superman1234
New member
מפעל מזון רציני לא מחכה "למקרה" כזה או אחר שיגרום בעקיפין
לשיפור המוצר או את חיי המדף של שלו. לזה יש לו ממחלקת פיתוח מוצרים, עם טכנולוגי מזון שזה תפקידם.
גם לפני שהתקנה חייבה את יצרני המזון, היו יצרנים שייצרו מוצרים עם אטימה מלאה בגלל הצורך הטכנולוגי.
לשיפור המוצר או את חיי המדף של שלו. לזה יש לו ממחלקת פיתוח מוצרים, עם טכנולוגי מזון שזה תפקידם.
גם לפני שהתקנה חייבה את יצרני המזון, היו יצרנים שייצרו מוצרים עם אטימה מלאה בגלל הצורך הטכנולוגי.