מה לא נכון? שהגבינות מחזיקות יותר? זה נכון, ויש בכך היגיון
כי אטימה טובה יותר של המזון = פחות חשיפה לאוויר (במקרה או במכוון...
) = נשמר לאורך זמן. בעצמך כתבת שהיו שעשו זאת מסיבות טכנולוגיות, אז אני באמת לא מצליחה להבין את ההתעקשות התמוהה הזאת. וזה לא רק בתחום מוצרי החלב, כמובן. לדוגמה, האריזה המקורית של במבה הייתה מפלסטיק פשוט (שקוף) ולימים הוחלפה באריזה מבריקה מבפנים (ציפוי מתכתי כלשהו, אני מניחה?) שאוטמת טוב יותר וכך שומרת יותר על טריות המוצר.
 
וכן, קראתי שכתבת שהחוק נכנס לתוקף ב-1992, אז? הייתי בחיים, אני זוכרת מוצרי חלב לפני שכולם היו אטומים כך. הם החזיקו פחות זמן במקרר והיו טריים פחות, וגם היו לפעמים בעיות שנפתחו ונשפכו בדרך הביתה, לדוגמה (וכמובן, זה לא קרה רק אצל הלקוח אלא גם לפני כן). יש לאטימה הזאת יותר מיתרון אחד, זה הגיוני וברור ולא ברור לי פשר הוויכוח המטופש הזה.