אם אפשר מי שמבין יכנס...

אם אפשר מי שמבין יכנס...

יש ילדה שנדלקתי עליה חבל על הזמן... היה לה חבר לפני חודשייםם בערך והם נפרדו אמרתי לה מה שאני מרגיש אליה והכל [זה טעות???] והיא אמרה לי שהיא צריכה זמן, אבל לחברים שלי היא אמרה שאין סיכוי היא לוקחת אותי רק בתור ידיד והכל. היום בעזרת השם אנחנו יוצאים אני והיא לבד. בשיחות שלנו בתוכנת מסרים היא מראה לי סימנים שהיא רוצה אותי כמו למשל אמרתי לה בואי ניצא יחד אז היא אמרה לי ומה נעשה?. היום בעזרת השם אנחנו יוצאים אני והיא לבד מה אתם אומרים מה אני צריך לעשות??

לא, אפשר לדבר בכיייף.

אבל ישר "אמרתי לה ככה ככה וככה". תירגעעע....עכשיו היא ניפרדה . תצאו טיפה ... אח"כ תחליט מה אתה עושה. קיצור תן לה מרחב, שלא תילחץ עלייך.

sh53

New member
../images/Emo45.gif

לא הייתי כותבת הודעה בצורה יותר טובה
יכול להיות שהיא עוד תשנה את הדיעה שלה ותשמח לצאת איתך, אבל לאט לאט.

מה קורה איתי ? ...

היום השתפר, היינו בסופרלנד כל החמולהההההההההההההההההההה. היה כיף=] ואז אמ...איך אני יקרה לה ? חברה לשעבר? התקשרה כמה פעמיים ולא עניתי לה ואז שכן היא אמרה שהיא רוצה שנדבר. אנחנו חברות מ=ה=ג=ן= ! פתאום חודש אחרי החופש היא החליטה שהיא רוצה שנפסיק להיות חברות. אני הורדתי מהכבוד שלי פעמייים כדי שנשלים. |דגש|העדפתי להוריד מהכבוד שלי ושהיא תהייה חברה שלי מאשר שיהיה לי כבוד ואת החברה אני יאבד. אבל פעם שלישית כבר נ=י=מ=אס =ל=י ! היא מחליטה פיתאום לא לדבר איתי . קיצצ יום שבת היא באה אליי בצהריים. ידווח מה יהיה?

יקרא* ויעני מהחופש עד היום לא דיברנ

ו מילה. אולי פעם אחת בעיר שאמרתי לה " אני יכולה לדבר איתך שנייה?" חברה שלה הזונה אמרה :"לא" עשיתי לה זין בפרצוף והלכתי. כן, אני בוטה מידיי =\

למעלה