה נוספת שכדאי לך לשאול את עצמך - אם היית יודע שאשתך עושה בדיוק אותו דבר עם גברים אחרים (פלירטוטים, קפה וכו) - היית מפרגן לה?
לגבי אישוניש, אני חושב שהוא מחפש לעצמו תירוצים כמו שכתבו כאן.
הייתי מקבל את גישת ה'אין בבית אז אני חופשי לעשות מה בבולבול שלי'
אם הוא היה אומר שהוא דיבר איתה על זה וניסה לפתוח את הזוגיות והבגידה באמת היתה המוצא האחרון שלו. למרות שכמו שאתה רואה לפי ניסוח המשפט - זאת עדיין בגידה. אמנם מן המוצדקות - אבל עדיין בגידה.
בוא נגיד - בגידה בנסיבות מקלות