את מירושלים?????? אני כבר שואלת הרבה זמן מי בירושלים. איפה את גרה?
° ° זואי ° New member 21/7/05 #24 ואני כבר הרבה זמן גרה בירושלים. יש כאן עוד איזו ירושלמית אחת חוץ ממני. צפון ירושלים.
ס סוף עונה New member 21/7/05 #6 את חמודה את ../images/Emo25.gif אבל דוקא השבת הזאת??? כשאני לא בסביבה???? לא נורא, תהנו
V vered 37 New member 21/7/05 #7 חשבתי שתבואי ונהנה מהעוגה שלך ../images/Emo8.gif שלוש שכבות של עוגת קצפת...מדהימה איך שאני תיכננתי על העוגה הזאת.. לקחת אותה ביחד. את ואני..לעמוד בהיכון ו...... מה זה לקלוע למטרה....
חשבתי שתבואי ונהנה מהעוגה שלך ../images/Emo8.gif שלוש שכבות של עוגת קצפת...מדהימה איך שאני תיכננתי על העוגה הזאת.. לקחת אותה ביחד. את ואני..לעמוד בהיכון ו...... מה זה לקלוע למטרה....
ס סוף עונה New member 21/7/05 #8 זה לא לשבת הקרובה חחחח זה לאחר קבלת הגט במסיבה גדולה מאד אני ארשה לך לתת את המעיכה השניה על החתן-כלה חחחחחחחחחחחחח
זה לא לשבת הקרובה חחחח זה לאחר קבלת הגט במסיבה גדולה מאד אני ארשה לך לתת את המעיכה השניה על החתן-כלה חחחחחחחחחחחחח
ת תמי דקל New member 21/7/05 #17 סופי - זה לא סופי! ממש לא אכפת לי לעשות את זה בשבוע הבא, אם לכולם מתאים יותר.
א א ל י נור New member 21/7/05 #26 מתוקונת... קחי בחשבון ש.... שבוע הבא זה שבת ילדים... אז אולי באמת שווה לעשות את זה ביד קנדי.. אחלה מקום
מתוקונת... קחי בחשבון ש.... שבוע הבא זה שבת ילדים... אז אולי באמת שווה לעשות את זה ביד קנדי.. אחלה מקום
ב ברבורה האחת New member 21/7/05 #9 תמי הייתי באה בכייף אבל ,,,, יום שבת יש לנו 4 הזמנות של ימי הולדת וחייבת להיות לפחות ב 2 מהם
ת תמי דקל New member 21/7/05 #18 אוקיי אז.... בואו נקבע סופית שבת הבאה, כי אני רואה שכמה לא יכולים. אז שבוע הבא בשעה 12:00 נא להודיע לי במסרים מי וכמה באים. וסוגרים עניין! תשמעו הרבה זחוג יהיה..... תמי
אוקיי אז.... בואו נקבע סופית שבת הבאה, כי אני רואה שכמה לא יכולים. אז שבוע הבא בשעה 12:00 נא להודיע לי במסרים מי וכמה באים. וסוגרים עניין! תשמעו הרבה זחוג יהיה..... תמי