אם באמת יש אלוהים

freak2100

New member
אם באמת יש אלוהים

ובאמת כל הגזע האנושי התחיל משני אנשים (אדם וחווה) איך זה שיש שוני בין כל האנשים בעולם? איזה זה שיש לבנים, שחורים וצהובים? איך זה שיש נמוכים וגבוהים? איך זה שיש אנשים עם עיניים עגולות ואנשים עם עיניים סיניות ואנשים עם עיניים יפניות? איך זה שיש אנשים עם פנים עגולות ואנשים עם פני אליפסה? איך זה שיש אנשים שעירים ויש אנשים לא שעירים? איך זה שיש אנשים עם עיניים חומות, אנשים עם עיניים כחולות, אנשים עם עיניים ירוקות...? אנשים בלונדיניים\צי'נצי'ם\שחורים\...? איך אתם, המאמינים בה', יכולים להסביר את כל זה???

freak2100

New member
אופס...

צי'נצי'ם אמור להיות גי'נגי'ם... לא יודע איך זה קרה לי

ובאמת כל הגזע האנושי התחיל משני אנש

זהו, איך באמת לנשים אין זקן? איך זה שלנשים אין שפם? איך זה שלגברים יש זקן? איך זה שלגברים יש שפם? איך זה שלגברים ונשים יש גבות? איך זה שלגברים ונשים יש שתי עיניים, שתי רגליים ושני ידיים? וכו'... היי, פריק, זה מה שהופך את בני האדם למיוחדים. ישנן וריאציות שונות המתרחשות מתוך מאגר של אינפורמציה קיימת. הדבר מביא לטביעת אצבע שונה אצל כל אדם, פסים שונים אצל כל זברה, צבעים שונים וכו' והכל מתוך מאגר הגנים הקיים.

freak2100

New member
לנשים אין זקן ושפם?

אז מה זה החומר שאמא שלי והאחיות שלו מורחות שם מדי פעם שאמור לשרוף את השורשים של מה שיש שם?
כל מה שתארת - תהליך אבולוציוני. יש וריאציות שונות, אבל מתוך 2 אנשים אין מילארדי אפשרויות!!! ומאיפה הגיע צבע עור אחר? אדם היה לבן, חווה הייתה שחורה ויצאו להם ילדים שחלקם לבנים חלקם שחורים וחלקם משהו באמצע - צהובים?

אז מה זה החומר שאמא שלי והאחיות שלו

אז מה זה החומר שאמא שלי והאחיות שלו מורחות שם מדי פעם שאמור לשרוף את השורשים של מה שיש שם? תגובה: אני לא יודע מה השם של החומר הזה (לך ושאל אותן, חזור וספר לנו). * * * כל מה שתארת - תהליך אבולוציוני. תגובה: כמובן, זה הפיתרון לכל שאלה, לא? אם לא היתה אבולוציה אז איך אנחנו כאן? * * * יש וריאציות שונות, אבל מתוך 2 אנשים אין מילארדי אפשרויות!!! תגובה: לא הבנתי. * * * ומאיפה הגיע צבע עור אחר? אדם היה לבן, חווה הייתה שחורה ויצאו להם ילדים שחלקם לבנים חלקם שחורים וחלקם משהו באמצע - צהובים? תגובה: הבהירויות והגוונים השונים נמצאים כבר בתוך הגנים. מנהל פורום האמת האבסולוטית:

freak2100

New member
אני שאלתי אותן

אתה לא מוכן לקבל את זה, אבל מה לעשות - גם הן צריכות לטפל בעובדה שיש להן שם שיער (והוא לא רצוי)... לא הבנת? אוי, כמה חבל... אומרים משהו שלא מסתדר עם קיומו של ה' ופתאום אתה לא מבין... אני אסביר לך את זה בצורה פשוטה יותר: כששני אנשים עושים ילדים יש די הרבה אפשרויות לצורה של מי שיוולד. זה נכון. למשל: עיניים מהאבא, אף מהאמא, פה מהאבא ושיער מהאמא. יכולות להיות הרבה אפשרויות. _אבל_ אדם וחווה היו שניים. אם לאדם היו עיניים חומות ולחווה כחולות, אז הילדים שלהם יכולים להיות עם עיניים כחולות או חומות. והילדים של הילדים יכולים להיות גם כן עם עיניים חומות או כחולות... אף פעם לא יוולד מישהו עם עיניים ירוקות ככה סתם! צריך להיות עוד מישהו, עם עיניים ירוקות בשביל זה. אבל אם לא לאדם ולא לחווה יש עיניים ירוקות, וגם לא היה עוד אף אחד בעולם, אין מאיפה שיהיו עיניים ירוקות. ובכל זאת, יש בעולם אנשים עם עיניים ירוקות! וגוון עור למשל לא יכול להיות בגנים ככה סתם. וזאת עובדה: האם אי אפעם נולד להורים שחורים ילד לבן? האם אי פעם נולד להורים לבנים ילד שחור? האם אי פעם יוולד לך ילד עם עיניים מלוכסנות? (בהנחה שאין לך שורשים סיניים)

freak2100

New member
ועוד משהו

לפני כמה שבועות נכנסה מורה (נקבה) שלי לשיעור והיו לה זיפים של שפם. האמת היא שזה היה מאוד מצחיק, והיא הורידה את זה יום אחרי. אבל לפי מה שאתה אומר זה לא יכול לקרות, וזאת עובדה.

qet1

New member
אם הצבעים השונים נמצאים במאגר

האינפורמציה אצל כל בן-אדם, איך זה שלא קורה מצב בו לשני הורים לבנים נולד בן שחור? הרי לפי מה שאתה אומר הסיכוי שייוולד לשני הורים לבנים בן לבן או בן שחור הוא זהה! לכן בממוצא לכל זוג של הורים לבנים צריך להיות אותו מספר של ילדים לבנים ושחורים...

