Everytime I Close My Eyes "כל פעם שאני עוצם את עיניי" כל פעם שאני, עוצם את עיניי כל פעם שאני, עוצם את עיניי.. תקשיבי ילדה אני לא יודע מאיפה להתחיל אבל כל מילה שאני אומר בא ישר מהלב שלי אני הייתי כל כך לא נכון אני לעולם לא התכוונתי לפגוע בך אוו ילדה, אני מצטער במה שגרמתי לך לעבור ילדה אני אעשה הכל בשביל הזדמנות אחת כי אני רוצה אותך בחזרה, רוצה אותך בחזרה שובב פיזמון: כי כל פעם שאני עוצם את עיניי אני רואה את פנייך ותוהה, כשאת עוצמך את עינייך, האם את חושבת עליי עכשיו כשהבנתי אני רוצה אותך ילדה, ולא אחרת כל פעם שאני עוצם את עיניי את כל מה שאני רואה.. את ואני, חלקנו את הכל ביחד כל מה שאי פעם היינו צריכים זה אחד את השני אני חשבתי שאת תישארי איתי לנצח אבל לקחתי את זה מובן מאליו את אהבה שנתת לי, אני אמשיך לנסות (אמשיך לנסות) עד הסוף (עד הסוף) מותק אני צריך אותך שוב איתי פיזמון: כי כל פעם שאני עוצם את עיניי אני רואה את פנייך ותוהה, כשאת עוצמך את עינייך, האם את חושבת עליי עכשיו כשהבנתי אני רוצה אותך ילדה, ולא אחרת כל פעם שאני עוצם את עיניי את כל מה שאני רואה.. ילדה, אני משתגע אני מתגעגע אליך כל כך אני לא יודע מה לעשות (לא יודע מה לעשות) בבקשה תגידי שזה רק עניין של זמן עד שאני ארגיש את המגע שלך עד שאת תתני לי לחזור אליך תחשבי על זה ילדה כל יום לילה ויום, אני מאוהב, וזה מרגיש כל כך נכון אני לעולם לא התכוונתי לפגוע בך או לגרום לך לכאב אני רק נסחפתי במשחק של שקרים אבל עכשיו שהימים האלה עברו שיניתי את דרכיי ואני סופר את הדקות עד שתתני לי לחזור עד שתתני לי להתחיל למצוא דרך חדשה לחזור אל תוך ליבך ילדה, אני אעשה הכל בשביל עוד הזדמנות (עוד הזדמנות) כי אני רוצה אותך, אני רוצה אותך בחזרהההה פיזמון: כי כל פעם שאני עוצם את עיניי אני רואה את פנייך ותוהה, כשאת עוצמך את עינייך, האם את חושבת עליי עכשיו כשהבנתי אני רוצה אותך ילדה, ולא אחרת כל פעם שאני עוצם את עיניי את כל מה שאני רואה.. כל מה שאני רואה, זה את אוהבת אותי את כל מה שאני צריך, מותק יהה אווו עכשיו אני מביך שכל פעם שאני עוצם את עיניי אני רואה אותך מחקת ומנשקת אותי מותק יהה אני רואה את פנייך ואני תוהה אני תוהה יהה........... זה היה ארוךךךךךך../images/Emo122.gif