את יכולה להעז לעשות מה שתרצי
אני לעולם לא אגיד לך מה כן לעשות ומה לא לעשות, אפילו לחברות הטובות שלי לא זכור לי שמעולם אמרתי משהו דומה. אין לי זכות להגיד לאף אחד איך לחיות את חייו, אבל חשבי לרגע על משהו: את פנית לכאן כדי לקבל תגובות וחוות דעת. ז א ת חוות הדעת שלי, ואת יכולה לאהוב או לא לאהוב אותה, אבל זו עדיין חוות דעתי... בעיניי, הסיבה היחידה (היחידה !) להתחתן היא כי רוצים, נקודה. כל שאר הסיבות (כדי למזער את התנגדות ההורים, כדי להשתחרר מהצבא, כי יש הריון לא מתוכנן, כי החברים/המשפחה/כל העולם ואחותו שואלים "נו מתי החתונה" וכו') כל הסיבות האלה הן *לא* טובות בעיניי. צריכה להיות אך ורק סיבה אחת טובה, והיא הרצון ההדדי של שני בני הזוג. גם אם יש הרצון הזה, בעיניי יש סוג של בשלות נפשית שרצוי שיהיה לפני שעושים את הצעד הזה. אני בספק גדול אם למישהו יש את הבשלות הנפשית הזאת בגיל 19 קנדי, ואני לא אומרת את זה כתעודת עניות עבורך כמובן, אני אפילו לא מכירה אותך, אני מדברת על הכלל. כמובן, יכול להיות שדווקא את היא היוצאת מן הכלל ודווקא את ניחנת בבשלות רגשית שאין לרוב בנות ה- 19 בעולמנו, אבל אני סקפטית (סליחה). וזה בסדר שאת עדיין ילדה, מותר לך בגיל 19 (כמעט 20) להיות ילדה, זה תפקידך כרגע בעולם הזה. יהיה לך המון זמן להיות אשה בוגרת, למשך שארית חייך. אני מקווה שאת לא נפגעת מהדברים כי שוב - הם נכתבים ללא שום כוונה לפגוע אלא להיפך - לעזור.