אם אפשר בבקשה

עדידי15

New member
יש משהו שמותר לעשות פה../images/Emo35.gif

מה בלי מילים לשירים? סליחה אלוהים

Shiri from the block

Active member
בכל פורום זה אסור. זה שיש כאלה שעושים את זה והמנהלים לא אומרים להם כלום זה משו אחר..

../images/Emo45.gif

חח הנה השורה האדומה והיפה שהבטחת.

Shiri from the block

Active member
../images/Emo26.gif "רק רוצה שתדעי" מסתכל על תמונות שלך מהיום שבו נפגשנו את נתת לי חיוך שאני לעולם לא אשכח וכל דבר שהייתי עושה לא היה יכול להגן עלי ממך באותו הלילה עטוף סביב אצבעך, תמיד במחשבותיי הימים יתערבבו בגלל שנשארנו ערים על הלילה את ואני היינו הכל, הכל בשבילי... פיזמון: אני רק רוצה שתדעי שאני נלחמתי בשביל לעזוב אותך יש ימים שאני מצליח לעבור את זה ואז יש לילות שלעולם לא מסתיימים הלוואי ויכולתי להאמין שיבוא היום ואת תחזרי אלי אבל אני עדיין חייב להגיד הייתי עושה את כל זאת שוב אני רק רוצה שתדעי.. כל הדלתות נסגרות אני מנסה להמשיך הלאה ובתוכי, הלוואי שזה היה אני במקום החלומות שלי ריקים מהיום, היום שאת עזבת.. פיזמון: אני רק רוצה שתדעי שאני נלחמתי בשביל לעזוב אותך יש ימים שאני מצליח לעבור את זה ואז יש לילות שלעולם לא מסתיימים הלוואי ויכולתי להאמין שיבוא היום ואת תחזרי אלי אבל אני עדיין חייב להגיד הייתי עושה את כל זאת שוב אני רק רוצה שתדעי.. שמאז שאיבדתי אותך איבדתי את עצמי אני לא יכול לזייף את זה אין אף אחד אחר.. פיזמון: אני רק רוצה שתדעי שאני נלחמתי בשביל לעזוב אותך יש ימים שאני מצליח לעבור את זה ואז יש לילות שלעולם לא מסתיימים הלוואי ויכולתי להאמין שיבוא היום ואת תחזרי אלי אבל אני עדיין חייב להגיד הייתי עושה את כל זאת שוב אני רק רוצה שתדעי.. 2X זהו../images/Emo13.gif

efratushh

New member
שירן! את מתרגמת ממש יפה!!../images/Emo99.gif

אבל.. רק תיקונון..: *אין אף אחת אחרת...

למעלה