אם אני מזמינה ....

תמי דקל

New member
אם אני מזמינה ....

לארוחת בוקר על טהרת הג'חנון והכובנה מי מגיע? אין לי טרמפים לאירועים ואני כבר רוצה לפגוש אתכם. אז הדרך היחידה שנותרה לי היא להזמין אליי, כי אתם ניידים יותר ממני בכל אופן כרגע. אני בטוחה שזו בעייה זמנית בלבד. אז מי מצביע? אני מבטיחה לכם שאני מארחת מעולה. תמי

אני בטוחה ש....

את מארחת מעולה
ואני בטוחה... שאם תגידי... איפה ומתי... אפ'חד לא יוותר על ג'חנון וכובנה..
בתאבון

תמי דקל

New member
אלינור,

זו הזדמנות לחגוג את הגט שלך... שבת הבאה בשעה 12:00 אצלי! וזה סופי!

תמי דקל

New member
לא אכפת לי כבר השבוע...

אני מאורגנת. בשעה 12:00 כי בטח תגיעו מאוחר מפלמחים, ותרצו לישון מאוחר. אצלי בבית במושב אורה (ליד הדסה עין כרם). פרטים להגעה במסרים.

vered 37

New member
תמי ...נשמה...מה עם הדיאטה שלי ../images/Emo4.gif

בקצב הזה אני הופכת ל-
ענקקקקקקק. מצד שני איך אוותר על הג'חנון המדובר שלך....???

תמי דקל

New member
תשמעי,

את יכולה בהחלט להצטרף אליי להליכה מהירה, והכל ירד. מאוד פשוט וגם כייפי. באיזור שלנו יש מקומות יפים להפליא בטבע,וחבל על הזמן. את יודעת מה את נותנת לי רעיון, אפשר לסחוב את ארוחת הבוקר ליד קנדי, או לחורשה ליד ולאכול שם את ארוחת הבוקר.....

רגע, רגע, את אומרת ש..... ../images/Emo4.gif

כולם מוזמנים היא לא כולם אז היא לא מוזמנת? צריכה הזמנה נראה לך?
חוצמזה, יש לנו את הבית הפתוח לכבוד היומולדת ולשם בטוח שלא כולם מוזמנים, אבל היא כן וגם... חחחחח

אני...

לא אמרתי שכולם מוזמנים... לא אמרתי שהיא לא מוזמנת... כל שאמרתי הוא... שהיא...לא כולם כל יתר ההיקשים...עלייך. גם בחופש אני צכה לעבוד??

מ'לעשות, היקשים מקשים עלי ../images/Emo175.gif

בכלל, אני מעדיפה רק את הקצה שלהם
בנוגע אליה, חשבתי היא לא צ'כה הזמנה
ואם לא ידעת, ולא הרגשת, ולא שמת לב עדיין, רבי-מכר (ורבניות-מכר על אחת כמה וכמה) צכים לעבוד עוד יותר הרבה בחופש

סוף סוף...

מישו שמבין. אני לא יודעת... אני לא מרגישה... אני לא שמה לב... בינגו
(ואין "עוד יותר הרבה"...יש:או עוד...או יותר...או עוד יותר...או הרבה יותר!!! אני יכולה לצאת לסייסטה שלי עכשיו?)

למעלה