Governor

New member
דניאל ב(רינ)לס, Also Known As

Brainless Daniel, שאלות כשלך מצויות בשפע, על כל גבעה גבוהה, ותחת כל עץ רענן, היכן שאתה צועה זונה (ולא משנה שירמיהו אמר זאת בלשון נקבה) זקן ושפם הם מסמני המין המשניים (sexually dimorphic characteristics) ונשלטים ע"י הסטרואידים testosterone, ו- estrogen, הנפרשים מבלוטות הורמונים גבות? ראשית, קראו את תרועת הנצחון של דניאל ב(רינ)לס "ראו את השוני האסתטי בין גבות הגבר לגבות האשה" (18:58 24/3/2004, בתחתית, ב- attachment הגרפי), בנסותו לרמוז ברב אידיוטיותו מעוררת הפלצות כי הגבות עוצבו בידי יהוה, שעה שברור כי האשה טורחת _מדי יום_ לטפח את גבותיה ולתלש כל שערה מרדנית, בעוד הגבר אינו עושה דבר. אין אלה מעשי ידי יהוה, אלא מעשה ידי אדם. את תגובתי לטענותיו, לא הבין וסבר כי אני טוען שהמריטה משנה משהו גנטי אצל האשה, טענה השקולה לטענה שמילה משך אלפי דורות תביא לבסוף להעלם הערלה אצל יהודים, ועל כך הגיב "אתה לא יודע שתיאורית לאמרק הופרכה" (12:1 25/3/2004). נראה לי שאוסיף פנינה אמיתית זו לאסף שלי "Daniel's Hall of Fame Quotes". ובכן, גם אם נגלח את הגבות נראה כי הן מצויות על שני רכסים בולטים בשולים העליונים של ארובת העין. זה מבנה הגולגלת בפרימאטים ומעיד על ancestor משותף. מה ה- origin של הרקמה ממנה התפתחו הגבות? באמת לא חשוב, שכן ברגע שתסופק תשובה, יבצע דניאל switch זריז לשאלה אחרת, למשל, מדוע לתיש זקן, ולעז - אין? מדוע לגברים ולנשים יש שתי עיניים, שתי רגליים ושני ידיים? התשובה פשוטה. החיים התפתחו במים, ומשם עלו חלק ליבשה וחלק מאלה אולי חזרו למים. כל מי שנע בתוך המים או שוחה על פניהם _חיב_ להיות בעל סמטריה ארכית (ביחס לציר הארך), אחרת לא יוכל לנוע כרצונו, אלא ינוע במעגלים או באפן קשה לשליטה. בעלי חיים הזוחלים על הקרקעית _אינם_ חיבים בסימטריה ארכית. הסמטריה הארכית הנפוצה היא דו-צדדית, אולם גם רב-צדדית תצלח. העקר שתהיה סמטריה ארכית. הסדור הפנימי של האברים בתוך הגוף אינו חשוב מבחינה זו, ולכן אינו סמטרי ככלל, שמתי לב שבפורומים רבים בהם נסה דניאל ב(רינ)לס לפעור את לועו (למשל, בפורום "עצור, כאן חושבים", מס. 1364 ב- hydepark, משכנם של בני תורה אמיתיים, וחריפים) - התעלמו ממנו כמי שמתעלמים מאדם שנפח בצבור ולא שלט על סוגריו (15:46 5/12/2003). אולי גם אנו צריכים לנהוג כך... ______________________________________________________________ 0284392570 דניאל_בלס

Governor

New member
...Great minds think alike

זה קורה לעתים קרובות. ראה Murray Gell-Mann ו- Yuval Ne'Eman ששערו עצמאית, סמולטנית את רעיון ה- Eightfold Way...

מה אקלים?

אם תיקח תינוק להורים שחורי עור ותגדל אותו בארץ עם אקלים קר הוא יגדל לבן? אולי בפעם הבאה תחשוב דקה לפני שאתה כותב?

זו אמנם שטות מה שהוא אמר

אבל היא די נפוצה בקרב ביולוגים במאה ה19 וילדים שהתעניינו בעולם סביבם אך לא בגרו את גיל 13. שמה של השטות הזו הוא כמובן "למארקיזם", ע"ש למארק שאתם בוודאי מכירים אותו טוב ממני.

freak2100

New member
זאת לא שטות

כי אקלים הוא הגורם לשינוי ואבולוציה היא התהליך כמובן, במשך אפילו שנים... אבל הדתיים לא מקבלים את הסברה הזאת (אבולוציה)

למעלה