אם אין לי ילדים

יוסי ר1

Active member
נו, אז יש סטטיסטיקה, שאותי אגב

לא מרשימה. יותר הרשים אותי מה שהעליתם למעלה, על הגורמים המעורבים/משפיעים/גורמים לתאונות. והתחושה שלי היא שאכן משפרים תשתיות, נוסעים במכוניות יותר בטיחותיות, אבל הגורם האנושי לא רק שלא משתפר, אולי להיפך. במיוחד עם הורדות גיל אוחזי ההגה, והגדלת כמות האלכוהול בדם הנוהגים (נא בעידוד החוק כמובן, אבל זה מה שקורה בחברה). אני , בניגוד לדעת רוב הכותבים למעלה, חושב שהכל כשר במלחמה בתאונות. כולל שימוש בפרסומות שנויות במחלוקת. אם על מישהו אחד , קל דעת, הפרסומת המזוויעה עבדה - דייני.

ע"ע: פיצוי

ואני לא מסכימה איתך ש"הכל כשר". כי הרשות הנ"ל היא רשות ציבורית, ותקציביה מן הסתם מוגבלים. קמפיין עם חשיפה כמו זה שעשו עולה המון המון המון כסף. ולדעתי אפשר היה להכניס בחשיפות הענק האלה תכנים יותר משכנעים.

renjintso

New member
השאלה היא

אם באותו כסף לא היה ניתן לעשות קמפיין יותר אפקטיבי (לדעתי כן).

אה

מה את אומרת

השאלה היא:

האם באותו כסף היה אפשר לעשות משהו אחר, יותר אפקטיבי במקום הקמפיינים האינסופיים של משרד התחבורה. ועוד שאלה: האם איסור מוחלט על קמפיינים תקשורתיים היה גורם לשרינו לעבוד על פתרון הבעיות שמשרדיהם מטפל בהן?

אלא אם פספסתי

פה משהו (אמירה שמתכתבת עם משהו ישן שנאמר פה פעם או משהו כזה), למה צריך לומר "לדעתי האישית"? דעתו של מישהו יכולה לא להיות דעתו האישית או להיות דעתו הלא אישית? (חוץ מאשר במקרים של פיצול אישיות, כמובן...)

אלי ו.

New member
למה כותבים "לדעתי"?

הרי אנחנו לא כותבים דעות של אחרים. ברור שבכל הודעה נכתוב את דעתנו. זו דעתי (האישית והציבורית).

גם זה מיותר.

אבל את זה לא ציינתי, כי זה כל כך מוטבע בשפת הדיבור, והתבטאות ללא "לדעתי" תרגיש למדבר מאוד רזה ומינימליסטית, כנראה, אז את זה עזבתי.

מוגג

New member
לא נאמר

"אל תשאירי את ילדייך יתומים." את עלולה לגרום לנהג החוצהתקף לב ואז ילדיו יתייתמו.

תפסיקי להתעלל ביתומים

אם תהרג בכביש חוקרי המשטרה יעצרו את התנועה יווצר פקק ובו ישארו לעמוד נהגים רבים, בהם גם יתומים. הכי כדאי לך להתפרץ מתחת לטרקטור בשדה . תנחומי למשפחתך

shellyland

New member
יש שיר ברזילאי נהדר

של שיקו בוארקה, על פועל בניין שיוצא לעבודתו, נופל מהפיגומים ומת ברחוב, כשהוא מפריע לתנועה בשבת.

mucool2

New member
ציטוט

(לא בהכרח נאמן למקור, משום מה השיר לא מופיע בשירונט): "עומד על רגל אחת קומה עשרים ואחת... נופל באין חניה ועוצר את כל התנועה בשבת"

למעלה